I najgore od svega je sto se napise jedan hinjski komentar na neku losu stvar, i onda dolazi stotine drugih, koji to preuveličavaju i prepakuju drugačijim riječima, iako pojma nemaju zašto to pišu, ali eto vidjeli su da se to spominje.AlfredNobel je napisao/la: ↑02 avg 2020, 00:36Jedva čekam vidjeti komentare ako ne budu tri boda, naravno ne u lošem kontekstu za Klub. Vidjećeš tu tek hinjaka i jajara, nema gorih. Od ovih što su istaknuta vanago do ovih što 'upakuju' i uljepšavaju.ajdohordas je napisao/la: ↑02 avg 2020, 00:27Ma bježi ba... i onda se onaj brat @hordanjezla čini mi se, čudi sto nema kvalitetnih postova. Kako će biti kad su ostali dvolični likovi (čast izuzecima) kojima je obraz kao djon i imaju stav koji mijenjaju onako kako vjetar puše.
De jednom u životu stanite iza svog mišljenja i stava.
Ako smo najjači, onda smo najjači, ako nismo onda nismo.
A ne da budemo najjači i da se kurchite dok Željo ne pobjedi. Kao da su oni Juventusa pobjedili. Popišam i jedne i druge i treće (željo, velež, krupa). Takvim komentarima samo im dižete ego i samopouzdanje. Ja nikad nisam vidio da oni i jednu našu pobjedu dižu u nebesa.
Ma fazon je što je tek ebena sezona počela, prvo kolo. Znači, ne možeš ništa znati i prognozirati da si najveći na svijetu. Imam osjećaj da se raja nekako sasere kad vidi da neko od konkurenata dobije, pa ih nešto hastra. Ne može niko znati hoćemo li razvaliti ovu sezonu, hoće li biti flopčina teška, možda bude haos loša uprkos odličnoj atmosferi i odličnom radu Kluba. Ostavite se presseravanja, sačekajte finu tekmu, pogledajte i komentarišite razumno. I tako svako svaku do maja, pa ćemo svi znati konačni ishod. Okej da se argumentovano komentarišu protivnici, ali ova proseravanja oko gluposti iz druge avlije je za vrtića.
Jebote više i Željo i sve.. samo sebe treba gledat i to je to. Nije ni čudo što misle da imamo komplekse od njih kad se stalno i spominju.