Pa zar ima iko jos osim njega...?Wandelanoite je napisao/la: ↑31 jul 2020, 10:31Bajram Šerif Mubarek Olsun svima osim židovu Manciniju.
FK Olimpik Sarajevo (opšte diskusije)
Re: FK Olimpik Sarajevo (opšte diskusije)
Navijači TOŠK-a nas ne zanimaju trenutno.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Bit cu i ja pod BB sutra, gledacu utakmicu. Spreman sam snimati i prenositi tajno live preko FB ili YT. Ako me uhvate i razbiju telefon mogu li racunati na pomoc navijacke baze da mi namire barem dio stete?Osim13 je napisao/la: ↑31 jul 2020, 10:14BAJRAM ŠERIF MUBAREK OLSUN SVIM NAVIJAČIMA OLIMPIKA ŠIROM OPŠTINE NOVI GRAD ALI I NOVO SARAJEVO
Inače nema prenosa sa Bijelog Brijega
Naočigled javnosti nas žele oštetiti. Sudijska kriminalna trojka, igrači i svih 12 navijača Zrinjskog će samo svjedočiti već sada izvjesnoj krađi.
Srećom idem u Mostar pa ću zabilježiti sve, javljaću vam šta se dešava.
Do pobjede!

Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
-
[quote=Zoom088 post_id=7740950 time=1596200391 user_id=1446]
[quote=Osim13 post_id=7740582 time=1596183265 user_id=42563]
BAJRAM ŠERIF MUBAREK OLSUN SVIM NAVIJAČIMA OLIMPIKA ŠIROM OPŠTINE NOVI GRAD ALI I NOVO SARAJEVO
Naočigled javnosti nas žele oštetiti. Sudijska kriminalna trojka, igrači i svih 12 navijača Zrinjskog će samo svjedočiti već sada izvjesnoj krađi.
[/quote]
Bit cu i ja pod BB sutra, gledacu utakmicu. Spreman sam snimati i prenositi tajno live preko FB ili YT. Ako me uhvate i razbiju telefon mogu li racunati na pomoc navijacke baze da mi namire barem dio stete?
Do pobjede!
[/quote]
Ja kao treći navijač Olimpica sam spreman namiriti trećinu štete ako Mokriguz i Mancini urade isto
[quote=Osim13 post_id=7740582 time=1596183265 user_id=42563]
BAJRAM ŠERIF MUBAREK OLSUN SVIM NAVIJAČIMA OLIMPIKA ŠIROM OPŠTINE NOVI GRAD ALI I NOVO SARAJEVO

[/quote]
Bit cu i ja pod BB sutra, gledacu utakmicu. Spreman sam snimati i prenositi tajno live preko FB ili YT. Ako me uhvate i razbiju telefon mogu li racunati na pomoc navijacke baze da mi namire barem dio stete?
Do pobjede!

[/quote]
Ja kao treći navijač Olimpica sam spreman namiriti trećinu štete ako Mokriguz i Mancini urade isto
LAHKO JE U ŠEHERU BITI PLAVI I BORDO NAVIJAČ, BUDI KAO ALDIN BRNJO PA ZAVIJAJ ZA OLIMPIC !
Hvala bratotrecinavijac je napisao/la: ↑31 jul 2020, 15:03Ja kao treći navijač Olimpica sam spreman namiriti trećinu štete ako Mokriguz i Mancini urade isto

Najvise se oslanjam na @Osim13 i njegovih 9 nickova

Bićemo brt ja i mojih 9 nickova na tribini sa transom ako šta bude javljaj. Inače kombi smo spremili 45KM karta zainteresovani.
- 7aprildomemoj
Postoje neke indicije da Lancini vam sprema sačekušu na Bradini
moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]
Moj amidza je vlasnik firme koja radi rekonstrukciju i uredjenje parka na Bijelom Brijegu. Njegove masine su upravo oko stadiona pa sam ga zamolio da doveze jedan bager odmah do ulaza na tribinu za gostujuce navijace i izasao mi je u susret.
Znaci, kreni prema naselju Bijeli Brijeg i prvo skretanje u desnu stranu, prodji pored mrtvacnice / komemorativnog centra i vidjeces kontejnere za smece sa desne strane. Odmah iza tih kontejnera ce biti skriven bager ciju cemo kasiku uz prvi sudijski zvizduk podici sto vise u zrak i tako cemo gledati utakmicu, a i snimati. Gledanje utakmice iz bager loze je 30 KM.
Sve za nas klub!!!
Zoom088 je napisao/la: ↑31 jul 2020, 16:48Moj amidza je vlasnik firme koja radi rekonstrukciju i uredjenje parka na Bijelom Brijegu. Njegove masine su upravo oko stadiona pa sam ga zamolio da doveze jedan bager odmah do ulaza na tribinu za gostujuce navijace i izasao mi je u susret.
Znaci, kreni prema naselju Bijeli Brijeg i prvo skretanje u desnu stranu, prodji pored mrtvacnice / komemorativnog centra i vidjeces kontejnere za smece sa desne strane. Odmah iza tih kontejnera ce biti skriven bager ciju cemo kasiku uz prvi sudijski zvizduk podici sto vise u zrak i tako cemo gledati utakmicu, a i snimati. Gledanje utakmice iz bager loze je 30 KM.
Sve za nas klub!!!

Kad prođe korona pa nam iz uprave vrate navijačke poticaje u vidu mjesečnih stipendija imaćemo te u planu da te predložimo ispred UG VUCOVI

Zbrinut je u ustanovu, ništa od tog.7aprildomemoj je napisao/la: ↑31 jul 2020, 16:43Postoje neke indicije da Lancini vam sprema sačekušu na Bradini
To mi je kao djecaku bila zelja, a tebi hvala sto si prepoznao moje zalaganje. Ako uspije - hvala ti. Ako ne uspije opet ti hvala

Ma meni je srce puno kad nas vidim ovako kako rastemo 
Uskoro ulazim u treći stadij šizofrenije tako da će naš krug biti još i veći!
PROLIĆEMO ZRINJSKOG!

Uskoro ulazim u treći stadij šizofrenije tako da će naš krug biti još i veći!
PROLIĆEMO ZRINJSKOG!

Tako je brate moj zeleno crno plavo bijelo crveni.
Mislim da igraci na terenu i strucni stab za sav trud i znoj ne treba da budu omrazeni u sportskoj javnosti zbog pojedinaca koji kvare ugled kluba na forumima i drustvenim mrezama. Tebi mnogo hvala sto si otvorio ovu temu gdje se konacno moze normalno diskutovati i siriti kult Vukova sa Otoke
Mislim da igraci na terenu i strucni stab za sav trud i znoj ne treba da budu omrazeni u sportskoj javnosti zbog pojedinaca koji kvare ugled kluba na forumima i drustvenim mrezama. Tebi mnogo hvala sto si otvorio ovu temu gdje se konacno moze normalno diskutovati i siriti kult Vukova sa Otoke

Hocel igrat Zeba? Selam
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- 7aprildomemoj
Zeba će ako treba igrati i sa štakama. I opet će zabiti tri komada
moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]
-
Nije Beba nije Keba, to je naš Zajko Zeba7aprildomemoj je napisao/la: ↑31 jul 2020, 17:23Zeba će ako treba igrati i sa štakama. I opet će zabiti tri komada

LAHKO JE U ŠEHERU BITI PLAVI I BORDO NAVIJAČ, BUDI KAO ALDIN BRNJO PA ZAVIJAJ ZA OLIMPIC !
Naravno. Zeba sa jednom nogom je jači od čitave ekipe Zrinjskog.
- 7aprildomemoj
trecinavijac je napisao/la: ↑31 jul 2020, 17:56Nije Beba nije Keba, to je naš Zajko Zeba7aprildomemoj je napisao/la: ↑31 jul 2020, 17:23Zeba će ako treba igrati i sa štakama. I opet će zabiti tri komada![]()

Novi dresovi

- 7aprildomemoj
Nepisano pravilo je da ne treba miješati više od dvije boje. Pravi se cirkus onda. Doduše kakav klub takvi i dresovi 

Trenutno korisnika/ca: HyperOS, perodeformero i 33 gosta.