FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- MocMahale444
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Sto me to ne smijes citirati za taj odgovor?
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Ok 
Btw ovo do sada sto sam vidio od Macron sto na zvanicnoj, sto na storijima fakat jako lijepo. Imamo ocigledno dosta, dosta vrsta opreme pa nece uvijek jedna te ista biti nego ce se mijenjati sto mi je super. I svidjaju mi se ovi detalji oko vrata za trening. Ne mora uvijek biti pruga ili bez nekih specijalnih dodataka. Ovako nesto novo sto nismo imali, lijepo i za trenere, igrace i golmane. I ovo sto igraci nose iste maske iz FS.

Btw ovo do sada sto sam vidio od Macron sto na zvanicnoj, sto na storijima fakat jako lijepo. Imamo ocigledno dosta, dosta vrsta opreme pa nece uvijek jedna te ista biti nego ce se mijenjati sto mi je super. I svidjaju mi se ovi detalji oko vrata za trening. Ne mora uvijek biti pruga ili bez nekih specijalnih dodataka. Ovako nesto novo sto nismo imali, lijepo i za trenere, igrace i golmane. I ovo sto igraci nose iste maske iz FS.

Macron i Puma trenutno imaju najljepse opreme, s tim da Macron radi puno bolju popratnu opremu. Adidas cak malo kaska za njima a Nike je uzas ove sezoneLjoZee je napisao/la: ↑31 jul 2020, 22:18Ok
Btw ovo do sada sto sam vidio od Macron sto na zvanicnoj, sto na storijima fakat jako lijepo. Imamo ocigledno dosta, dosta vrsta opreme pa nece uvijek jedna te ista biti nego ce se mijenjati sto mi je super. I svidjaju mi se ovi detalji oko vrata za trening. Ne mora uvijek biti pruga ili bez nekih specijalnih dodataka. Ovako nesto novo sto nismo imali, lijepo i za trenere, igrace i golmane. I ovo sto igraci nose iste maske iz FS.![]()
Eto, Ubipitar kaze da su igraci prezadovoljni kvalitetom opreme. Znaci nije samo izgled vec je i kvalitetno. Za sada jako mi se svidja. Iskreno bolje od Umbra sto se tice ove popratne opreme. Dresove cemo vidjeti.
Najkvaliteniju opremu ima Nike, itekakobalkanika je napisao/la: ↑31 jul 2020, 22:25Macron i Puma trenutno imaju najljepse opreme, s tim da Macron radi puno bolju popratnu opremu. Adidas cak malo kaska za njima a Nike je uzas ove sezoneLjoZee je napisao/la: ↑31 jul 2020, 22:18Ok
Btw ovo do sada sto sam vidio od Macron sto na zvanicnoj, sto na storijima fakat jako lijepo. Imamo ocigledno dosta, dosta vrsta opreme pa nece uvijek jedna te ista biti nego ce se mijenjati sto mi je super. I svidjaju mi se ovi detalji oko vrata za trening. Ne mora uvijek biti pruga ili bez nekih specijalnih dodataka. Ovako nesto novo sto nismo imali, lijepo i za trenere, igrace i golmane. I ovo sto igraci nose iste maske iz FS.![]()
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
Evo djetetom ti se kunem bruda ja nikad ne lazem

O kvaliteti nisam pisao, samo o izgledu. Jedini sam uporedio Macron i Pumu u smislu popratne opremeBezideja je napisao/la: ↑31 jul 2020, 22:39Najkvaliteniju opremu ima Nike, itekakobalkanika je napisao/la: ↑31 jul 2020, 22:25Macron i Puma trenutno imaju najljepse opreme, s tim da Macron radi puno bolju popratnu opremu. Adidas cak malo kaska za njima a Nike je uzas ove sezoneLjoZee je napisao/la: ↑31 jul 2020, 22:18Ok
Sreca pa sutra nisu u pitanju pravi dresovi. Da jesu, a da ovako nisu predstavljeni vise bi dresove gledali nego utakmicu. 

Baš tako, svjetski. I paradne majice, trening oprema, sv e je top. Sada još manje sumnjam u izgled personaliziranih dresova. Ovo do sada je sve vrhunski!kerimatomic1921 je napisao/la: ↑31 jul 2020, 20:41Ova trening oprema je nesto najjace sto sam vidio.
#ThankYouMacron
![]()
Macron

Plavo je srce u meni!
FKŽ 1921 🔵⚪
FKŽ 1921 🔵⚪
Ljudi, jos 21h, secer u venu u hajmoooooo! 

Trenutno korisnika/ca: b00t, Lekqqq1921 i 60 gostiju.