nešto sam ja izgleda predosjetio, jer danas kažu da se sinoć tiago silva ozljediotony-mortale je napisao/la:e pa moja sumnja u alegrija je nakon ove utakmice još veća, nije uopšte poraz ni bitan ni sporan(igro x2 na kladionica al zbog toga što sam očekivao neke klince u timu) ali on u totalno nebitnoj utakmici izađe skoro sa najjačim timom(golman bonera yepes i dinjo su rezerve ostali prvotimci) a te ljude od 30 i kusur godina u ovakvoj utakmici nemože motivirati ni najbolji psiholog a kamoli ovaj lik. još mu se ozljedio flamini, a to je straser komotno mogao igrati, na kraju ubaci i ibru![]()
trebao se još i silva ozljediti pa da onda doživljaj bude potpun.
čitam da je rezultat još i dobar kakva je igra bila al vidjećemo na pregledu
e moj alegri konjino, zar nije bolje da su yepes i papa igrali sinoć, e jadi moji pa kakav je to "stručnjak" to je žalosno, sad kad treba u seriji a gostovati bolonji pa čekati romu u sastavu će mu morati biti yepes ili čak bonera
a što se tiče LP meni svejedno, jer do toga ima još dosta i forma će se svih klubova dotad promjeniti, a rađe bi da odma sad ispadnu nego u polufinalu npr., jer realno milan pehar nemože podići, a treba se ići na scudeto svim snagama