Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Ma kakva je finansijska situacija u klubu, dobro ce biti ako i ovi ostanu sto su dosli. Ne mozes ti ni vracati dugove, ni stabilizovati klub, kad opet nabijas tekuce dugove. Nekako se nadam da cemo prodati Begu uskoro i da dodju neke pare u klub. Ne znam sta je sa gradom, da li je obustavljena isplata sto je planirana ili?sviunapad1010 je napisao/la: ↑02 avg 2020, 09:44Ako nemaju drugog napadača u vidu neka vraćaju Amera kako znaju. U ovoj ekipi nema ko gola dati.
Husića koliko god plaćaju puno je lik ne može meda.
Bolje je ubaciti onu djecu sto imamo napadača nego Husić taraba.
Radnik lijepo posložena ekipa koja ima glavu i rep, Olimpik sa Vojvodom isto izgleda bolje od nas. Namucili su Zrinjski da valja, samo i njima fali napadač.
Nail Omerovic iz Zvijezde Gradacac.Bosnausrcu9 je napisao/la: ↑02 avg 2020, 11:49Koliko sam shvatio, on je Osijekov igrač, kod nas na nekakvoj vrsti posudbe, ispravi ako griješim.
Na radio prijenosu je bilo jasno da je najlošiji na terenu... Svako malo komentator spomene da je Mujagić nešto uprsko.bhpremijerliga12 je napisao/la: ↑02 avg 2020, 09:37Mujagic je jucer odigrao najgoru utakmicu koju je bilo koji igrac odigrao na Tusnju otkako gledam Slobodu. Pa prije bi gledao neko dijete od 17 godina, onog malog sto je igrao protiv Sarajeva, nego onog pokusaja od fudbalera. Kriminalna partija, kako je usrao par kontri, a vrhunac svega je momenat kad se postavi na sut Herica koji je isao u gol, 1:45 na videu :
znam da je Nail, ali kao uzeo ga je već Osijek, samo je kod nas na nekoj posudbi ili sl.Skojevska je napisao/la: ↑02 avg 2020, 11:54Nail Omerovic iz Zvijezde Gradacac.Bosnausrcu9 je napisao/la: ↑02 avg 2020, 11:49Koliko sam shvatio, on je Osijekov igrač, kod nas na nekakvoj vrsti posudbe, ispravi ako griješim.
Ma ono je bio horor, jos kad krenusmo u kontru 3 na 2, ima Saida pored sebe samog, on posla dugu loptu u gol aut 30 metara daleko od bilo koga. Sreca pa smo bili na brdu, a ne na tribini, mislim da bi ga ljudi istjerali sa stadionaBosnausrcu9 je napisao/la: ↑02 avg 2020, 11:55Na radio prijenosu je bilo jasno da je najlošiji na terenu... Svako malo komentator spomene da je Mujagić nešto uprsko.bhpremijerliga12 je napisao/la: ↑02 avg 2020, 09:37Mujagic je jucer odigrao najgoru utakmicu koju je bilo koji igrac odigrao na Tusnju otkako gledam Slobodu. Pa prije bi gledao neko dijete od 17 godina, onog malog sto je igrao protiv Sarajeva, nego onog pokusaja od fudbalera. Kriminalna partija, kako je usrao par kontri, a vrhunac svega je momenat kad se postavi na sut Herica koji je isao u gol, 1:45 na videu :
prenio je to sve komentator, ko da sam bio. što bi rekli j.eb.aji. ga, idemo daljebhpremijerliga12 je napisao/la: ↑02 avg 2020, 11:59Ma ono je bio horor, jos kad krenusmo u kontru 3 na 2, ima Saida pored sebe samog, on posla dugu loptu u gol aut 30 metara daleko od bilo koga. Sreca pa smo bili na brdu, a ne na tribini, mislim da bi ga ljudi istjerali sa stadionaBosnausrcu9 je napisao/la: ↑02 avg 2020, 11:55Na radio prijenosu je bilo jasno da je najlošiji na terenu... Svako malo komentator spomene da je Mujagić nešto uprsko.bhpremijerliga12 je napisao/la: ↑02 avg 2020, 09:37Mujagic je jucer odigrao najgoru utakmicu koju je bilo koji igrac odigrao na Tusnju otkako gledam Slobodu. Pa prije bi gledao neko dijete od 17 godina, onog malog sto je igrao protiv Sarajeva, nego onog pokusaja od fudbalera. Kriminalna partija, kako je usrao par kontri, a vrhunac svega je momenat kad se postavi na sut Herica koji je isao u gol, 1:45 na videu :![]()
Iskustvo je na njihovoj strani, ali tu smo mi negdje po kvaliteti igraca.Bosnausrcu9 je napisao/la: ↑02 avg 2020, 12:04Nije radnik neka ekipa, nek priča ko šta hoće, da je nas jučer bilo 3 4 hiljade, q bi osvoji i bod.
zato i kažem, publika bi bila prevaga, kao i mnogo puta do sada.Skojevska je napisao/la: ↑02 avg 2020, 12:10Iskustvo je na njihovoj strani, ali tu smo mi negdje po kvaliteti igraca.Bosnausrcu9 je napisao/la: ↑02 avg 2020, 12:04Nije radnik neka ekipa, nek priča ko šta hoće, da je nas jučer bilo 3 4 hiljade, q bi osvoji i bod.
to je to, moramo što prije naći kakvih para i uzet makar 2 dobra igrača, inače...Skojevska je napisao/la: ↑02 avg 2020, 12:51Ne znam sto se tice igre nisam gledao i ne mogu suditi kakva je bila ali sto se tice prve postave Grado je izveo najbolje sto ima.
Pratit igre Olimpika, Krupe i Mladosti i borit se za opstanak sa njima, sve ostalo je naucna fantastika sa ovim igrackim kadrom, ovim klubovima i odgovara sto nema publike sigurno da bi makar na Tusnju dali dodatni vjetar u ledja u borbi za opstanak, ovako smo samo mi na gubitku.
Evo ja cu ti opisati kakva je igra bila. Prvih 45 minuta bez ikakve igre, oni imali jedan, dva suta i tako su i dali gol. Mi nismo kako treba usli u 16, a kamoli uputili sut. Na pocetku drugog smo ih lijepo stisnuli, imali 2,3 dobre sanse preko Tomasevica, sut Saida i eto usla ova frljoka od Bege koji je centrirao. Kasnije i Heric imao dobar sut kojeg je Abid odbranio. Da smo igrali prvih 60 minuta, kao sto smo odigrali drugo poluvrijeme sigurno bi uzeli 3 boda, a ovako je Grado izgleda dao instrukcije da se krene pod rucnom i da je i bod previse.Skojevska je napisao/la: ↑02 avg 2020, 12:51Ne znam sto se tice igre nisam gledao i ne mogu suditi kakva je bila ali sto se tice prve postave Grado je izveo najbolje sto ima.
Pratit igre Olimpika, Krupe i Mladosti i borit se za opstanak sa njima, sve ostalo je naucna fantastika sa ovim igrackim kadrom, ovim klubovima i odgovara sto nema publike sigurno da bi makar na Tusnju dali dodatni vjetar u ledja u borbi za opstanak, ovako smo samo mi na gubitku.
Grado me podsjeća na Milenka, čeka da primi go, pa kad primi pojača napad. A onda kad izjednači, opet se povuče i čeka kontre. Pa jbt hajd i nekako protiv najjačih u ligi, ali protiv ove boranije, nedopustivo!bhpremijerliga12 je napisao/la: ↑02 avg 2020, 13:07Evo ja cu ti opisati kakva je igra bila. Prvih 45 minuta bez ikakve igre, oni imali jedan, dva suta i tako su i dali gol. Mi nismo kako treba usli u 16, a kamoli uputili sut. Na pocetku drugog smo ih lijepo stisnuli, imali 2,3 dobre sanse preko Tomasevica, sut Saida i eto usla ova frljoka od Bege koji je centrirao. Kasnije i Heric imao dobar sut kojeg je Abid odbranio. Da smo igrali prvih 60 minuta, kao sto smo odigrali drugo poluvrijeme sigurno bi uzeli 3 boda, a ovako je Grado izglqeda dao instrukcije da se krene pod rucnom i da je i bod previse.Skojevska je napisao/la: ↑02 avg 2020, 12:51Ne znam sto se tice igre nisam gledao i ne mogu suditi kakva je bila ali sto se tice prve postave Grado je izveo najbolje sto ima.
Na radio rece komentator i da je Fedor profulao prazan gol sta je to bilo?bhpremijerliga12 je napisao/la: ↑02 avg 2020, 13:07Evo ja cu ti opisati kakva je igra bila. Prvih 45 minuta bez ikakve igre, oni imali jedan, dva suta i tako su i dali gol. Mi nismo kako treba usli u 16, a kamoli uputili sut. Na pocetku drugog smo ih lijepo stisnuli, imali 2,3 dobre sanse preko Tomasevica, sut Saida i eto usla ova frljoka od Bege koji je centrirao. Kasnije i Heric imao dobar sut kojeg je Abid odbranio. Da smo igrali prvih 60 minuta, kao sto smo odigrali drugo poluvrijeme sigurno bi uzeli 3 boda, a ovako je Grado izgleda dao instrukcije da se krene pod rucnom i da je i bod previse.Skojevska je napisao/la: ↑02 avg 2020, 12:51Ne znam sto se tice igre nisam gledao i ne mogu suditi kakva je bila ali sto se tice prve postave Grado je izveo najbolje sto ima.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.