kod mene je stari sahranjen na pomocnom stadionu ispod lava i ima jedan bas slican mezar kod ulaza al nisam siguran jel ovaj isti al sve je u znaku fks
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
You are someone else I am still right here
Ja mislim da je ovo groblje Lav. Znam da sam ko dijete pokuso sutnut ovu istu loptu, jos sam nogu zezno jos me stara ubila od batina, tobejarabi
Na isti mislimo bas cu pogledati ujutro ako ne joker ne potvrdi, prođem svaki put al glupo mi da zagledamextazy je napisao/la: ↑31 jul 2020, 20:49Ja mislim da je ovo groblje Lav. Znam da sam ko dijete pokuso sutnut ovu istu loptu, jos sam nogu zezno jos me stara ubila od batina, tobejarabi
Jel bar sacekala kuci da dođete il si na licu mjesta fasovao

Zadnja izmjena: fera, dana/u 31 jul 2020, 20:56, ukupno mijenjano 1 put.
You are someone else I am still right here
Ovaj dug prema drzavi moraju cistiti sto prije, okrene li se vlast na drugu stranu.....marconato je napisao/la: ↑31 jul 2020, 20:39
Tesko je stvarno za porediti Zvezdu sa bilo kojim timom iz regiona. Onaj citav kompleks Marakane je na takvoj lokaciji da vrijedi nekoliko stotina miliona evra.
Pokusavao je Miskovic da kupi klub i zemljiste, ali to nije proslo jer ko zna ko sve u drzavi ima interes od kluba.
Vucic nedavno izjavi kako ne postoje uslovi za privatizaciju klubova, eee predsednik tako nesto izjavi?! Pa ko pravi uslove, ja, Mitar, Jovan ili yebena vlast?!
Tako da je sve jasno, ni drzavi ne odgovara privatnik sa jasnim vlasnistvom,jer onda tu ne bi bilo kojekakvih Terzica, Djura frizura,Vazura, Kokeza i pm...da za njihov interes rade i uriniraju klubove!
Jasno je da govorimo li o bilo kojem klibi sa nasih prostora ako vec zeli nesto vise u evropi mora se zaduziti (svi evropski velikani su u kreditima nekakvim) ali je bitno da to bude kontrolisan dug. Nadam se da se Uprava Sarajeva nece.previse zalijetati pa da se odmah neki veci iskorak zeli u Evropi vec koran po korak
Ma kod nas ocigledno ide korak po korak, infrastruktura se postavlja prvo, kamp, stadion, Akademija, skauting, tehnologija....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- AlfredNobel
- Kontakt:
Najlošiji segment Kluba ubjedljivo. Koliko se trubi o tome, malo poboljšanje se desilo, ali slabo je to i dalje. Vidi se da fali profesionalnost i da to vode neki mlađi momci. Ma ne mogu više ni pisati ni trošiti se, jer mi padne odmah mrak na oči kad skontam koliko je sve to lako i zanimljivo, a i dalje je karanana.Haver ! je napisao/la: ↑31 jul 2020, 20:21Apel za uposlene u klubu ili ko već radi na ovim društvenim mrežama i ko pravi ove slike/klipove...
Sa utakmice ili treninga se mogu nabacati svakakve slike, ali ovo sa predstavljanjem pojačanja, dresova, press konferencije mora ići profesionalno, kreativno. Ulozite trud, ne treba vam aman neko znanje iz photo/video dizajna, neko je već rekao, malo iskopirajte evropske klubove nije sramota. Pogledajte par klipova na YouTubeu kako koji efekat ubaciti, frameove, slowmotion, malo nešto da se trzne.
Kakvi god da su ovi novi dresovi, ovo je trebalo odraditi profesionalnije, a ne ovako na livadi u Butmiru. Nadji profesionalnog fotografa ako već ne znaš odradi fotošuting za ovakve stvari, reflektori, jednolična pozadina koja se lakše može obrađivati u photoshopu, malo se trznite po ovom pitanju. Jedina promjena na dresovima su ove čize koje se na ovom 4K filmiću ne primijete, a ključne su jer je to jedina razlika spram prethodne garniture, ako se moze tako nazvati.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Kojih udarnih 11 se ocekuje inace ove sezone ? Hocel Hebibovic igrat na beku ovu prvu tekmu sta mislite ? i do kad je Ahmetovic povrijedjen
- AlfredNobel
- Kontakt:
Dobro si, kad se vraća Hebib, dokle je oporavak zna li neko?
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Sad ce i Hebib uskoro upasti u prvih 11..
Merso ce biti spreman za 2-3 kolo lige
Inace najjacih 11 su ti ovo(bez ikakvih pojacanja)
Kovacevic
Hebibovic-Serbecic-Milicevic-Pidro
Djokanovic-TSS
Fanimo-Rahmanovic-Jukic
Ahmetovic
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Hoce li biti Hebib spreman za nedjelju sta mislis ?GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑31 jul 2020, 21:43Sad ce i Hebib uskoro upasti u prvih 11..
Kovacevic
Djokanovic-TSS
Fanimo-Rahmanovic-Jukic
Ahmetovic
I ne ocekujes Tatara u prvoj, nego Jukica ?
GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑31 jul 2020, 21:43Sad ce i Hebib uskoro upasti u prvih 11..
Kovacevic
Djokanovic-TSS
Fanimo-Rahmanovic-Jukic
Ahmetovic
Tatar>Jukic
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
- Kontakt:
Nije groblje lav ovo je drugi mezar to je moj dobar drug bio i veliki navijac sarajevaextazy je napisao/la: ↑31 jul 2020, 20:49Ja mislim da je ovo groblje Lav. Znam da sam ko dijete pokuso sutnut ovu istu loptu, jos sam nogu zezno jos me stara ubila od batina, tobejarabi
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Pardon, Tatara ocekujemGeerroo je napisao/la: ↑31 jul 2020, 21:44Hoce li biti Hebib spreman za nedjelju sta mislis ?GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑31 jul 2020, 21:43Sad ce i Hebib uskoro upasti u prvih 11..
Kovacevic
Djokanovic-TSS
Fanimo-Rahmanovic-Jukic
Ahmetovic
I ne ocekujes Tatara u prvoj, nego Jukica ?
Sumnjam da ce Hebiba biti u nedjelju..nije ni jednu tekmu odigrao ove pripremne
Hodžić je zicer za fantazi, teška srca sam ga ubacio u ekipu. Nema konkurencije barem ovih nekoliko prvih kola, nažalost po nas.
Tatar će bit standardan svakako.
Tatar će bit standardan svakako.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
-
- Kontakt:
Kovačević, Hodžić, Miličević, Šerbečić, Pidro, Oremuš, Đokanović, Mustedanagić, Tatar, Jukić i Velkoski.Mislim da je to to za Krupu.
Hebibović još nije spreman, ne vjerujem da će Fanima odmah staviti u prvih 11, Rahmanović suspendovan, a teško da će i Sušić zaigrati, pogotovo jer je vještačka trava.
Hebibović još nije spreman, ne vjerujem da će Fanima odmah staviti u prvih 11, Rahmanović suspendovan, a teško da će i Sušić zaigrati, pogotovo jer je vještačka trava.
Po meni su samo 2 dileme za krupu
Da li će na štoperu biti Miličević a na zadnjem veznom Andrej, ili će Miličević na zadnjeg veznog a Dupovac. Ne znam da li je Handžić spreman, ipak očekujem tu Velkoskog. Za par kola Sušić i Oremuš na zadnjem, Hebib na beka, a Ahmo u špic.
Da li će na štoperu biti Miličević a na zadnjem veznom Andrej, ili će Miličević na zadnjeg veznog a Dupovac. Ne znam da li je Handžić spreman, ipak očekujem tu Velkoskog. Za par kola Sušić i Oremuš na zadnjem, Hebib na beka, a Ahmo u špic.
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Govorim za najjacih 11, ne postavu za KrupuHistoricar je napisao/la: ↑31 jul 2020, 22:08Kovačević, Hodžić, Miličević, Šerbečić, Pidro, Oremuš, Đokanović, Mustedanagić, Tatar, Jukić i Velkoski.Mislim da je to to za Krupu.
I još nešto. Šta mislite hoće li Vinko u narednim mečevima stavit na ofanzivnog veznog Zinedina ili Rahmana?
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Rahmanovic naravno..Rahmana nije bilo 2 tekme jer ga je Vinko suspendovao, a zadnja pripremna se pripremala za Krupu, gdje nece biti Rahmana
- feniksptica
- Kontakt:
Hocel Morto il @admin reagovat na pisanje nenavijaca ovog kluba na ovoj temi. I to decko se bas raspisao. Imamo opste diskusij
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot], bordobijeli, keli, muhamedhulk, samirr i 70 gostiju.