FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- pintol_TM87
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
mujic je u nekim opcijama ako se bude igralo sa jednim u spicumaldini3 je napisao/la: ↑01 avg 2020, 14:08Nisam to znao onda vjerovatno Tuce na lijevo krilopintol_TM87 je napisao/la: ↑01 avg 2020, 13:58stanicu je istekao ugovor nije sa ekipom..malo mu nude
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
Nema smisla to sa Stanicem, ako je istina
Je li to niste vidjeli postove Irfonija i Ubipitara vezano za to? Pa neki dan rece Irfoni da ce biti jedan odlazak bolan za njega 

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
I meni izgleda smijesno da ga uigrava za prvu postavu u srijedu a danas nije u ekipi
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije
Forza Milan
Pivopije
Stanic je cijele pripreme igrao vecinom sa rezervama. Generalku nije cak ni igrao. Moglo se naslutiti ili da ide ili da ce biti B, C opcija na nekim pozicijama ugl. ne u nekom prvom planu. Zato je i doveden Milicevic da imamo po dva beka sa obje strane.
srđan stanić (namjerno napisano malim slovima) napušta Željezničar.
Hvala Bogu.
Nadam se da više nikad neće kročiti na Grbavicu!
Hvala Bogu.
Nadam se da više nikad neće kročiti na Grbavicu!
Ko ne voli Želju, jadna mu majka.
Prizivao sam njegov odlazak jos i prije pocetka priprema tako da 
Njemu nek je sretno. Malo je guravo ispalo zbog izostanka Veselinovica, ali nadam se da ce doci to krilo(a) uskoro da popunimo ono sto se kaze gdje bas gori. Poslije ako iskoci jos neko na nekoj poziciji sto da ne.

Njemu nek je sretno. Malo je guravo ispalo zbog izostanka Veselinovica, ali nadam se da ce doci to krilo(a) uskoro da popunimo ono sto se kaze gdje bas gori. Poslije ako iskoci jos neko na nekoj poziciji sto da ne.
E cuj namjerno malim slovima konta da njega neko tangira s malim slovima, lobotomci su genijalci
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
Nevjerovatno sprdanje sa fudbalskim klubom Zeljeznicar, evo vec drugi put u par godina..

@igrajlopte 🐦
- kolezeljovac
- Kontakt:
Nek neko napise sve igrace koji su u protokolu danas?
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
Nazovi Swiss, oni ti jedino mogu recikolezeljovac je napisao/la: ↑01 avg 2020, 15:07Nek neko napise sve igrace koji su u protokolu danas?

Druze, ne znam sto svakoga pokusavas diskreditovati. srdjan stanic je zasluzio samo i iskljucivo da mu se noge polome nakon svega sto je uradio a nije nikad bio ni neki igrac. Uostalom ne znam zasto bas lobotomac jer je izrazio svoje misljenje o igracu?
- kolezeljovac
- Kontakt:
LjoZee je napisao/la: ↑01 avg 2020, 15:09Nazovi Swiss, oni ti jedino mogu recikolezeljovac je napisao/la: ↑01 avg 2020, 15:07Nek neko napise sve igrace koji su u protokolu danas?![]()

Ma ne majke mi ne zna se ko igra, ko ne igra, ko je tu, ko nije tu... Pa da eto ako neko zna koji su u protokolu da se onda neki sastav uspije prognozirati...
Pas mater, oko 5, 6 imam goste neka sira familija dolazi na bajramsko sijelo, a ja taman pomislio kako sam podijelio sve kurbane da mogu na miru odgledati tekmu... Nekako cu oko osmice neometano se povuci u odaje svoje sobe i da navijam

Jos imam obici nisam nikoga obisao, sutra i prekosutra... Tekma jbg prioritet

Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
Koji li je sastav. 

Naprijed Željo, četo plava
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
Ja se nadam da moze Stilic makar jedan period odigrati, a i Zec. S njima dvojicom to gore u napadu bi trebalo izgledati dobro, efikasno nadam se. Ericu, bez naglih, neocekivanih pokreta veceras Boga ti dragog.
Gdje ti je onaj spisak pulena, da vidimo kakvi smo.
Naprijed Željo, četo plava
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene