Ma bilo bi dobro u toj bajramskoj atmosferi neka brutalna vijest
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
Joj sta radi Uprava

Lijepi su dresovi
imaš na fb pa razvuci u HD sliku
nije blijeda nego je crna i reklama, grb je kao ono ripped efekat sve je zatamnjeno, one dvije ćize se vide na leđima kao da su zlatne
Inter ima isto skroz crni ove godine, samo seljačka ona drečava žuta grb urađen, ovo mi je drama, možeš izać u njoj glat
prejak ovaj crni
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ma vrh..jedva cekam nedjelju da izadju u novim dresovima 
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ja ovaj golmanski kupujem,brutalan. Duxevi da ne govorim,konto sam nekoj djeci po mahali djeliti bajramluke zao mi ih sad,ovo je neplanirano,dosta im po cokolada 
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Nikad bolje dresove nismo imadili.
Covjek nezna koji bi nabavio, sve kad pogledas sve tri uzet plus onu zimsku maicu.
Bjelimi najbolji, al kad moram izvalit lovu nekako mi ne logicno nemat bordo, sad ovaj crni valjda radi Fanima ubacili kad skontas ako Faaanimo procepi valja za trecu verziju dat 80 km
Sve u svemu odlicno prem da bi volio sledece godine neku bordo bjelu kombinaciju..
Ija sam za napadanje golog brda sa obje strane al ako bude zrtavva dizat od kupa ruke i noge..
Sad kad isounjavaju baramske zelje
Moja je da se dovede pravi trener golmana spic u vidu ahmeta sa27 godina, ako nije puno i neki defanzivni vezni u kvalitete Mendijete sa 26 godina.. ako more
Dali je Tan napiso pismo kad umre koliko para treba pripast FK SARAJEVU.. will kako se kaze..
Covjek nezna koji bi nabavio, sve kad pogledas sve tri uzet plus onu zimsku maicu.
Bjelimi najbolji, al kad moram izvalit lovu nekako mi ne logicno nemat bordo, sad ovaj crni valjda radi Fanima ubacili kad skontas ako Faaanimo procepi valja za trecu verziju dat 80 km
Sve u svemu odlicno prem da bi volio sledece godine neku bordo bjelu kombinaciju..
Ija sam za napadanje golog brda sa obje strane al ako bude zrtavva dizat od kupa ruke i noge..
Moja je da se dovede pravi trener golmana spic u vidu ahmeta sa27 godina, ako nije puno i neki defanzivni vezni u kvalitete Mendijete sa 26 godina.. ako more
Dali je Tan napiso pismo kad umre koliko para treba pripast FK SARAJEVU.. will kako se kaze..
a đe ti Mendijeta naumpade eto 
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Koji si ti kraljPitar6785 je napisao/la: ↑30 jul 2020, 21:02Nikad bolje dresove nismo imadili.
Yebo si Sabitu majku majcinu
Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
de vam je budet, yeboti obitelj
Dobra nova oprema jos malo se necemo imati u vezi cega žaliti
You are someone else I am still right here
Joj kad Fanimo ovu crninu navuce,3-0 za nas nije ni pocelo 
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- JavierBosnia
- Kontakt:
jao brate zamisli izać u ovim crnim na derbiju s konama
primite sućut

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 27 gostiju.