jbte, gledam ti zadnje postove, samo s*ebajes raju...

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Jbg i mene je shebao.. ispravicemomandraX je napisao/la:uuu harry harrypa zaboravih na tebe, zaboravio sam ti prenijeti nesto
![]()
neku vecher, kad si prognoziro ona dva para, Ambri na golove, i jos jedan rukomet je bio cini mi se, Wetlzar (tako nekako), uglavnom, poslusam te dva para, dodam nesto svoje, prodjem 6 parova i taj Wetlzar me skide za 60 KM![]()
čekam teharry_90 je napisao/la:Jbg i mene je shebao.. ispravicemomandraX je napisao/la:uuu harry harrypa zaboravih na tebe, zaboravio sam ti prenijeti nesto
![]()
neku vecher, kad si prognoziro ona dva para, Ambri na golove, i jos jedan rukomet je bio cini mi se, Wetlzar (tako nekako), uglavnom, poslusam te dva para, dodam nesto svoje, prodjem 6 parova i taj Wetlzar me skide za 60 KM![]()
Analitico je napisao/la:zenski rukomet
Srbija daje preko 23 gola..Zicer dana, kvota 1.85....Ovo morate ispratiti...dat ce nekih 27 golova..
jarane za tvoju informaciju 5 razlike je za spanjolke a kvota na Srbiju je trenutno 15alfarouqaminu je napisao/la:Analitico je napisao/la:zenski rukomet
Srbija daje preko 23 gola..Zicer dana, kvota 1.85....Ovo morate ispratiti...dat ce nekih 27 golova..
Srbija ce pobediti,siguran sam u to...spankinje lose
daidza je napisao/la:uh poduvacu ga ja haman veceras![]()
![]()
ma bolje bi mi bilo al eto ja se uzdo u listicCitizen-X je napisao/la:jarane za tvoju informaciju 5 razlike je za spanjolke a kvota na Srbiju je trenutno 15alfarouqaminu je napisao/la:Analitico je napisao/la:zenski rukomet
Srbija ce pobediti,siguran sam u to...spankinje lose![]()
mislim patriotski zanos je jedno al situacija na terenu i rezultat nesto drugo... dale su 9 golova i ja recimo ne bih igrao na ponudi da prebacuju 23 gola nema teorije....
daidza je napisao/la:uh poduvacu ga ja haman veceras![]()
![]()
a bolje ti je da si nastavio sa pivama
gdjeces ti ranije lave pa ni danas jos nisam pao a ti mene vec zamaras sa sutrasnjim danomrobben11 je napisao/la:ne znam sta bi sutra igrao...juce me milan obori...sta mi vi predlazete za sutra...pozurite ako mozete...
je l mene pitas jaroDevil je napisao/la:Ahaha jaruga jel' to radi uroka novi avatar,a mene zenska odbojka opet naguzi.
pomaLo, pomaLoCitizen-X je napisao/la:
joj ovih srpkinja tupsonki 5x mogle okrenut utakmicu i nista.... hebem ih glupe...
ne spominji, i ja ga cekamxxl basket je napisao/la:ide fino barcelona , moze li sta ovaj storhamar taman poveo 3 2 evo 3 3 sad i kraj 2. trecine ...
Idemo još PS1 proći pa da ne spavam večeras .OTNYS_YNWA je napisao/la:Evo moj tiket.
Luton - Charlton PS1 [ oba daju gol ]
Rytas - Cholet KP1 [ uključuje eventualne produžetke ]
Iguodala ubacuje 15 ili više poena.
Allen ubacuje 16 ili manje poena.
Kevin Garnett ubacuje 15 ili manje poena.
Nowitzki ubacuje 25 ili više poena.
Howard ubacuje 20 ili manje poena.
Kvota 60, uplata 1.5 KM.
Mislio sam da se ne kladim, ali moram uplatiti porez kladionici.
sto jesu l ti rodmandraX je napisao/la:pomaLo, pomaLoCitizen-X je napisao/la:
joj ovih srpkinja tupsonki 5x mogle okrenut utakmicu i nista.... hebem ih glupe...o'hani
![]()
ne spominji, i ja ga cekamxxl basket je napisao/la:ide fino barcelona , moze li sta ovaj storhamar taman poveo 3 2 evo 3 3 sad i kraj 2. trecine ...
hhCitizen-X je napisao/la:
sto jesu l ti rod
Znam da je Kindje,nisam slep.Citizen-X je napisao/la:je l mene pitas jaroDevil je napisao/la:Ahaha jaruga jel' to radi uroka novi avatar,a mene zenska odbojka opet naguzi.
![]()
to je Kindje ba juce mu bila godisnjica pa ga stavio....
joj kako ce ladno da prodje kontrahendikep na Barseloni - jesam ga namiris'o k'o bernandinac
joj ovih srpkinja tupsonki 5x mogle okrenut utakmicu i nista.... hebem ih glupe...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.