Dobro je ovo bilo, lagana pobjeda protiv prošle sezone najtežeg protivnika. Raduje me borbenost i zalaganje, tačno se vidi da se maksimalno ozbijno ušlo u utakmicu. Ipak odbrana Erića je možda i odredila tok utakmice.
Idemo dalje, po novu tricu u Bijeljini.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Takticki masterclass Amara.
Znao je da je prividna dominacija nedovoljna protiv Veleza, tako da se malo odlucio na druge opcije. Fantasticno. Dado je igrao kao sat. Bravo momcino.
Cestitke kompletnoj ekipi i strucnom stabu.
Sto se tice losih stvari, malo je Seha bio van ritma u defanzivi. Nije mi se svidjelo sto smo se puno povukli zadnjih 20 minuta. Samo to.
Ljudi ovo je bilo perverzija. Rutinski odigrano drugo poluvrijeme. Lenda se ispostavlja zlata vrijedan. Ako ode biće hendikep. Drago mi je za Bekriju daje dobijo šansu i pokazao da može.
Realno vidjet ćemo gdje smo nakon pet kola. Optimalno bi bilo ostati ne poraženi. Za samopouzdanje da dobijemo borac i do Zrinjskog da imamo 15 klipa nije nemoguće i zaista mislim da ovi momci to mogu.
Pa ova ekipa bi bila paklena da zajedno zaigraju Zec Stila Mesa i ovi od danas prvotimci.. Sehic mi je odigrao cudnu utakmicu,mislim kad je usao Subasic da ga je izbacio iz takta. Da nam je jos jednog ili dvojicu dovesti na krila uh
Eric -odlican
Stevanovic-standardno borben i defanzivno dobar
Sehic-malo trema ali je cini mi se fiz.spreman
Kosoric-rutinski
Ikic-odlican
Sadikovic-standardno odlican
Bekric-me prijatno iznenadio trkom i zalaganjem
Lendric-kao na drogama
Juricic-odlican
Mujezinovic-mozda i najbolja partija kako je dosao
Hajric-kao da je iz nocne izasao