FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Indajderi, sta bi od pojacanja? 

Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
Ponovit ću ko što sam nekoliko puta.... Samo nek se troše 

ma ljudi odradili tri kvalitetne (polu)kontre i zavrsili posao, da su odigrali neku specijalnu utakmicu, nisu, daleko od toga ali moras im postovati rezultat, na kraju se samo to broji i sigurno je da ce nam biti konkurenti do kraja, uostalom kao i Zrinjski, za Borac nisam siguran koliko s Vladom mogu, ugl nama je sutra pobjeda bitna radi samopouzdanja, a da cemo mi nesto specijalno odigrati, iskreno ne vjerujem, i nismo u nekoj formi, zato se nadam bilo kakvoj pobjedi, cisto da ne pocnemo sezonu sa bodovnim zaostatkom
Pyro is not a crime !
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Sto nebi mogao,iz Sarajeva,Banja Luke,sa Bahama koja razlika?

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Je li igrao Šišić za Olimpik danas, u timu mi je
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
Sto je morto dobio nalog da aktivira novu temu koja nudi nagrade
Prodo si se Morteme zbog klikova

Prodo si se Morteme zbog klikova

Ma vala sad kad je pocelo ne moramo nikog vise ni dovoditi, ako upadne neko upadne
Jbg konkurenti su nam postavili domaci zadatak za sutra, nadam se bilo kakvoj pobjedi aBd.
Nadam se da cu fulit nas rezPitar6785 je napisao/la: ↑01 avg 2020, 16:31Prignoza rezultata
Zelo Velez 3:0, zeljo tempiro formu za prve 3 utakmice, Velez ih je prosle godine istuko oba puta, plus Dudic je pogresno uso u prvenstvo busajuci se u prsa koda ima jadar Real Madrida
Sloboda radnik 0:0 ekipe koje pokusavaju da rone poblatu nit igre nit kvaliteta
Zrinjski olimpic 1:0 cisto domaci teren itd, olimpik nisam pratio
Borac mladost 2-1 borac kvalitetni za taj jedan go
Sb Tuzla 1:0
Krupa SARAJEVO 1-0 mislim da cemo izgubit prvo sto igramo sa pola prvom postavom i bez napadaca. Ako se uzme da je nas uspjeh u zadnji par godina bio striktno radi ahmeta rahmanovica handzica i tatara koje tu onda dolazis do toga da igras sa 50% slabiom ekipom.
Drugo plasticna trava, novi travnjak mi nismo (moje misljenje) tempirali formu za prva 3 kola vec tek tamo kad kad lp podze kao kup takmicenje, mislim da je to opravdan potez
FK SARAJEVO CE BIT PRVAK SA PREKO 12 bodova u plusu ove godine
-
- Kontakt:
Sutra je bitna utakmica najviše iz razloga pozitivne atmosfere, druga je mladost DK koju cemo vjerovatno lakse rijesiti tako bi vec pobjedama lakse docekali europu. Naravno sta god da se desi nece biti kraj prvenstva al da bi bilo lijepo otvoriti prvenstvo pobjedom bi.
JURIŠ
-
- Kontakt:
Cuj bilo kakvoj,pa ne idemo Bayernu na noge,ako ne bude rutinski sutra i bar 2-3 razlike trebamo se zapitati sta nije ok,,pogotov poslije onakvih pripremnih..cuj Krupa ej....ekipa nikad jaca po imenima,uigrani,2-3 godine na okupu pa ne znam onda..
Zadnja izmjena: Sanchez1987, dana/u 01 avg 2020, 22:45, ukupno mijenjano 2 puta.
-
- Kontakt:
Svaka cast majstore, posebno ovo za Dudica to ih je i koštalo sto misle da su favoriti, al evo dobio je po nosu.Pitar6785 je napisao/la: ↑01 avg 2020, 22:40Nadam se da cu fulit nas rezPitar6785 je napisao/la: ↑01 avg 2020, 16:31Prignoza rezultata
Zelo Velez 3:0, zeljo tempiro formu za prve 3 utakmice, Velez ih je prosle godine istuko oba puta, plus Dudic je pogresno uso u prvenstvo busajuci se u prsa koda ima jadar Real Madrida
Sloboda radnik 0:0 ekipe koje pokusavaju da rone poblatu nit igre nit kvaliteta
Zrinjski olimpic 1:0 cisto domaci teren itd, olimpik nisam pratio
Borac mladost 2-1 borac kvalitetni za taj jedan go
Sb Tuzla 1:0
Krupa SARAJEVO 1-0 mislim da cemo izgubit prvo sto igramo sa pola prvom postavom i bez napadaca. Ako se uzme da je nas uspjeh u zadnji par godina bio striktno radi ahmeta rahmanovica handzica i tatara koje tu onda dolazis do toga da igras sa 50% slabiom ekipom.
Drugo plasticna trava, novi travnjak mi nismo (moje misljenje) tempirali formu za prva 3 kola vec tek tamo kad kad lp podze kao kup takmicenje, mislim da je to opravdan potez
FK SARAJEVO CE BIT PRVAK SA PREKO 12 bodova u plusu ove godine
Nadam se da je pojedincima sad jasnije da su 3-4 ekipe bara bara i da zaborave na dominaciju, Morz koliko god nam odvratan bio je najbolji strucnjak ove lige, oni da nase uslove imaju pisali bi po svima
Bit ce ovo do zadnjeg kola borba za titulu, tekmu po tekmu jako i motivisano!
Sutra aBd dosta i 0-1 samo da bude pobjeda !
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
Takode zeljeznicar je dokazo da nemoze vise od 3 mjesta.
Velez je prejeftino primio 3 ci go, mogao je dat jedan i mislim da malo cvrstce ekipe zeljo nece moci pobjedzivat, 2go poluvrijeme velez je pokazo da zeljo jednostavno nema kvalitet zelju moc
SARAJEVO ce imat +12 na sprem drugopladirane ekipe CITIRSJTEME I UZECEMO DK mnogo lakse nego prije dvije godine
Velez je prejeftino primio 3 ci go, mogao je dat jedan i mislim da malo cvrstce ekipe zeljo nece moci pobjedzivat, 2go poluvrijeme velez je pokazo da zeljo jednostavno nema kvalitet zelju moc
SARAJEVO ce imat +12 na sprem drugopladirane ekipe CITIRSJTEME I UZECEMO DK mnogo lakse nego prije dvije godine
Sto ? Pa evo ovi govore možemo i izgubiti, kazu moze nam se...Sanchez1987 je napisao/la: ↑01 avg 2020, 22:42Cuj bilo kakvoj,pa ne idemo Bayernu na noge,ako ne bude rutinski sutra i bar 2-3 razlike trebamo se zapitati sta nije ok,,pogotov poslije onakvih pripremnih..cuj Krupa ej....
zeljo danas mnogo zrelije od veleza izgledao, trudio se i velez al jalovo i na silu sve neke duge lopte nabijanja nisu akcije odigrali od noge do noge sto ih je krasilo zadnjih godina. Zeljo ako zadrzi lendrica ce nam biti glavni konkurent opet sreca jedino im odbrana malo šteka al je danas eric dobro branio.Inijesta je napisao/la: ↑01 avg 2020, 22:44Nadam se da je pojedincima sad jasnije da su 3-4 ekipe bara bara i da zaborave na dominaciju, Morz koliko god nam odvratan bio je najbolji strucnjak ove lige, oni da nase uslove imaju pisali bi po svima
Evo dudo je dobio odgovor na pitanjr zasto ih niko ne spominje u borbi za vrh, nek je misle mostarci da ih ne volimo nama je samo krivo zbog fantasya i sto je zeljo pobijedio

You are someone else I am still right here
Krupu možeš dobit nekad sa juniorima, a nekad možeš i u najjačem sastavu izgubit. Najvažnije je u meč ući ozbiljno i motivisano, i 3 boda su naša
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
-
- Kontakt:
Sutra bi bio zadovoljan i sa minimalnom pobjedom od 4-0. Ne moramo odma zasjesti na prvu poziciju, mozemo to uraditi i u drugom kolu jbg.
Trenutno korisnika/ca: benko21, bhfanatic14, Dave, enzo1, ErosViverosViv, HariTz, jurisicduska, MaroonBjelave, Napapijri, Sanfrancisco, tajsamja, Tarapi, Tatamata1946 i 73 gosta.