FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
On sto raduje je atmosfera medu igracima.Da hoce uprava pustiti karte u prodaju za tekmu sa Borcem zivo me interesuje koliko bi bilo prodano.
- dubioza144
- Kontakt:
gazi sve do titule

Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Sad vidim da je za ovaj portal poceo da pise Zlatko Šarić i da je on potpisan uz ovu vijest. Momak koji je Željovac od glave do pete i koji ima sigurno informacije uvijek iz prve ruke. Tako da mi to ima još veću težinu. Prelijepa vijest nakon sinoćne pobjede. Bravo!LjoZee je napisao/la: ↑02 avg 2020, 10:55Najbolji igrač u pobjedi Želje protiv Veleža (3:0) pokazao je u prvoj utakmici da je jedno od najjačih oružja Amara Osima, i u klubu nisu previše razmišljali kada su odbili ponudu iz Rusije.
Odbijena je ponuda i za Damira Sadikovića, trener Osim rekao je da nikoga iz prvog tima neće prodati jer želi da ima ekipu s kojom može jurišati na titulu.
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Ermin ko vozac u formuli 1, placa da bi imo mjesto u ekipi
- pintol_TM87
- Kontakt:
nece da proda za sicu jer su bas malo nudili..
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
guzni haver sa Brkom Zlaja je nasDejan1921 je napisao/la: ↑02 avg 2020, 11:01Sad vidim da je za ovaj portal poceo da pise Zlatko Šarić i da je on potpisan uz ovu vijest. Momak koji je Željovac od glave do pete i koji ima sigurno informacije uvijek iz prve ruke. Tako da mi to ima još veću težinu. Prelijepa vijest nakon sinoćne pobjede. Bravo!LjoZee je napisao/la: ↑02 avg 2020, 10:55Najbolji igrač u pobjedi Želje protiv Veleža (3:0) pokazao je u prvoj utakmici da je jedno od najjačih oružja Amara Osima, i u klubu nisu previše razmišljali kada su odbili ponudu iz Rusije.
Odbijena je ponuda i za Damira Sadikovića, trener Osim rekao je da nikoga iz prvog tima neće prodati jer želi da ima ekipu s kojom može jurišati na titulu.
-
samoposmatram
- Kontakt:
Bekric presaltan u 2. ekipu igra protiv kantonalaca, Sadikovic u Sloveniji.Bezideja je napisao/la: ↑02 avg 2020, 09:41To je najveca briga velikih navijaca. Da hoce otici Stanic bice emotivno ispunjeni jer su to veliki navijaci..samoposmatram je napisao/la: ↑02 avg 2020, 09:11Stanic im nije ulazio u igru, pa su zadovoljni.Bezideja je napisao/la: ↑02 avg 2020, 09:00Sta je ovo skroz slabo analiza strucnjaka tipa Mujezinovic sto dalje od Grbavice. Ta' ce nam Kosoric, Bekric, ostali povratnicci. Eric najgori golman u ligi, lose nam se piše. Sinisa najgori bek lige, ako bude igrao propuh po desnoj strani. I tako strucnjaci moraju cekati naredna kola da nam objasne s strucne strane sta i kako.

... Sta ce se desiti kada se vrati u klub, a vratiti ce se...

Dok si tu da ti kazem da nahvalis Bekriju kako je sinoc taktiku postavio
Jutro Željovci kakvo je jutro nakon pobjede
Drago mi je što Lendrić i Sadiković ostaju pogotovo Lendrić nakon sinoćne partije pokazao je da će itekako biti od koristi !
Gledam evo 10 put golove kad Lendrić primi loptu kod drugog gola samo Amar reče "Ode Mustafa" a u tom trenutku Lendra posla loptu i "Tako je"
"Ode Mustafa tako je "
Drago mi je što Lendrić i Sadiković ostaju pogotovo Lendrić nakon sinoćne partije pokazao je da će itekako biti od koristi !
Gledam evo 10 put golove kad Lendrić primi loptu kod drugog gola samo Amar reče "Ode Mustafa" a u tom trenutku Lendra posla loptu i "Tako je"
"Ode Mustafa tako je "
Zadnja izmjena: 1921boy, dana/u 02 avg 2020, 11:11, ukupno mijenjano 1 put.
Brko iz druge galaksije!
Evo kontam da vadim postove tamo od utorka kako se kmecalo na temi i kako sam ja jedini smirivo stvari i ubjedjivo da smo najjaci
-
samoposmatram
- Kontakt:
-
samoposmatram
- Kontakt:
Ima nas pun qrac takvih, ali nismo svi face Irfaga.
Il si bos il si Amar Os.
- pintol_TM87
- Kontakt:
ahahaha on kad postavlja taktiku bude 4 0 xdirfo je napisao/la: ↑02 avg 2020, 11:06Dok si tu da ti kazem da nahvalis Bekriju kako je sinoc taktiku postavio![]()
![]()
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
sta ti je sa pulenom nemoj da nas jedino ozbiljno lijevo krilo napusti
Ja sam bio oprezan i uvjek sam takav i strah me bilo kad je neko napiso da su u prvih 11 Bekric Jamak i Veseli i nevidim tu nista lose. Na moji radost samo je jedan od njih igro i vidi se da sam bio u pravu. Opet cu bit oprezan jer je Velez u odbrani katastrofa plus kiks golmana i imali su skoro 10 kornera sto nisu iskoristili. Super je ako Lendara i Dado ostaju uz opasno krilo bicemo medzu prva 3-4 tima na kraju. Dakle do kraja napeto.
- kontrasviju
- Kontakt:
Napiso sam jos prije par dana da ce biti jedan bolan odlazak
Nisu ispali posteni u klubu, ali kako god, svu srecu nasoj istinskoj legendi zelim u nastavku karijere, ko kaze da se nece vise vracat
Nismo primili gol 239 dana 
Trenutno korisnika/ca: COYGBiH, imekorisnicko, kosuljaplava, LoveFootball1987, RoadRunner85 i 49 gostiju.