Vidjet cemo hoce li drzati. Nije mi jasno kako pogadja sa onako ruznim izbacajem. Onako sam ja sutao sa 12 godina.

Izgleda da se liga bezveze trudi da od Debelog napravi superstara.

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,Pasha,kad_kako
Vidjet cemo hoce li drzati. Nije mi jasno kako pogadja sa onako ruznim izbacajem. Onako sam ja sutao sa 12 godina.
Pravit cu se da ovo nisi ozbiljno napisaoBosniaBoston je napisao/la: ↑02 avg 2020, 00:47Jel po tebi onako zanimljiva činjenica da je “role player” Brown više uradio u PO karijeri nego navodno najkompletniji visoki ikad Anthony Davis a 3 i po godine je mladji![]()
Pa jednako je glupo kao ovaj tvoj gornji post. Em imaju 2-2 ove sezone em igrali bez 2 20 ppg scoreraEpidaurus je napisao/la: ↑02 avg 2020, 00:53Pravit cu se da ovo nisi ozbiljno napisaoBosniaBoston je napisao/la: ↑02 avg 2020, 00:47Jel po tebi onako zanimljiva činjenica da je “role player” Brown više uradio u PO karijeri nego navodno najkompletniji visoki ikad Anthony Davis a 3 i po godine je mladji![]()
![]()
ma mislio sam uopsteno na igru svih timova,kao sto neko rece koji ce im q.. ovoliko strucnih trenera i pomocnih trenera,igra se svodi na skok-trci naprijed-sutaj tricu.
Gumistucna je napisao/la: ↑02 avg 2020, 10:36ma mislio sam uopsteno na igru svih timova,kao sto neko rece koji ce im q.. ovoliko strucnih trenera i pomocnih trenera,igra se svodi na skok-trci naprijed-sutaj tricu.
negledljivo skroz
6 foot tall Kyle Lowry had 14 rebounds tonight in 35 minutes. 21 foot tall Anthony Davis, Dwight Howard and Javale McGee combined for 15 rebounds in 52 minutes.
Svakako je za klasu i bolji igrač od DeRozana.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.