Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Re: Premijer liga BiH - općenito
Ovo izgleda moderno kmecat, pa svi uglas....
Zar vam nije neugodno kakav vam je luzerski mentalitet
Zar vam nije neugodno kakav vam je luzerski mentalitet
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
- Kontakt:
De ne serite ako ce bit 4 utakmice svako kolo na tv to je vec svemirski brod za ovo prije.
Po tome nije, prije smo imali svih 6GradKamena2 je napisao/la: ↑31 jul 2020, 17:08De ne serite ako ce bit 4 utakmice svako kolo na tv to je vec svemirski brod za ovo prije.

Kvalitet i dostupnost su jedino bolji

- svrakino1921
- Kontakt:
Sutra navecer ako treba i zivot cemo dati ali Zeljo mora zaigrati
ZELJEZNICAR ZA ZIVOT CIJELI
Da je Slobodi stalo do prenosa zakazala bi utakmicu jučer/danas ili u ponedeljak i glatko bi je prenosili. Svakako nema gledalaca
-
- Kontakt:
Ne na pola teritorija drzave nije bilo programa moje tv,a sad je zastupljeno na citavom balkanu.tm01hzne je napisao/la: ↑31 jul 2020, 17:25Po tome nije, prije smo imali svih 6GradKamena2 je napisao/la: ↑31 jul 2020, 17:08De ne serite ako ce bit 4 utakmice svako kolo na tv to je vec svemirski brod za ovo prije.![]()
Kvalitet i dostupnost su jedino bolji![]()
- svrakino1921
- Kontakt:
Opet o prenosima....
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
- Osttribine
- Kontakt:
E cuj zar ne bi trebali svi biti isti, ja logike jbt, nigdje u svijetu to nije tako, pa sto za sve ove godine MojaTv ne dade ni jedan sarajevski derbi BHT-u, iz prostog razloga sto su Sarajevo i Zeljo sa najvecom bazom navijaca i samim time i najgledaniji. Kako god, ipak se nadam da ce Mtel naci neki dogovor i sa BHT mozda i da cemo imati prenose ako ne svih onda bar vecinu utakmica tokom prvenstva. Ali jb tv daj nam na tribine tamam se svi zarazili 

- svrakino1921
- Kontakt:
Najbitnije je biti najtrofejniji
Sa casno i posteno osvojenim titulama kupovima i super kupovima
Bitno je imati najbolji stadion u Drzavi
Bitno je biti ekonomski odrziv-imati svoj stadion svoje poslovne prostore
GOLEM SI ZELJO
GOLEM SI ZELJO
Tako je!svrakino1921 je napisao/la: ↑31 jul 2020, 17:40Najbitnije je biti najtrofejniji
Bitno je imati najbolji i najveci stadion u Drzavi
Bitno je biti DIV!
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Hoces li cmizdriti kad se igraci zaraze?svrakino1921 je napisao/la: ↑31 jul 2020, 17:34Sutra navecer ako treba i zivot cemo dati ali Zeljo mora zaigrati
Upravu si ali na zalost nemate nista od togasvrakino1921 je napisao/la: ↑31 jul 2020, 17:40Najbitnije je biti najtrofejniji
GOLEM SI ZELJO
- svrakino1921
- Kontakt:
Samo veliki klubovi igraju na domacem terenu u 20 i 30 sati
Pod reflektorima
Pod reflektorima
- Beduin
- Kontakt:
Nisam znao da klub ima taj luksuz biranja kad ce igrati. Ja mislio Savez u dogovoru sa sponzorom odredi satnicu i datum zbog prenosa. Ukoliko nije u mogucnosti odraditi sve prenose ili ih upariti u programsku shemu, onda proda prenos pojedinih utakmica drugim kucama.
Bice da ti nesto vise znas od nas.
Cuj zakazali bi utakmicu jucer.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Ekonomski odrzivi na 10 miliona duga ( licno sam vidio 7.5 m, prije godinu i po, al prema rijecima vasih navijaca dogurali ste do cenera). Imate isti zbroj trofeja kao Sarajevo, superkupovi se u svijetu ne racunaju kad se prica o "najtrofejnijima" jer je to trofej za prestiz. Bivsi vam direktor javno rekao da ste kupovali trofeje. Stadion se ne odrzava, Bilino je Vebli za Grbavicu, raskinuti ugovori sa svim firmama koje su trebale brinut o stadionu i koji su jedni znali kako se npr. odrzava travnjak narednih 5 godina. Imovina ce vam pod hipoteku, ako vec nije, jer kredita vise ne mozete dignut.
Zadnja izmjena: extazy, dana/u 31 jul 2020, 18:11, ukupno mijenjano 1 put.
- tutankamon1905
- Kontakt:
Naravno da ce naci dogovor. Ugovor je potpisan prije tjedan dana il kolko vec, ovo je prvo kolo, jos je sve neuhodano. Naravno svaki dogovor ce se i morat platit sto je sasvim normalno.Osttribine je napisao/la: ↑31 jul 2020, 17:40E cuj zar ne bi trebali svi biti isti, ja logike jbt, nigdje u svijetu to nije tako, pa sto za sve ove godine MojaTv ne dade ni jedan sarajevski derbi BHT-u, iz prostog razloga sto su Sarajevo i Zeljo sa najvecom bazom navijaca i samim time i najgledaniji. Kako god, ipak se nadam da ce Mtel naci neki dogovor i sa BHT mozda i da cemo imati prenose ako ne svih onda bar vecinu utakmica tokom prvenstva. Ali jb tv daj nam na tribine tamam se svi zarazili![]()
Al ne mogu vjerovat da se ljudi žale na ovo i misle da ce bit gore nego ono smece sto smo dosad imali.
- svrakino1921
- Kontakt:
Al pitari su tate igrice sto se tice dresova
Kupili na pijaci na veliko bijele i bordo majice
I nalijepe sto treba nalijepit i udri
Mi ostali se slomi smo
Prva garnitura
Druga garnitura
Treca garnitura
Ja ludila
Mi ostali se slomi smo
Prva garnitura
Druga garnitura
Treca garnitura
Ja ludila
Na kur5u te nosam

Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Nije jarane svi objavise nove dresove, samo vi imate neke probleme, mozda neka zabrana za uvoz Macrona?svrakino1921 je napisao/la: ↑31 jul 2020, 18:36Al pitari su tate igrice sto se tice dresova
Mi ostali se slomi smo
Prva garnitura
Druga garnitura
Treca garnitura
Ja ludila
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 26 gostiju.