Fantasy liga za plavu raju
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: Fantasy liga za plavu raju
al imamo ekipu za fantasy bukvalno nas ima u 1/3 timova u ligi
fantasy krema foruma 
oki, hvala... zamjenio sam Hebiba.. A ove ostale cu stavit na random pa cu viodjet za dalje kako ce ici.... Sta je sa ovim malim Alicem iz Slobode, cini se standard bio u u19 timu, jel ga planiraju uopste?LjoZee je napisao/la: ↑31 jul 2020, 18:56Procitah da je izjavio trener Zrinjskog da ovaj Rados nece sigurno igrati sutra ili kad vec igraju jer nesto povrijedjen teze nego sto su mislili pa ili ga stavi na klupu ili zamjeni sa nekim drugim i za Hebibovica se ne zna kad ce igrati. Zamjeni ga sa nekim drugim.
Inace u odbrani imas Sehica koji je 50k samo morat ces jednog naseg izbaciti, a za ove gore dvije pozicije teze imas nekog ko igra do 50k. Imas npr. Stanica iz Sirokog koji ili igra ili udje sa klupe, ali on je 100k. Ne znam da li mozes sta ukombinovati.
Pregledao sam sad sastave Slobode sa ovih pripremnih i nigdje se ne spominje Alic u tim sastavima i izmjenama.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
-
zeljovac21
- Kontakt:
Kako se mijenja formacija?
Stavis npr. na mjesto napadaca veznog igraca sa klupe i pritisnes da sacuvas taj tim i ono ti se automatski prebaci na 442 i tako riktas formacije.
-
zeljovac21
- Kontakt:
-
zabranjeni
- Kontakt:
Može li kod za neku ligu? Kako to već ide , prvi put sam pokrenuo fantasy?
zabranjeni je napisao/la: ↑31 jul 2020, 20:19Može li kod za neku ligu? Kako to već ide , prvi put sam pokrenuo fantasy?
Kod: Označi sve
4b8b03d889a7e27a1fde0db8846fada12e1ed208"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
-
zabranjeni
- Kontakt:
Hvala puno paša.LjoZee je napisao/la: ↑31 jul 2020, 20:35zabranjeni je napisao/la: ↑31 jul 2020, 20:19Može li kod za neku ligu? Kako to već ide , prvi put sam pokrenuo fantasy?Evo za ligu nase teme kod, a ukoliko si izabrao Zelju na samom pocetku prijave onda si upao u tu globalni ligu vezanu za nas klub.Kod: Označi sve
4b8b03d889a7e27a1fde0db8846fada12e1ed208
Ekipa The Blues se pridruzila ligi.
Sve karte u napad.
Sve karte u napad.
"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough
Spamm
Spamm
Ko ima Enina u prvih 11 neka ga izbacuje jer nije u rosteru Zrinjskog za veceras uopste
Mislim da bi trebalo, ali i da ne pocne uci ce vjerovatno nekad poslije. Enin nece nikako pa zato sam napisao ovo gore.
-
zeljovac21
- Kontakt:
Iz nekog razloga ne mogu da napravim transfer jel se jos nekome desava?
Imaju svi taj problem danaszeljovac21 je napisao/la: ↑01 avg 2020, 12:52Iz nekog razloga ne mogu da napravim transfer jel se jos nekome desava?
-
zeljovac21
- Kontakt:
Aha, kontam do mene jer sam dosta mijenjao juce ekipuLjoZee je napisao/la: ↑01 avg 2020, 12:54Imaju svi taj problem danaszeljovac21 je napisao/la: ↑01 avg 2020, 12:52Iz nekog razloga ne mogu da napravim transfer jel se jos nekome desava?
e nabijem te
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Ne govori im ljozee ko ne igra, oni su suprotna ekipa 
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Ne komuniciramo sa tobom,kremu foruma odbijas staviti u ekipu !
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.