FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- hordasDoboj
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Serete malo, nije Tini 33 godine pa dosao da se malo istrči. Naravno da je i njemu u interesu da bude jos bolji i poslije nas napravi jos jedan transfer.
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
Bijeli dere mame

FKS
Bijeli je toliko dobar da ću ga komotno obući za idući bajram-namaz. Al' bez zezancije.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Nema volje da igra..haj da i to cujem..ne znam jeste culi da postoji kondicioni trener, koji je i preporucio da ne igra na ovoj podlozi, ili smo strucniji od njega ?
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Bijeli i golmanski žuti

Sutra bismo trebali u bijelim

Sutra bismo trebali u bijelim

Prvi put igram ovaj Fantasy, imali ko dati ovaj kod za ligu da se pridluzim ? Ime tima : ExtazyTim87. Ako moze kod za ligu u pp
- betrezengorbachev
- Kontakt:
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ako si izabrao tim FK Sarajevo automatski si u ovoj ligi navijaca Sarajeva
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- AngelDiMaria
- Kontakt:
Crni prejako kako se presijava turkihs i grb vjerujte meni **** mortu
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
Aha, FK Sarajevo globalna liga ? To mi pise pod lige, znaci tu se takmicimGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑01 avg 2020, 12:58Ako si izabrao tim FK Sarajevo automatski si u ovoj ligi navijaca Sarajeva
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Da, automatski si u ligi global mozzart gdje su svi registrovani i u ovoj FK Sarajevo gdje se svi takmičimo koji smo izabrali voljeni klub kao opciju.extazy je napisao/la: ↑01 avg 2020, 13:04Aha, FK Sarajevo globalna liga ? To mi pise pod lige, znaci tu se takmicimGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑01 avg 2020, 12:58Ako si izabrao tim FK Sarajevo automatski si u ovoj ligi navijaca Sarajeva
Doduše može se napraviti još 100 liga ako želite sa nekom rajom posebno i to.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Sutra očekujem:
Kovačević
Hodžić Šerbečić Miličević Pidro
Oremuš Đokanović
Tatar Mustedanagić Velkoski
Handžić
Kovačević
Hodžić Šerbečić Miličević Pidro
Oremuš Đokanović
Tatar Mustedanagić Velkoski
Handžić
FK Sarajevo 1946
Šampioni: 1967, 1985, 1999, 2007, 2015, 2019, 2020.
Osvajači kupa: 1997, 1998, 2002, 2005, 2014, 2019, 2021.
Osvajači super-kupa: 1997.
Gazi SDA-ovu prčiju!
Šampioni: 1967, 1985, 1999, 2007, 2015, 2019, 2020.
Osvajači kupa: 1997, 1998, 2002, 2005, 2014, 2019, 2021.
Osvajači super-kupa: 1997.
Gazi SDA-ovu prčiju!
ja ocekujem sutra
Kovacevic
Hodzic Serbecic Milicevic Salcin
Oremus Djokanovic
Tatar Velkoski Jukic
Handzic
Kovacevic
Hodzic Serbecic Milicevic Salcin
Oremus Djokanovic
Tatar Velkoski Jukic
Handzic
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Zabice ga Emir Halilovic
Al majkr mi kako ljudi ne shvataju da je vinko trener koji nece rizikovati ozljedu zarad na silu pobjede pa da onda 4 igraca izgubi. To sto je neko prije radio to pa iako Jela kaze da ne moze igrac igrati stave ga da igra, je drugi par cipela.
Na noge najveci pritidak je na listove kada je umjetna podloge i na zglobove. Zato Tino nece...
Na noge najveci pritidak je na listove kada je umjetna podloge i na zglobove. Zato Tino nece...
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Pusti ba šuplju Panto, znamo svi da mu se ne igra, da ga je menadžer uvalio da nam ojadi kasu i da ga zateže zadnja plata.Pantelija je napisao/la: ↑01 avg 2020, 13:44Al majkr mi kako ljudi ne shvataju da je vinko trener koji nece rizikovati ozljedu zarad na silu pobjede pa da onda 4 igraca izgubi. To sto je neko prije radio to pa iako Jela kaze da ne moze igrac igrati stave ga da igra, je drugi par cipela.
Sušiću ubleho!

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Pa zašto onda vodi Ahmetovića sa slomljenim rebrom ?Pantelija je napisao/la: ↑01 avg 2020, 13:44Al majkr mi kako ljudi ne shvataju da je vinko trener koji nece rizikovati ozljedu zarad na silu pobjede pa da onda 4 igraca izgubi. To sto je neko prije radio to pa iako Jela kaze da ne moze igrac igrati stave ga da igra, je drugi par cipela.
Zašto vodi nespremnog Hebibovića nakon onakve stravične povrede ?
Ne treba Sušića nazor stavljati, nije problem ova utakmica jer se znalo da ovdje sigurno neće nastupiti, al razlozi su besmisleni "on je oporavljen, al nece da rizikuje zbog umjetne trave" pa što onda vodi ovu dvojicu gore navedenih kad je već trener koji nece da rizikuje povrede. Trebao je onda i Sušić krenuti nek sjedi na klupi sa ovom dvojicom.
Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, keli, muhamedhulk, samirr i 66 gostiju.