Sto ? Pa evo ovi govore možemo i izgubiti, kazu moze nam se...Sanchez1987 je napisao/la: ↑01 avg 2020, 22:42Cuj bilo kakvoj,pa ne idemo Bayernu na noge,ako ne bude rutinski sutra i bar 2-3 razlike trebamo se zapitati sta nije ok,,pogotov poslije onakvih pripremnih..cuj Krupa ej....
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
zeljo danas mnogo zrelije od veleza izgledao, trudio se i velez al jalovo i na silu sve neke duge lopte nabijanja nisu akcije odigrali od noge do noge sto ih je krasilo zadnjih godina. Zeljo ako zadrzi lendrica ce nam biti glavni konkurent opet sreca jedino im odbrana malo šteka al je danas eric dobro branio.Inijesta je napisao/la: ↑01 avg 2020, 22:44Nadam se da je pojedincima sad jasnije da su 3-4 ekipe bara bara i da zaborave na dominaciju, Morz koliko god nam odvratan bio je najbolji strucnjak ove lige, oni da nase uslove imaju pisali bi po svima
Bit ce ovo do zadnjeg kola borba za titulu, tekmu po tekmu jako i motivisano!
Sutra aBd dosta i 0-1 samo da bude pobjeda !
Evo dudo je dobio odgovor na pitanjr zasto ih niko ne spominje u borbi za vrh, nek je misle mostarci da ih ne volimo nama je samo krivo zbog fantasya i sto je zeljo pobijedio
You are someone else I am still right here
Ismire odlazi!!!
Ismire odlazi!!!
Krupu možeš dobit nekad sa juniorima, a nekad možeš i u najjačem sastavu izgubit. Najvažnije je u meč ući ozbiljno i motivisano, i 3 boda su naša
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
-
TheIvicnjak
- Kontakt:
Sutra bi bio zadovoljan i sa minimalnom pobjedom od 4-0. Ne moramo odma zasjesti na prvu poziciju, mozemo to uraditi i u drugom kolu jbg.
-
Sanchez1987
- Kontakt:
Onda ok ako nam se moze,nisam znao..Haver ! je napisao/la: ↑01 avg 2020, 22:46Sto ? Pa evo ovi govore možemo i izgubiti, kazu moze nam se...Sanchez1987 je napisao/la: ↑01 avg 2020, 22:42Cuj bilo kakvoj,pa ne idemo Bayernu na noge,ako ne bude rutinski sutra i bar 2-3 razlike trebamo se zapitati sta nije ok,,pogotov poslije onakvih pripremnih..cuj Krupa ej....
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ne mogu ja dobiti nalog, mogu ga samo dati
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
TheIvicnjak
- Kontakt:
Svi u bosansku krupu!
Biće Željo opet došampion.
Ma Dudić sam sebi skočio u usta. Malo se fura na Murinja s izjavama, brate dragi ste mi al se šesta ekipa lige po kvalitetu. Onako maksimalno objektivno.
Ma Dudić sam sebi skočio u usta. Malo se fura na Murinja s izjavama, brate dragi ste mi al se šesta ekipa lige po kvalitetu. Onako maksimalno objektivno.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
-
belosevic28
- Kontakt:
Al sto hvale Numana Pazarci. Udjite im na koment na zvanicnoj, bas ga hvale...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
-
TheIvicnjak
- Kontakt:
I ti si nama drag al mojne nam to pisati na nasoj temi. I kojih je to 5 ekipa ispred nas po kvalitetu?
Valjda im lici na muftiju imbelosevic28 je napisao/la: ↑01 avg 2020, 23:10Al sto hvale Numana Pazarci. Udjite im na koment na zvanicnoj, bas ga hvale...
TheIvicnjak je napisao/la: ↑01 avg 2020, 23:12I ti si nama drag al mojne nam to pisati na nasoj temi. I kojih je to 5 ekipa ispred nas po kvalitetu?![]()
@Beli ako im valja nek ga kući vode.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Sutra očekujem pobjedu od 0:2 ali neće biti lako, drugi go dajemo tek u 83 minuti.
Melji R'ajvo

Melji R'ajvo
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
Sta fali slici, osim sto je tamnoputi igrac na istoj? 
Sutra odma pokazati ko je gazda lige.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
zagorski je napisao/la: ↑01 avg 2020, 23:14Valjda im lici na muftiju imbelosevic28 je napisao/la: ↑01 avg 2020, 23:10Al sto hvale Numana Pazarci. Udjite im na koment na zvanicnoj, bas ga hvale...![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.