Samo ispravi da ljudi ne misle da sam ja pisao o heklanju jer meni ne da su dobri vec perverzija.
Hvala.

P. S. To je zadnja macronova linija, sa heklanjem
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Ma samo su trebali napisati onako kao jucer. Ubipitar je jos u junu rekao da su poslali dopis da nece moci doci na vrijeme dres koji ce biti specijalno napravljen za nas klub. Samo, eto, da su napisali to na zvanicnoj dosta. Nije problem ni sacekat kad ce to vec biti dres napravljen samo za nas ne iz kataloga.
Evo u ovom članku od prije nekoliko dana se spominje mogućnost kašnjenja isporuke dresova Zvezdi
22/07/2020
Zbog korona virusa je postojala bojazan da dresovi ne bi mogli da se dopreme na vreme, ali prema informacijama koje je dobio Telegraf, na Marakani ih očekuju pred sam start prvenstva, a premijera novih dresova trebalo bi da bude na meču protiv Novog Pazara na Marakani 1. avgusta.
Pošto je situacija sa epidemijom korona virusa i dalje nepredvidiva, nije isključeno da dođe i do manjeg kašnjenja, ukoliko granice budu zatvorene ili kontrola bude pojačana, jer roba iz Kine prvo dolazi u Bolonju u sedište Makrona, a odatle se dalje prebacuje u Srbiju.
Ja nekako i Zeku ocekujem od prve a sad koliko je moguce
stanicu je istekao ugovor nije sa ekipom..malo mu nude
Pitari npr zamolili sportvision da im preko proslogodisnjih dresova nekakve linije iscrtaju
Nisu pisali jer ni Macron nije znao hoce li stici na vrijeme. Jos smo mi dobili svu opremu prije mjesec samo se ceka ta dizajnerska garnituraLjoZee je napisao/la: ↑01 avg 2020, 13:48Ma samo su trebali napisati onako kao jucer. Ubipitar je jos u junu rekao da su poslali dopis da nece moci doci na vrijeme dres koji ce biti specijalno napravljen za nas klub. Samo, eto, da su napisali to na zvanicnoj dosta. Nije problem ni sacekat kad ce to vec biti dres napravljen samo za nas ne iz kataloga.
Nisam to znao onda vjerovatno Tuce na lijevo krilopintol_TM87 je napisao/la: ↑01 avg 2020, 13:58stanicu je istekao ugovor nije sa ekipom..malo mu nude
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87 i 62 gosta.