DrFilgud je napisao/la: ↑30 jul 2020, 22:15
Denchi je napisao/la: ↑30 jul 2020, 21:58
DrFilgud je napisao/la: ↑30 jul 2020, 21:41
Otkud to da nam ne fali stopera?
ima sad 6 nakih novih koji bi ko mogli zaigrat za nas, a vako imamo trio Bičakčić-Zukanović-Šunjić koji je igrao redovno za repku uz neke Mihojevića, Kovačevića, Đumića koji su probavani, ovaj će izgleda vratit Ogija Karleušu znači još jedan provjeren...
Skeptičan sam po pitanju Zuke, ne bi puno računo na njega. Vranješ se neće vratit, a ovi potencijalni su potencijalni.
Ne mislim da nam je izbor stopera bolji od krila. Na obje pozicije imamo 1 - 2 ozbiljnije opcije, ostalo je taraba.
Bičakčić i Šunjić nisu bolji od Višće i Duljevića.
Mihojević, Kovačevič su tu negdje sa Miloševićem, Stevanovićem...
Stoperi i krila su u 5 deka.
Bajević ga munta da se vrati sad, kad bi uspio, zadnja linija Vranješ-Šunjić-Bičakčić dobro izgleda...
ovih prvih 3-4 su fini igrači, s jednim od njih bilo bi tu svježine
https://www.transfermarkt.de/detailsuch ... e/22699937
definitivno je veći izbor potencijalnih stopera nego krila, nakon Duljevića i Višće, prvo sljedeće krilo je???
ne znam ni ja....Stevanović mi je i ok izbor kakva su ostala, Deni nije krilo...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače