hahahahahahahah itekako

kod mene ko i prosli put "Darkwood" .

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
hahahahahahahah itekako
Ko osvoji dobija moderatoraOsmaDolazi je napisao/la: ↑31 jul 2020, 17:18Hocemo li neku nasu ligu, za raju koja je aktivna na nasoj temi?
Insajder godine ipakmiky_hz je napisao/la: ↑31 jul 2020, 17:23Ko osvoji dobija moderatoraOsmaDolazi je napisao/la: ↑31 jul 2020, 17:18Hocemo li neku nasu ligu, za raju koja je aktivna na nasoj temi?![]()
Imaš Srbe da pratiš
pratim al me strah da ne pocnu i oni pratiti mene
Vladan, Pidroni i Salčin
Dušan, Zinedin i Tatar za ovaj početak
Salčin. Zinedin i Pidro
Pidru sam stavio u odbranu, a Salčina u vezni redfeniksptica je napisao/la: ↑31 jul 2020, 22:28Besim Tatar Pidro, mijenjam kad dodje Ahmet i kad vidim hoce l RAhmanovic pocinjat svaku
Edit: A stavljate Salcina i Pidru zajedno, zar nece samo jedan od njih igrat, il Salcin ide na prirodnu poziciju
Pa sto ce ti bilo gdje ako ce biti rezerva.Bzvz ce ti malo ili nimalo bodova donosit.Zundo je napisao/la: ↑31 jul 2020, 22:32Pidru sam stavio u odbranu, a Salčina u vezni redfeniksptica je napisao/la: ↑31 jul 2020, 22:28Besim Tatar Pidro, mijenjam kad dodje Ahmet i kad vidim hoce l RAhmanovic pocinjat svaku
Edit: A stavljate Salcina i Pidru zajedno, zar nece samo jedan od njih igrat, il Salcin ide na prirodnu poziciju
isti plan imam samo sam uzeo salcina a zamjenicu ga pidrom za par kola dok vidim koji ce vise igratifeniksptica je napisao/la: ↑31 jul 2020, 22:28Besim Tatar Pidro, mijenjam kad dodje Ahmet i kad vidim hoce l RAhmanovic pocinjat svaku
ja sam racunao da nece
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.