Nikog nije **** korona, kao njih
Pišaj ih, valjda zaslužili...
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Pitar6785 je napisao/la: ↑30 jul 2020, 22:45Najveca greska sabrine dosad je sto je imala onu sirotinsju maicu i sto ima govor tjela nekako djetinjast i slabo bosanski govori.
Ja sam joj halalio Husrefa, i zenucu i malog adilovica (golman visok ko senad repuh)
Ja vise nemam nista da pozitivno kritikujem, fino sam je ruzio za kosevo (gluupost ici u zenicu igrat ligu prvaka) govorio da mi vrati stadion da osvoi titulu sve mi je ispunila, al samo da joj kaem sabro nedaj sirotinji ni kup vec ako mozes pokupuj im one amatere i posalji u bihacko jedinstvo da opet 75 gidina kukaju kako smo ih radkucili i poslali u penziju...
Amawu i brada isjedila, kontajuci kako ce prodavat budalama sa juga maglu, i kako ce sam sebi postavljat pitanja i odgovarat...
Krupa u bijelim a miGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑30 jul 2020, 23:14Hoce li u nedjelju vec u novim dresovima igrati?

Ne znam, najbolje sacekati ponedjeljak pa ce ti pisati i cijeneFrancescoTotti je napisao/la: ↑30 jul 2020, 23:19Krupa u bijelim a miGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑30 jul 2020, 23:14Hoce li u nedjelju vec u novim dresovima igrati?
![]()
Koja ce bit cijena dresova? S ovim crnim na more odmah!
Budi online uz super Ultra gige! Neogranicen internet 1 dan/2KM (aktivacija*108*6*0#), neogranicen internet 7 dana/6KM (aktivacija*108*7*0#) i BESPLATNO koristi Facebook i Instagram. Vise na: ****/2U3uyDM
HvalaHeraklitMracni je napisao/la: ↑31 jul 2020, 00:18Budi online uz super Ultra gige! Neogranicen internet 1 dan/2KM (aktivacija*108*6*0#), neogranicen internet 7 dana/6KM (aktivacija*108*7*0#) i BESPLATNO koristi Facebook i Instagram. Vise na: ****/2U3uyDM
Mi dajemo vise BH telekom !
Ovo je trajalo do 29.6?/jel traje jos uvijek?HeraklitMracni je napisao/la: ↑31 jul 2020, 00:18Budi online uz super Ultra gige! Neogranicen internet 1 dan/2KM (aktivacija*108*6*0#), neogranicen internet 7 dana/6KM (aktivacija*108*7*0#) i BESPLATNO koristi Facebook i Instagram. Vise na: ****/2U3uyDM
Mi dajemo vise BH telekom !
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 3 gosta.