Kakva momčina, zadrigli matorac, a u džepu članska udruženja leđendi kluba.TheIvicnjak je napisao/la: ↑01 avg 2020, 16:37Prosao momcina sve selekcije janjarske akademijejoker90 je napisao/la: ↑01 avg 2020, 16:29Kakva hinjara perfidna! Hahahahahbordobijeli je napisao/la: ↑01 avg 2020, 16:26Nazalost broj povreda kao i prošle godine sreca je sto smo sad širi s igrackim kadrom![]()
![]()
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Sta me boli k.rac za Hebibovica on je od novembra, odmah ga iskljuci, za njega je kriv genijalac Cosicbordobijeli je napisao/la: ↑01 avg 2020, 16:39Oremus, Ahmetovic, Rahmanovic i imao si Pidru i Stanojevica od ranije. To je bilo to Ahmet i Rahman se brzo vratili.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑01 avg 2020, 16:28Ni blizu broj povrijedjenih, al hajdbordobijeli je napisao/la: ↑01 avg 2020, 16:26Nazalost broj povreda kao i prošle godine sreca je sto smo sad širi s igrackim kadrom
Sad imas Sušić, Ahmetovic, Handzic bio, Dupovac, Milanovic, Šabanovic teska, od prije Hebibovica. Pa eto ti vidi da li je blzu ili nije.
Prvo sto ove sezone imamo samo jednu povredu da ce se igrac morati oporavljati duze od mjesec, a u ovo vrijeme prosle godine?Da ne spominjem da smo imali jedno 7,8 sitnih povreda...
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Nisi od struke, da možeš pričati, ali ipak pričaš. Ne vadi se, znamo svi da si kešoljubov rashladni instrument za testise.bordobijeli je napisao/la: ↑01 avg 2020, 16:49Nisam struke da mogu pricati o tome. Prošle godine pogrešno i nepravilno radjeno sad se radi dobro a isto povreda. Ovako kao što ja sad pišem je šupački i nije korektno. Razlog? da ovi sto su ovako pisali da otvore oci i da tako pisati nije ok. Povrede su sastavni dio i aBd da ovo budu posljednje nase povrede.ja dajem Podrsku za FKS, upravu, Vinka al morao sam ovo napisati da vide koliko nisu fer kad su tako pisali.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
-
- Kontakt:
bordobijeli je napisao/la: ↑01 avg 2020, 16:39Oremus, Ahmetovic, Rahmanovic i imao si Pidru i Stanojevica od ranije. To je bilo to Ahmet i Rahman se brzo vratili.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑01 avg 2020, 16:28Ni blizu broj povrijedjenih, al hajdbordobijeli je napisao/la: ↑01 avg 2020, 16:26Nazalost broj povreda kao i prošle godine sreca je sto smo sad širi s igrackim kadrom
Sad imas Sušić, Ahmetovic, Handzic bio, Dupovac, Milanovic, Šabanovic teska, od prije Hebibovica. Pa eto ti vidi da li je blzu ili nije.

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
80 KM za članove, 100 KM ko nije.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ma nema veze za crni dres, svakako ga necemo nositi mozda nekoliko puta. Al vidjecemo sve uzivo ili na kvalitetnijim slikama
Bordobijeli, razlika je ogromna. Prvo si zaboravio napisati i Tatara, drugo zaboraio si napisati oliko su trajale ozljede igraca.
Tino ce propustiti jedno kolo kao i ahmet. Milanovic svakako ne bi ni bio u 18 igraca a sabanovic je trebao u mladost.
E sad, da ti objasnim razliku iako sam i sam skontao da te dusa boli jer ova uprava je dokazala da nista u historiji bolje niko nije napravio od tjeranja husrefa.
Husref je preuzeo da priprema 100% spremne igrace koji su nastavili trenirati nakon 15ak ili 20 dana pauze.
Marinovic i jeleskovic su sada pripremali igrace koji u 9 mjeseci su odigrali 3 utakmice a u zadnjih 5 mjeseci NI JEDNU utakmicu od toga dva mjeseca karantina. Jel kontas sad koja je razlika? Jesi svjestan sta je za organizam fudbalera tolika pauza?
Ove povrede su produkt ogromne pauze i klio god bio strucan i majstor posla a to titule okazuju ko je jeleskovic, od toga pa do toga sto vodi racuna o fizickoj spremi jednog edina dzeke, a one prosle godine povrede su produkt jedne zadrte glave koja misli da je najpametniji na svijetu.
Tino ce propustiti jedno kolo kao i ahmet. Milanovic svakako ne bi ni bio u 18 igraca a sabanovic je trebao u mladost.
E sad, da ti objasnim razliku iako sam i sam skontao da te dusa boli jer ova uprava je dokazala da nista u historiji bolje niko nije napravio od tjeranja husrefa.
Husref je preuzeo da priprema 100% spremne igrace koji su nastavili trenirati nakon 15ak ili 20 dana pauze.
Marinovic i jeleskovic su sada pripremali igrace koji u 9 mjeseci su odigrali 3 utakmice a u zadnjih 5 mjeseci NI JEDNU utakmicu od toga dva mjeseca karantina. Jel kontas sad koja je razlika? Jesi svjestan sta je za organizam fudbalera tolika pauza?
Ove povrede su produkt ogromne pauze i klio god bio strucan i majstor posla a to titule okazuju ko je jeleskovic, od toga pa do toga sto vodi racuna o fizickoj spremi jednog edina dzeke, a one prosle godine povrede su produkt jedne zadrte glave koja misli da je najpametniji na svijetu.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Ove povrede se nemogu ni blizu poredit sa onim od prosle godine jer su sve lakse osim Sabana (mali brz oporavak i ako nisi pokazo x faktor tebi bi uvjek dao sansu prije nego hodzi)
Handza skoro da i nije povrijden susic malo natego misic nista ahmet slucajno malo slomio rebro propusta samo ovu utakmicu
Dok prosle godine sve teske povrede doduse prosle godine je bilo mnogo utakmica i igraci su se iztrosili al
Jela je najvece pojacanje posle Tana i Nama
VOLIM TE SARAJEVO
Handza skoro da i nije povrijden susic malo natego misic nista ahmet slucajno malo slomio rebro propusta samo ovu utakmicu
Dok prosle godine sve teske povrede doduse prosle godine je bilo mnogo utakmica i igraci su se iztrosili al
Jela je najvece pojacanje posle Tana i Nama
VOLIM TE SARAJEVO
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Blago ti se kad imas snage da pises ovoliko..djaba ti njemu pises..ako do sad nije skontao nece ni sadPantelija je napisao/la: ↑01 avg 2020, 16:57Bordobijeli, razlika je ogromna. Prvo si zaboravio napisati i Tatara, drugo zaboraio si napisati oliko su trajale ozljede igraca.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
-
- Kontakt:
Prošle godine je bila kratka pauza, dupla osvojene nakon 10 dana krenulo se i odma teske utakmice, kasnile pripreme zbog strajka , nespreman tim Šerbercic i OREMUS iz aviona na Celtic, otišlo puno igraca, sve se svelo na Rahmanovica i Oremusa u veznom redu.Pantelija je napisao/la: ↑01 avg 2020, 16:57Bordobijeli, razlika je ogromna. Prvo si zaboravio napisati i Tatara, drugo zaboraio si napisati oliko su trajale ozljede igraca.
Niko sretni od mene da Vinko bude trener naredni 10 god,toliko o plakanju za Husrefom. Licno mislim da je Vinko dobar izbor, Husref je svoje zavrsio prevazišli smo ga ne uklapa se u puteve kluba to mogu shvatiti i prihvatiti. Al izmišljajnje da uzimo lovu od menagera, kriv za povrede, kriv za covd19, kesoljub tako na te nebuloze reagujem.
-
- Kontakt:
Meni bi ovaj crni does bio dosta bolji da su logo i sponzora uradili sivom boom, a ne crno na crno.
Takav fol
Ovo ko kad ti neko prica da se mat farba ne sjaji dovoljno
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Pa tako u nekim sličnim prilikamaTheIvicnjak je napisao/la: ↑01 avg 2020, 17:13Igrati u njima na charity fieldu da im jos jednom izrazimo sucut.

Pitarluk je čudna stvar..
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
*Prelijepa
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Samo pratim raspravu o bivsem 

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Liga je počela

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Liga nije pocela dok prvak ne zaigra 

Trenutno korisnika/ca: ajdohordas, bhfanatic14, Dave, enzo1, ErosViverosViv, jurisicduska, Napapijri, Sanfrancisco, tajsamja, Tarapi, Tatamata1946 i 78 gostiju.