FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ako ode Lendrić, dovesti Ibiševića
Vazda sam skroman bio.

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Pitari ga doveli jos prosli januar kao i Hajrovica.
Zaboravire na Vedu
Zaboravire na Vedu

Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
Niko ne trazi dlaku u jajetu ali iznosimo svoje misljenje.Mozda momak zabije 15 ali po veceras videnom momak se jedva krece.Ako zeljo ide na titulu onda nema vremena da ga ceka 10 kola da se spremi i ude u formu pogotovo ako je zec povrijeden i Lendric ide za Rusiju.UBIPITAR je napisao/la: ↑02 avg 2020, 00:27E moji crno-negativni Bošnjaci,ima li kraja glupostima,imate li obraz?
Idite psihologu,porazgovarajte malo sa hećimom.
Ima li imalo stida,izvinjenja što toliko gluposti i neistina nalupaste
Pa kako i u ovoj pobjedi tražite dlaku u jajetu,da ocrnite nekog,kada ćete skontati da od sebe majmune pravite jer vas niko ne yebe ni 5 %,a ja ću vam na svaki pokušaj biti katil.
Podtžite klub,zar vas ova zadnja dršavanja nimalo ne dotiču,sram da vas bude.
Našeg Željkana samo ostavljate u borbi protiv udružene zločinačke organizacije,saveza i politike.
Sram da vas bude!
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Lukina faca

Nova oprema

Siniša i kad skoči upitno je da li je viši od Mulića

Franetov skok do po reflektora, Aco i Siniša se ibrete

Šah mat

Nova oprema

Siniša i kad skoči upitno je da li je viši od Mulića

Franetov skok do po reflektora, Aco i Siniša se ibrete

Šah mat

I meni će falit pogotovo to da odgledam čitavu akciju, a ne highlightse s tv kanala gdje ti pokaže posljednje dvije tri sekunde akcije.Ratoborni je napisao/la: ↑02 avg 2020, 00:42
Braco druze ja lezim i vracam sebi utakmicu u glavi i ne mogu se sjetit kako dodje do onog pasa lendrica za mujezinovica i govorim sam sebi ma hajd pogledat cu sutra na izvjestaju sve fino kad ono isto ko da mi neko samar opali i vrati me u realnost da nema izvjestaja, evo 10 minuta sjedim na balkonu gledam u nebo i pusim. Sad tek vidim kakav su posao momci sa 1921 TVa odradjivali. Bice stvarno neobican dan poslije utakmice.
Brutalna tekma, što neko napisa taktički masterpiece Osima u formaciji koja se rijetko viđa danas u fudbalu u svijetu generalno, a pogotovo u našoj ligi gdje su ustaljene formacije sa jednim napadačem i krilima.
Našao je perfektne igrače za ovaj romb u sredini, posebno tu mislim na Muleta i Hajdara koji su uvijek bili zujalice (vjerujem da bi i Bojo bio dobar u ovoj formaciji) i u ovakvoj formaciji su imali baš baš puno slobode u kretanju. Dado odličan, Tuce lav odigrao večeras kao da mu je 25 a ne 35 godina.
Mali Šehić dobar, mislim da u perspektivi možemo imati dobrog beka, samo malo kontinuiteta da uhvati, vjerujem da će biti dobar i ofanzivno jer ostalo mu je nadam se tehnika krila koje je igrao u mlađim kategorijama.
Stoperi dobri, Siniša korektan mada u nekom momentu očekujem da ga Blažević izbaci iz prve postave.
Lendrić preporođen, ne znam šta se desilo sa njim u ovih par mjeseci, ali je od polumrtvog igrača došao do najboljeg u timu (barem momentalno), Juričića još ne mogu definisati ali meni baca na Krpića sa boljom tehnikom i lošijom kontakt igrom (mada daleko od toga da je loš u tome)
Generalno, imam utisak da smo fizički prilično moćni, spremni, kombinatorika i efikasnost je ostala od jeseni prošle sezone, a čvrstina odbrane od proljeća.
Rano je za neke predikcije, ali ako zadržimo ovaj kadar plus ako izmislimo neko krilo, sve je moguće.
Našao je perfektne igrače za ovaj romb u sredini, posebno tu mislim na Muleta i Hajdara koji su uvijek bili zujalice (vjerujem da bi i Bojo bio dobar u ovoj formaciji) i u ovakvoj formaciji su imali baš baš puno slobode u kretanju. Dado odličan, Tuce lav odigrao večeras kao da mu je 25 a ne 35 godina.
Mali Šehić dobar, mislim da u perspektivi možemo imati dobrog beka, samo malo kontinuiteta da uhvati, vjerujem da će biti dobar i ofanzivno jer ostalo mu je nadam se tehnika krila koje je igrao u mlađim kategorijama.
Stoperi dobri, Siniša korektan mada u nekom momentu očekujem da ga Blažević izbaci iz prve postave.
Lendrić preporođen, ne znam šta se desilo sa njim u ovih par mjeseci, ali je od polumrtvog igrača došao do najboljeg u timu (barem momentalno), Juričića još ne mogu definisati ali meni baca na Krpića sa boljom tehnikom i lošijom kontakt igrom (mada daleko od toga da je loš u tome)
Generalno, imam utisak da smo fizički prilično moćni, spremni, kombinatorika i efikasnost je ostala od jeseni prošle sezone, a čvrstina odbrane od proljeća.
Rano je za neke predikcije, ali ako zadržimo ovaj kadar plus ako izmislimo neko krilo, sve je moguće.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Svidjam se ova sivkasta kombinacija kod Macrona. Volio da ima trening oprema u toj boji.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Zaboravih gore u postu spomenuti, kod ove fizičke moći, posebno se mora istaknuti presing koji smo igrali prvih pola sata tj. do trećeg gola, ono je baš brutalno bilo.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Ja se jos ibretim da neko u nasoj zabokrecini igra presing pola sata
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Da,ma sve je super bilo stvarno,jedino eto mozda se zadnjih pola sata moglo malo i ozbiljnije odigrati,ali kontam liga tek pocela a imas 3 gola razlike,cemu se i zalijetati

VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Samo mi nije jasno zasto je prekinuta prosla sezona kada nije bilo 2 zarazena a ova pocinje kada smo postali najvece zariste corone.
To je radio Zrinjski u onoj sezoni 15/16, Sarajevo pretprošle sezone i mi onda kad smo uzeli duplu krunu, zato i jesu pojedinačno ti timovi bili dominantni kroz sezonu, mučili protivnike presingom i razbijali iz kontri i polukontri koje su produkt tog presinga, kao što smo mi Velež večeras tako ubili.
Nervira me samo sto u drugom nismo nastavili bar malo u tom ritmu,bar jos nekih 15 tak minuta..Raonffa je napisao/la: ↑02 avg 2020, 02:25To je radio Zrinjski u onoj sezoni 15/16, Sarajevo pretprošle sezone i mi onda kad smo uzeli duplu krunu, zato i jesu pojedinačno ti timovi bili dominantni kroz sezonu, mučili protivnike presingom i razbijali iz kontri i polukontri koje su produkt tog presinga, kao što smo mi Velež večeras tako ubili.
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Dobro jutro.

Naprijed Željo, četo plava
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
Sta je ovo skroz slabo analiza strucnjaka tipa Mujezinovic sto dalje od Grbavice. Ta' ce nam Kosoric, Bekric, ostali povratnicci. Eric najgori golman u ligi, lose nam se piše. Sinisa najgori bek lige, ako bude igrao propuh po desnoj strani. I tako strucnjaci moraju cekati naredna kola da nam objasne s strucne strane sta i kako.
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
A kako Bekric koji je na pola onog sto moze trenutno zacepi usta strucnjacimaBezideja je napisao/la: ↑02 avg 2020, 09:00Sta je ovo skroz slabo analiza strucnjaka tipa Mujezinovic sto dalje od Grbavice. Ta' ce nam Kosoric, Bekric, ostali povratnicci. Eric najgori golman u ligi, lose nam se piše. Sinisa najgori bek lige, ako bude igrao propuh po desnoj strani. I tako strucnjaci moraju cekati naredna kola da nam objasne s strucne strane sta i kako.

A Damir Dado Sadikovic, to je vec prica za sebe

-
- Kontakt:
Stanic im nije ulazio u igru, pa su zadovoljni.Bezideja je napisao/la: ↑02 avg 2020, 09:00Sta je ovo skroz slabo analiza strucnjaka tipa Mujezinovic sto dalje od Grbavice. Ta' ce nam Kosoric, Bekric, ostali povratnicci. Eric najgori golman u ligi, lose nam se piše. Sinisa najgori bek lige, ako bude igrao propuh po desnoj strani. I tako strucnjaci moraju cekati naredna kola da nam objasne s strucne strane sta i kako.
Trenutno korisnika/ca: relativizam i 25 gostiju.