Onda ok ako nam se moze,nisam znao..Haver ! je napisao/la: ↑01 avg 2020, 22:46Sto ? Pa evo ovi govore možemo i izgubiti, kazu moze nam se...Sanchez1987 je napisao/la: ↑01 avg 2020, 22:42Cuj bilo kakvoj,pa ne idemo Bayernu na noge,ako ne bude rutinski sutra i bar 2-3 razlike trebamo se zapitati sta nije ok,,pogotov poslije onakvih pripremnih..cuj Krupa ej....
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ne mogu ja dobiti nalog, mogu ga samo dati
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Svi u bosansku krupu!
Biće Željo opet došampion.
Ma Dudić sam sebi skočio u usta. Malo se fura na Murinja s izjavama, brate dragi ste mi al se šesta ekipa lige po kvalitetu. Onako maksimalno objektivno.

Ma Dudić sam sebi skočio u usta. Malo se fura na Murinja s izjavama, brate dragi ste mi al se šesta ekipa lige po kvalitetu. Onako maksimalno objektivno.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
-
- Kontakt:
Al sto hvale Numana Pazarci. Udjite im na koment na zvanicnoj, bas ga hvale...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
-
- Kontakt:
I ti si nama drag al mojne nam to pisati na nasoj temi. I kojih je to 5 ekipa ispred nas po kvalitetu?

Valjda im lici na muftiju imbelosevic28 je napisao/la: ↑01 avg 2020, 23:10Al sto hvale Numana Pazarci. Udjite im na koment na zvanicnoj, bas ga hvale...

TheIvicnjak je napisao/la: ↑01 avg 2020, 23:12I ti si nama drag al mojne nam to pisati na nasoj temi. I kojih je to 5 ekipa ispred nas po kvalitetu?![]()

@Beli ako im valja nek ga kući vode.
Sutra očekujem pobjedu od 0:2 ali neće biti lako, drugi go dajemo tek u 83 minuti.
Melji R'ajvo

Melji R'ajvo

BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
Sta fali slici, osim sto je tamnoputi igrac na istoj? 

Sutra odma pokazati ko je gazda lige.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!

zagorski je napisao/la: ↑01 avg 2020, 23:14Valjda im lici na muftiju imbelosevic28 je napisao/la: ↑01 avg 2020, 23:10Al sto hvale Numana Pazarci. Udjite im na koment na zvanicnoj, bas ga hvale...![]()

- AlfredNobel
- Kontakt:
Momak je dobar igrač. Imam osjećaj da se stvorio neki nepotreban hype oko njega, tamo na zvaničnoj sam čitao kad je potpisao za Pazar da je bezveze, nula, pa zahvaljuju bogu što je otišao itd. Ono što je malo odigrao, bio je jako dobar i obavio kako treba svoj zadatak, a posebno mi je ostala u sjećanju njegova tekma u lištici. Siguran sam da će se pokazati tamo i da će ga vratiti naredne sezone, a dobro će mu doći da sazrije, diže formu, skuplja minute protiv dosta jakih ekipa.belosevic28 je napisao/la: ↑01 avg 2020, 23:10Al sto hvale Numana Pazarci. Udjite im na koment na zvanicnoj, bas ga hvale...
Također, preotme poneku djevojku tamo i mjera.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
U Lištici je bio najbolji na terenu onih 30ak minuta do crvenog kartona.AlfredNobel je napisao/la: ↑01 avg 2020, 23:36Momak je dobar igrač. Imam osjećaj da se stvorio neki nepotreban hype oko njega, tamo na zvaničnoj sam čitao kad je potpisao za Pazar da je bezveze, nula, pa zahvaljuju bogu što je otišao itd. Ono što je malo odigrao, bio je jako dobar i obavio kako treba svoj zadatak, a posebno mi je ostala u sjećanju njegova tekma u lištici. Siguran sam da će se pokazati tamo i da će ga vratiti naredne sezone, a dobro će mu doći da sazrije, diže formu, skuplja minute protiv dosta jakih ekipa.belosevic28 je napisao/la: ↑01 avg 2020, 23:10Al sto hvale Numana Pazarci. Udjite im na koment na zvanicnoj, bas ga hvale...
Također, preotme poneku djevojku tamo i mjera.

- AlfredNobel
- Kontakt:
Svakom se može desiti, nemoj se hvatati za sitnice hejteru.skoroalen je napisao/la: ↑01 avg 2020, 23:41U Lištici je bio najbolji na terenu onih 30ak minuta do crvenog kartona.AlfredNobel je napisao/la: ↑01 avg 2020, 23:36Momak je dobar igrač. Imam osjećaj da se stvorio neki nepotreban hype oko njega, tamo na zvaničnoj sam čitao kad je potpisao za Pazar da je bezveze, nula, pa zahvaljuju bogu što je otišao itd. Ono što je malo odigrao, bio je jako dobar i obavio kako treba svoj zadatak, a posebno mi je ostala u sjećanju njegova tekma u lištici. Siguran sam da će se pokazati tamo i da će ga vratiti naredne sezone, a dobro će mu doći da sazrije, diže formu, skuplja minute protiv dosta jakih ekipa.belosevic28 je napisao/la: ↑01 avg 2020, 23:10Al sto hvale Numana Pazarci. Udjite im na koment na zvanicnoj, bas ga hvale...
Također, preotme poneku djevojku tamo i mjera.![]()

Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Nisam upratio, pa izvinite ako je neko već odgovorio.
Može li nastupiti sutra Fanimo?
Može li nastupiti sutra Fanimo?
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Trenutno korisnika/ca: alacious, bhfanatic14, fks74, Hamagara, James1987, kogmagie46, mnon46, mosarajvosa83, N3R3D, nedimmmm1337, riki46 i 114 gostiju.