Misliš? Nešto ne vjerujem da bi ovako mogli izaći..
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
A Dupovac? Citavo vrijeme je uigravan, a sad nije otputovao ili sam ja slijep?
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zadnja klupa - sampioni 34 sezone ss.ba lige.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zadnja klupa - sampioni 34 sezone ss.ba lige.
Sa zvanične:
Utakmicu protiv Krupe propustiti će Dupovac, Sušić i Šabanović zbog povreda, kao i Rahmanović koji će odsustvovsti zbog suspenzije radi dobijena tri žuta kartona prošle sezone.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Hej Ahmet se vrati prije Tine sve suprotno od najava.Tino se od Visocke Bosne krpi tad receno bzvz nesto ,vise od mjesec ce proci kako se oporavlja ako bude u rosteru za Mladost.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Evo u vezi nemas drugih igraca koji su otisli a mogli bi poceti, nazad jedino ako Salcin bude umjesto Pidre.
Na krilu Fanimo nece sigurni poceti, a Cruz jos manje ima sanse. U napadu Ahmo nece nikako igrati a Handze rovit. Ali opet sve je moguce, rekao je Vinko 2 3 opcije da se razmatraju, haj znaj.
Sretno bordo ekspedicijo. Mislim da je dovolj o bez 6 fudbalera da odradimo krupu.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Jeste li za da napravimo nagradnu igru na odvojenoj temi, u vezi rezultata svake utakmice? nagrada dres, majice i slično?
Pa tino ne igra zbog podloge na kojoj se igra koja bas utice na listove najvise.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Kontam imamo bukvalno godinu dana da odradimo to, možemo valjda skupiti za dres, šal i majicu
Tino će samo evropu odigrati, pa će se opet povrijediti
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ne znam bas svrhu komentara..necemo ga forsirati na podlozi gdje moze sjebati list a taman se lijepo oporavio
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Sve više i više mislim da su "bačene" pare na njega i Oremuša naravno ima ih još ali za ostale znamo...
Valjda će me demantovati obojica
FKS
-
johntravolta123
- Kontakt:
Znaci Milicevic ce na stopera a u vezu upada Djokanovic.
Ostaje samo da se vidi Krle ili Hare(moj izbor) u spic.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Blago nama ako si mogao zakljuciti na osnovu 70 minuta igranja da su bacene pare..
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Podrzavam i ucestvovao bih rado.
Hase je opalio loptu sa tridesetak metara, pa kad je lopta polomila prećku, Hase se okrenuo Željovcima i rekao: ‘Neću vam ja više ni dolazit’ na Grbavicu. Šutaću vam s Vratnika.
-
Historicar
- Kontakt:
- AngelDiMaria
- Kontakt:
Cisto da kazem, ocekujem malog Hodzica da vidim barem 15 min, mali me odusevio a na mala vrata usao u seniorski tim.
Ako milicevic krene kao dmf je li to znaci da ce besic poceti i imati priliku da stekne uspjeh Mujakica, to bi bilo zaista vrh
Ako milicevic krene kao dmf je li to znaci da ce besic poceti i imati priliku da stekne uspjeh Mujakica, to bi bilo zaista vrh
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
-
Sanchez1987
- Kontakt:
Nadam se da ce tako biti u vecini utakmica,a ne samo dok se dupovac ne oporavi..johntravolta123 je napisao/la: ↑01 avg 2020, 12:00Znaci Milicevic ce na stopera a u vezu upada Djokanovic.
Svrha komentara je da nema nikakve provokacije na stranu kluba, uprave niti stručnog štaba, nego isključivo da je Tino krhak i da je možda shvatio da mu se baš ne igra u ovoj ligi.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑01 avg 2020, 11:58Ne znam bas svrhu komentara..necemo ga forsirati na podlozi gdje moze sjebati list a taman se lijepo oporavio
Trenutno korisnika/ca: johntravolta123 i 19 gostiju.