Zaboravio sam napisati da ste totalno fulili sa zamjenama Fajica i Maneva..ManciniLevatKlasican je napisao/la: ↑02 avg 2020, 01:09Nadigrao bih i ja Dudica sa Zvonicem u odbrani i Bobicem na golu. Manev, koji je bio top 3 stopera lige, je krpio 80% za Zvonicem koji ima blazi stepen retardacije. Kada ostanes bez takvog igraca, a pri tome imas bekove koji igraju te pozicije silom prilika, sta drugo mozes ocekivati? I da ne spominjem Hasanovica, jedinog destruktivca u ekipi, koji prekine bruku napada prije nego sto dodju do Zvonica. Nazalost ali jbga, mislim da nam je prizemljenje doslo u pravo vrijeme. Ne volim kad se najavljuju neke stvari, europa itd, a usao si sa 30% slabijom ekipu u sezonu.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑02 avg 2020, 00:20Vidjet cemo kad zagusti..Osim je na vrlo lak nacin nadmudrio Dudica, i iskreno mislio sam da ce Dudic bolje postaviti ekipu, ali treba on jos pure..Zeljo je bio dobar danas, 442 formacija im jako dobro pase, pogotovo jer imaju 2 razlicita tipa napadaca
Steta za njih sto ce im vjerovatno otici Lendric pa nece imati sirine za tu formaciju
Evidentno je da zeljo i nije fizicki nesto dobar
Dudiceva krivica je i odabir prvih 11..kad je napravio 4 izmjene to je bila punoo bolja ekipa..
Mulic je silovit na sutu, ali jako je spor i trom i svaku akciju je usporio..onaj stoper sto vam je dosao je komedija bio veceras..prvi gol je neobjasnjiva greska 2 stopera..ne mozes nikako onako ostaviti igraca, ama bas nikako..