Postao/la InatSilniBosanski » 31 jul 2020, 00:05
hajmo malo o pojacanjima
Ojeda- prvo ovosezonsko izvanredan tehnicar brz sa dobrim bocnim kretnjama i lijepim pregledom igra.
Kremenovic- lik je prvo gromada i uz to moze trcati sto je bas rijetko za nase lige takoder ima odlican dugi pas svakako igrac kakav nam je uvijek trebao
Besagic- ako mene pitate najvece pokacanje ne uzimajuci u obzir Fajica, prava mala cigra i radilica na terenu za manu bi mu izdvojio mozda samo duel igru
Borovcanin- nase djete koje je veliki talenat ofanzivno puno bolji nego defanzivno i Berber tu mora sa njim jos dosta raditi
Makic- dosao na mala vrata bez ikakve najave brz i tehnicki potkovan igrac strasno borben i srcan mana bi mu bila ta sto ima cesto dribling vise i jako je krhak, takoder mora glavu dignuti ali fin igrac i po meni otkrovljenje
Tankuljic- pravo krilo uz to zadovoljava godine igracina nema sta samo sto mora unaprijediti prodornost i bice top
Haracic- bomba u nogama zna dati gol realno, jak uzasno u duelu mana mu je definitivno brzina i dosta je trom vidjecemo kakav ce biti kada bude 100%
Midzic- sjajan igrac mnoge ce brzo uvjeriti brz i odlicno koristi tijelo plus domaci igrac, mana mozda sto ga treba cekati nekoliko kola i sut mu zna biti cesto los
Muratspahic- rezervni golmab o kojem ne bi previse cini se kao da je dosta skocan i pametan dobro ga je imati uz sebe
Puce- mlad momak sa kojim bi se ja pozdravio ne cini mi se kao neki veliki talenat, kretnje i ne toliko lose koliko igra 1 na 1 ne moze cunja proci
Fajic- najbolji igrac lige iskusan i opasan ko **** trebao bi donijeti prevagu i opravdati status
Bihać cijeli, crveni i bijeli!
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !