FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Pitar6785
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Pitar6785 » 31 jul 2020, 22:28

GospodinIzSarajeva je napisao/la:
31 jul 2020, 22:19
Zundo je napisao/la:
31 jul 2020, 22:17
I još nešto. Šta mislite hoće li Vinko u narednim mečevima stavit na ofanzivnog veznog Zinedina ili Rahmana?
Rahmanovic naravno..Rahmana nije bilo 2 tekme jer ga je Vinko suspendovao, a zadnja pripremna se pripremala za Krupu, gdje nece biti Rahmana
Bajram Barecola

Jel suspenzija sto je onu ublehu davio ili nesto drugo, jel izduzio on ugovor??

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 31 jul 2020, 22:36

Pitar6785 je napisao/la:
31 jul 2020, 22:28
31 jul 2020, 22:19
Zundo je napisao/la:
I još nešto. Šta mislite hoće li Vinko u narednim mečevima stavit na ofanzivnog veznog Zinedina ili Rahmana?
Rahmanovic naravno..Rahmana nije bilo 2 tekme jer ga je Vinko suspendovao, a zadnja pripremna se pripremala za Krupu, gdje nece biti Rahmana
Bajram Barecola

Jel suspenzija sto je onu ublehu davio ili nesto drugo, jel izduzio on ugovor??
Ne slavim bajram, ali hvala svakako
Bajram Serif Mubarek Olsun ako ti slavis :)
Ma ja, malo se potukli Hodzic i on :D
Nije, ugovor mu je do 2021
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

revolt
Kontakt:

Post Postao/la revolt » 31 jul 2020, 22:40

AlfredNobel je napisao/la:
31 jul 2020, 21:36
Haver ! je napisao/la:
31 jul 2020, 20:21
Apel za uposlene u klubu ili ko već radi na ovim društvenim mrežama i ko pravi ove slike/klipove...
Sa utakmice ili treninga se mogu nabacati svakakve slike, ali ovo sa predstavljanjem pojačanja, dresova, press konferencije mora ići profesionalno, kreativno. Ulozite trud, ne treba vam aman neko znanje iz photo/video dizajna, neko je već rekao, malo iskopirajte evropske klubove nije sramota. Pogledajte par klipova na YouTubeu kako koji efekat ubaciti, frameove, slowmotion, malo nešto da se trzne.
Kakvi god da su ovi novi dresovi, ovo je trebalo odraditi profesionalnije, a ne ovako na livadi u Butmiru. Nadji profesionalnog fotografa ako već ne znaš odradi fotošuting za ovakve stvari, reflektori, jednolična pozadina koja se lakše može obrađivati u photoshopu, malo se trznite po ovom pitanju. Jedina promjena na dresovima su ove čize koje se na ovom 4K filmiću ne primijete, a ključne su jer je to jedina razlika spram prethodne garniture, ako se moze tako nazvati.
Najlošiji segment Kluba ubjedljivo. Koliko se trubi o tome, malo poboljšanje se desilo, ali slabo je to i dalje. Vidi se da fali profesionalnost i da to vode neki mlađi momci. Ma ne mogu više ni pisati ni trošiti se, jer mi padne odmah mrak na oči kad skontam koliko je sve to lako i zanimljivo, a i dalje je karanana.
Najlosiji segment kazes?
A organuzacija tv prijenosa pripremnih?
Mislite da je to dzaba, e pa nije kume. Klub je skrsio brdo love da bi radio stream kako je radio. Da bi imali potpuni live pirjenos kao na svim profi TV kanalima. Trebali ste malo pogledati stream kona pa da uocite razliku.

Video nije najbolji ali je radjen u skladu sa mogucnostima u datom trenutku, a ima jos mnogo projekata koji su aktivni i koji ce uskoro ugledati svijetlo dana a koji su mozda i bitniji od ovog videa.

Taj odjel koji ti kazes da je najgori gine doslovno za klub, znam ovo licno sam vidio i jako dobro sam upucen sta rade. I da, branim ih jer zasluzuju da se brane. Sto? Npr zbog streama i slicnih projekata koji ce uslijediti!

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 31 jul 2020, 22:41

Ljudi na forumu sve znaju a ništa ne znaju.

Hajdeee
Kontakt:

Post Postao/la Hajdeee » 31 jul 2020, 22:43

kraljlavova je napisao/la:
31 jul 2020, 21:47
extazy je napisao/la:
31 jul 2020, 20:49
fera je napisao/la:
31 jul 2020, 20:41

kod mene je stari sahranjen na pomocnom stadionu ispod lava i ima jedan bas slican mezar kod ulaza al nisam siguran jel ovaj isti al sve je u znaku fks
Ja mislim da je ovo groblje Lav. Znam da sam ko dijete pokuso sutnut ovu istu loptu, jos sam nogu zezno jos me stara ubila od batina, tobejarabi
Nije groblje lav ovo je drugi mezar to je moj dobar drug bio i veliki navijac sarajeva
O kome se radi?
Moze i na pp
- FKS -

Rahma
Kontakt:

Post Postao/la Rahma » 31 jul 2020, 22:51

Amer Dupovac!

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 31 jul 2020, 23:11

Zundo je napisao/la:
Zinedin se trazi, kao Kapic kad je bio tu....ima svasta nesto dobro ali ima i loseg, malo ima tunel-viziju kad ima loptu ne vidi nikog...dok se navikne na ekipu...

Rahman je vec tu par godina, zna ekipu, zna protivnike,sudije, zna sta prolazi sta ne, ko god je igro protiv njega ga ne voli, sto je po meni odlican znak da je razlika na terenu....i dobar je za ostale igrace dok grade napad jer vidis njega u sredini ili Ahmeta njima mozes loptu dat i otrest svog cuvara i dobijes je nazad....to nemaju sa Zinedinom....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 31 jul 2020, 23:22

Rahman je faktor x ove ekipe, ne moze nas niko podic i ubrzat ko on. I na sudije zna vrsit pritisak i protivnicke igrace najlakse natjera na kartone . Sve sto jednoj ekipi treba. A i zna lopte sto bi baby krimos reko
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

KrajisnikBosnjak
Kontakt:

Post Postao/la KrajisnikBosnjak » 31 jul 2020, 23:51

Ne trebaš previše znati da vidiš da dizajn i video produkcija nisu na profesionalnom nivou.

Poštujem i cijenim trud svih pojedinaca koji su bave marketingom, ali zar je teško ići po evropskom šablonu. Hrvatski klubovi su primjer kako se profesionalno stvari mogu raditi, iskopirajte slobodno Osijek, dobar su primjer... :)

Nije sramota preuzeti neke stvari od susjeda. U 21. vijeku marketing i socijalne mreže su br. 1!
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪

DuljevinhoHaraldo
Kontakt:

Post Postao/la DuljevinhoHaraldo » 31 jul 2020, 23:55

revolt je napisao/la:
31 jul 2020, 22:40
AlfredNobel je napisao/la:
31 jul 2020, 21:36
Haver ! je napisao/la:
31 jul 2020, 20:21
Apel za uposlene u klubu ili ko već radi na ovim društvenim mrežama i ko pravi ove slike/klipove...
Sa utakmice ili treninga se mogu nabacati svakakve slike, ali ovo sa predstavljanjem pojačanja, dresova, press konferencije mora ići profesionalno, kreativno. Ulozite trud, ne treba vam aman neko znanje iz photo/video dizajna, neko je već rekao, malo iskopirajte evropske klubove nije sramota. Pogledajte par klipova na YouTubeu kako koji efekat ubaciti, frameove, slowmotion, malo nešto da se trzne.
Kakvi god da su ovi novi dresovi, ovo je trebalo odraditi profesionalnije, a ne ovako na livadi u Butmiru. Nadji profesionalnog fotografa ako već ne znaš odradi fotošuting za ovakve stvari, reflektori, jednolična pozadina koja se lakše može obrađivati u photoshopu, malo se trznite po ovom pitanju. Jedina promjena na dresovima su ove čize koje se na ovom 4K filmiću ne primijete, a ključne su jer je to jedina razlika spram prethodne garniture, ako se moze tako nazvati.
Najlošiji segment Kluba ubjedljivo. Koliko se trubi o tome, malo poboljšanje se desilo, ali slabo je to i dalje. Vidi se da fali profesionalnost i da to vode neki mlađi momci. Ma ne mogu više ni pisati ni trošiti se, jer mi padne odmah mrak na oči kad skontam koliko je sve to lako i zanimljivo, a i dalje je karanana.
Najlosiji segment kazes?
A organuzacija tv prijenosa pripremnih?
Mislite da je to dzaba, e pa nije kume. Klub je skrsio brdo love da bi radio stream kako je radio. Da bi imali potpuni live pirjenos kao na svim profi TV kanalima. Trebali ste malo pogledati stream kona pa da uocite razliku.

Video nije najbolji ali je radjen u skladu sa mogucnostima u datom trenutku, a ima jos mnogo projekata koji su aktivni i koji ce uskoro ugledati svijetlo dana a koji su mozda i bitniji od ovog videa.

Taj odjel koji ti kazes da je najgori gine doslovno za klub, znam ovo licno sam vidio i jako dobro sam upucen sta rade. I da, branim ih jer zasluzuju da se brane. Sto? Npr zbog streama i slicnih projekata koji ce uslijediti!
Stream je zaista vrhunskog kvaliteta bio, :thumbup:
⚜️~⚜️~⚜️

"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić

Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala

kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino

KrajisnikBosnjak
Kontakt:

Post Postao/la KrajisnikBosnjak » 31 jul 2020, 23:59

I da... još jedna stvar :) Red bi bilo nekad promijeniti muziku u pozadini videozapisa... :) Toliko je dostupne muzike i zvucnih efekata bez autorskih prava samo na YouTube audioteci da je nevjerovatno da se to skoro nikako ne koristi. Takodjer ovim putem bih zelio cestitati Bajram svima koji slave.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 01 avg 2020, 00:01

Ma zna se kako se dresovi predstavljaju, uzmes 2 igraca i golmana, na stadion opalis par slika, nekad posle i 3 predstavis. Cijenim pokusaje da to bude drugacije i inovativno, i to moze proc za video sazetke s treniga s priprema, al negdje se zna kako i sta ide. Jednostavno i prosto ko i druge je najbolje.
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

JavierBosnia
Kontakt:

Post Postao/la JavierBosnia » 01 avg 2020, 00:07

Zasto ne nabave DJI Osmo, sta kosta 300 KM, prikljucis neki telefon normala i snima ko profi, ko imalo zna oko toga

Trese se covjeku ruka, stabilizacije i nema. A nema ni smisla za fotografiju i video :D
Mora se to malo popraviti red je
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 01 avg 2020, 00:11

JavierBosnia je napisao/la:
01 avg 2020, 00:07
Zasto ne nabave DJI Osmo, sta kosta 300 KM, prikljucis neki telefon normala i snima ko profi, ko imalo zna oko toga

Trese se covjeku ruka, stabilizacije i nema. A nema ni smisla za fotografiju i video :D
E to sam i ja primjetio..da barem mozemo predlagati sve ove stvari klubu, vjerujem da bi dosta toga bilo bolje :thumbup:

Hajdeee
Kontakt:

Post Postao/la Hajdeee » 01 avg 2020, 00:12

Ideja je bila dobra.
Realizacija katastrofa.

Al nek nam to bude najveci problem i kamicak u cipeli/kopacki :mrgreen:
- FKS -

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 01 avg 2020, 00:12

Dosta je bolji segment i marketinga i socijalnih mreza kako je otisla Potura....
Znaci nivo iznad....cak i sponzori...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 01 avg 2020, 00:14

Denchi je napisao/la:
01 avg 2020, 00:12
Dosta je bolji segment i marketinga i socijalnih mreza kako je otisla Potura....
Znaci nivo iznad....cak i sponzori...
Kad se sjetim vremena kad je Trbic bio u klubu, ljudi mu ovdje na forumu yebali sve sto se rodilo :urnebes:

TheIvicnjak
Kontakt:

Post Postao/la TheIvicnjak » 01 avg 2020, 00:15

Najbolje bi bilo da Potura izadje na centar Koseva, kroz spalir koji bi joj napravili nasi igraci i strucni stab, u donjem cipkastom vesu i nasem novom dresu. Poljubi grb i polako skida dres a ispod njega nema nista. Baca dres u zrak i tu nastaje ludilo, igraci se otimaju ko ce prije poljubiti grb i pobjeci kuci sa tim dresam. Onda se kamera okrece i zumira usru taldziju i rundu pekara kako vire kroz resetke na ulazu, jedu kiflu i jedan drugom trljaju mosnje.
Zadnja izmjena: TheIvicnjak, dana/u 01 avg 2020, 00:19, ukupno mijenjano 1 put.

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 01 avg 2020, 00:17

Juriš Hadžija pa da rahat umrem! :bow: :pray:
slika
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

JavierBosnia
Kontakt:

Post Postao/la JavierBosnia » 01 avg 2020, 00:18

01 avg 2020, 00:11
JavierBosnia je napisao/la:
01 avg 2020, 00:07

E to sam i ja primjetio..da barem mozemo predlagati sve ove stvari klubu, vjerujem da bi dosta toga bilo bolje :thumbup:
Napraviti temu i sve neke ozbiljnije prijedloge, sugestije, kritike slati svakih 7-10 dana mailom. Cilj je da im se pomogne, vise glava je pametnije od jedne.
Bolje nama, lakse njima, a profesionalno radimo sve
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: JavierBosnia, riki46 i 61 gost.