Dudić: Sve nas ekipe podcjenjuju, svi govore Sarajevo, Željezničar, Borac, Zrinjski...
Ali mislim da cemo se mi jako puno pitati
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑01 avg 2020, 22:24Ja sam se toliko usrao da sam se sakrio iza 2 trofeja iz sezone 18/19![]()

Ne slažem se. Ima tu dosta krvi među nama, ali i dobrih likova.
Joj jes nas strah komsija...
Gledao sam zato i kazem.23 suta,15 + kornera,posjed i ovako da nisi gledo rekao bi wtfChwila1921 je napisao/la: ↑01 avg 2020, 22:26
Od tih 23 suta, 3 su bila opasna, ako si gledao utakmicu, znacea sta pricam.. totalno iz j e ban Dudic od strane Osima, poyyy

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
- Kontakt:
mrmak obavezno naglasava da je pobjeda cista 

Velez je kandidat za Evropu.
-
- Kontakt:
Odlicna, napadacka utakmica. Uzitak za gledati. Lendric 10/10, odigrao kao da mu zivot ovisi od utakmice. Nadam se da ce i Hajric proradit, stvarno bi nam valjao.
Zasad svi favoriti bez problema, Zrinjski malo guravo ali ipak zasluzeno.
Ovaj prijenos Zelje na Areni sasvim dobar, Surkovic vidi se da zna nasu ligu, ali nije mi legao, previse pasivan.
Zasad svi favoriti bez problema, Zrinjski malo guravo ali ipak zasluzeno.
Ovaj prijenos Zelje na Areni sasvim dobar, Surkovic vidi se da zna nasu ligu, ali nije mi legao, previse pasivan.
Prvo poluvrijeme vrh, drugo katastrofa. Dok su mogli trcati - odlicno, kad su ispuhali - logicno odron. Utakmica riješena do 30 minute. Ova ekipa Želje ima snage i kondicije za jedno poluvrijeme
nikako dobar znak za evrope. Ne znam šta rade ti kondicioni treneri jbt.
Velež fizički/kondiciono mnogo spremnija ekipa, trce i u 90-toj.

-
- Kontakt:
Mogli su povest 0:1 al moglo je i 5:0 zavrsiti prvo poluvrijeme.. cudna utakmica skroz, takticki Osim odradio ..miky_hz je napisao/la: ↑01 avg 2020, 22:28Gledao sam zato i kazem.23 suta,15 + kornera,posjed i ovako da nisi gledo rekao bi wtfChwila1921 je napisao/la: ↑01 avg 2020, 22:26
Od tih 23 suta, 3 su bila opasna, ako si gledao utakmicu, znacea sta pricam.. totalno iz j e ban Dudic od strane Osima, poyyy![]()
Obožavam ljude poput tebe koji vide te stvari..let3 je napisao/la: ↑01 avg 2020, 22:33Prvo poluvrijeme vrh, drugo katastrofa. Dok su mogli trcati - odlicno, kad su ispuhali - logicno odron. Utakmica riješena do 30 minute. Ova ekipa Želje ima snage i kondicije za jedno poluvrijemenikako dobar znak za evrope. Ne znam šta rade ti kondicioni treneri jbt.
O situaciji 1 na 1 necemo zamisli samo da je ušlo..
Nema goreg samopouzdanja od ovog.
Dudicev poraz.
Ko prosle sezone 2x Husrefov.
Amar ih je nadmudrio obojicu. Na dosta slican nacin.
Ko prosle sezone 2x Husrefov.
Amar ih je nadmudrio obojicu. Na dosta slican nacin.
- FKS -
Pozz shportskim prijateljima u zapadnom Mostaru.
I opet ste tamo gdje ste stali... drugi 

Dudić sam sebe zajebe izjavama da je loš trener daleko od toga ali čovjek uvijek ali baš uvijek upiše tri boda unaprijed
mosa lošmi stićko tit-ula!
Pa dobro, Željo je bio bolji prvo poluvrijeme. Imao neku igru i još nekih polušansi.90minut je napisao/la: ↑01 avg 2020, 22:35Obožavam ljude poput tebe koji vide te stvari..let3 je napisao/la: ↑01 avg 2020, 22:33Prvo poluvrijeme vrh, drugo katastrofa. Dok su mogli trcati - odlicno, kad su ispuhali - logicno odron. Utakmica riješena do 30 minute. Ova ekipa Želje ima snage i kondicije za jedno poluvrijemenikako dobar znak za evrope. Ne znam šta rade ti kondicioni treneri jbt.
O situaciji 1 na 1 necemo zamisli samo da je ušlo..
Nema goreg samopouzdanja od ovog.
Jednostavno kondicija ! a to je osnovno u fudbalu.
Vidi se da je Amar nezadovoljan spremom i fizikom...dere se na Hajdarevića hajde Hajdare, a jadni Hajdar ne može, presaugo momak vec u 50-toj min.

Šurković i Priganica barem ne izvaljuju gluposti kao Šuko i Spaho. Bit će oni bolji kad mi budemo igraliBajramovic1999 je napisao/la: ↑01 avg 2020, 22:32Ovaj prijenos Zelje na Areni sasvim dobar, Surkovic vidi se da zna nasu ligu, ali nije mi legao, previse pasivan.

Trenutno korisnika/ca: Ado_77, Balorda, Giuseppe1, kogmagie46, Pablo11, Rule_hz, VivaLaLiberta, zeljovolimte i 37 gostiju.