E hvala Kole legendokolezeljovac je napisao/la: ↑01 avg 2020, 15:45Ne mora moraju samo biti u zapisniku....
Bajrambarečula brate moj...![]()
Allahraziola i tebi BŠMO, također svima ostalima sa teme koji slave
E hvala Kole legendokolezeljovac je napisao/la: ↑01 avg 2020, 15:45Ne mora moraju samo biti u zapisniku....
Bajrambarečula brate moj...![]()
Zato sto su debili i to na kvadrat. Znas gdje zivi na bjelavama odes polomis mu noge. Nego sve neki mangupi na forumu. Stanic je nasa raja, gradska. Odigrao toliko utakmicai svaki navijac koji voli klub treba da ga postuje.
Kazes da trebam postovati igraca koji je odrastao na sjeveru Koseva, koji pjeva na sred Grbavice bit ce Zeljo **** sampion i koji svoje saigrace naziva debilima i pickama? To je po mom misljenju i misljenju velikog dijela Zeljinih navijaca obicni klosar i jalijas, los fudbaler i jos gora osoba. Ko hoce da ga voli siroko mu bilo, ima pravo a te tvoje konstante seljacke doskocice prelaze svaku mjeru.Bezideja je napisao/la: ↑01 avg 2020, 15:52Zato sto su debili i to na kvadrat. Znas gdje zivi na bjelavama odes polomis mu noge. Nego sve neki mangupi na forumu. Stanic je nasa raja, gradska. Odigrao toliko utakmicai svaki navijac koji voli klub treba da ga postuje.
Znam ja puno vise nego sto ti mislis.balkanika je napisao/la: ↑01 avg 2020, 16:49
Kazes da trebam postovati igraca koji je odrastao na sjeveru Koseva, koji pjeva na sred Grbavice bit ce Zeljo **** sampion i koji svoje saigrace naziva debilima i pickama? To je po mom misljenju i misljenju velikog dijela Zeljinih navijaca obicni klosar i jalijas, los fudbaler i jos gora osoba. Ko hoce da ga voli siroko mu bilo, ima pravo a te tvoje konstante seljacke doskocice prelaze svaku mjeru.
Usput pitam te zasto lobotomci ti kazes zato sto su debili. Pa ti pojma nemas ko su lobotomci.
Covjek prode cijele pripreme a ne racunaju na njega
Trenutno korisnika/ca: doncarlo, GavranBeli, kosuljaplava, Laudrup i 66 gostiju.