Prosle sedmice stimo sebi ovu subotu slobodnu..konto igrat cemo tad. Sad sam nastimo sledece nedjelju. Predpostavljam da cemo u subotu igrat
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- feniksptica
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Meni je, u pricipu, svejedno. Volim Sarajevo i vako i nako.
Što ne prolazi nije život - što ne boli nije ljubav.
Sevdah, brale...
Što ne prolazi nije život - što ne boli nije ljubav.
Sevdah, brale...
- ThrillerHz
- Kontakt:
I na to sve dodaj ovog loseg trenera, znaci u pet deka minusa smo s konkurentima...amypitar je napisao/la: ↑02 avg 2020, 13:19Pa nervozu su stvorili portali i insajderi, stvarajuci sliku bosanskog Dinama.
I uprava je sutjela, ni jedan demant nije napisala.
I sad umjesto Beciraja mi nemamo napadaca, molimo Boga Hare bude sperman.Umjesto Anela molimo Boga da konacno Oremus proradi.Da Dusko na desnom beku se ne povredi i on je sad zlatan.
I danasnja utakmica nas konacno vraca u stvarnost.A stvarnost je da smo tu negdje u pet deka sa konkurentima,i da ce nijanse odlucivati o prvaku.
1946~
- AlfredNobel
- Kontakt:
Nije druže od tad, nisi ti ništa kriv. Taj iz Zrinjskog je nebitan, ne u smislu da je nekvalitet, nego nije to okidač svega ovoga. Ovo tinja ima već duže vrijeme, smirilo se od februara jer je Vinko imao maksimalan učinak, pa su se posakrivali.Napapijri je napisao/la: ↑02 avg 2020, 13:10Imam osjecaj da se ova zustrija rasprava povela zbog mog posta o tome da Zrinjski imenima ima isti ili jaci sastav od naseg. To je samo moje misljenje (kao i prosle godine sto su imali), a nikakav udar na ss, upravu ili bilo koga unutar kluba. Cak sam naglasio da smo uigraniji i imamo boljeg trenera, te da se nadam istom ishodu kao i prosle sezone.
Druga stvar, a tice se takodjer misljenja. Evo u konkretnom primjeru TSS (ne znam ko je zapoceo pricu), pojedini ljudi se automatski ograde postom tipa "sad ce neko napisati kako se ne smije imati drugacije misljenje". Iako izgleda kao floskula, zaista se postovi "drugacijeg misljenja" gledaju "ispod oka", pa cak i oni koji nisu vezani za Husrefa (za ovo je razumljivo sto se ti postovi gledaju na taj nacin). Dopustite da neko misli i kako je TSS povrijedjen u vise navrata (bio on to ili ne) jer ipak je cak foruma i konstruktivne rasprave uprave debata i suprotstavljena misljenja, iz kojih ne mora nuzno biti neki pobjednik.
Treca stvar, ne mora se pobijediti danas niti bilo kada, zato fudbal i jeste stekao planetarnu popularnost jer negdje neke Krupe pobjedjuju Sarajeva. Razumijem i ove sto "stvaraju pritisak" (iako to u sustini nije istina jer niko i ne zna za nas na forumu), iz razloga sto niko ne voli kretati iz minusa i gledati u bilo cija ledja.
Pozdrav svima i zajedno do pobjede danas!
STAZOM SLAVE KRENI TI, OPET PRVAK POSTANI!!!
Čitava poenta ovih 'svađa' je odlazak Musemića, pa se iskorištava svaki momenat, hvata za slamčicu i čeka i najsitniji detalj da se izađe iz rupa i oplete ista priča kako je Uprava napravila grešku, kako im se vraća bumerang zbog 'odvratnog' otkaza i kako su oni bili upravu.
Druga stvar, rijetko ko od takvih stane iza svog mišljenja, osim @kamuflazn, koji odmah pokaže da brani interese i gotovo, dođe, isprovocira, ode. Njega čak i volim jer je otvoren, problem su ove hinjare, koji sve divno i krasno, a jedva čekaju da se prikače za nešto i obrnu istu priču. Neki dan normalno sve, dotični dođe i spomenu Husrefa za talove neke nešto, pa kasnije kad raja krene da se sprda, on uleti 'ja samo branim našu legendu od neistina'.
Također, nedavno mu objasnim dugim tekstom za sve oko Oremuša prošlo ljeto, nađem fotke i dokaze, šta misliš da je on to i pročitao? Izvuče iz konteksta i nastavi s lažima.
Ja ti tvrdim, za sebe naravno, da nikoga ne gledam drugačije ako ima drugo viđenje. Izađeš, napišeš, argumentuješ i svaka čast. Ali, ove mahalske i dušmanske tipa 'Tino bira tekme' i to je sve su debilarije teške, umjesto da se izvadi glava iz zemlje i malo progugla kako je to zayebana povreda i koliko se može nanijeti veće štete ako se bude rizikovalo. Tako je završio i Oremuš prošle godine, kad je na guranje bivšeg nam trenera zaradio povredu zbog koje je pauzirao par mjeseci. Uostalom, imamo najbolji medicinski tim, dokazane stručnjake iz te oblasti, tako da nemamo šta dalje pričati. Yebajiga, voli balkanac da stvara teorije zavjere, fetiš je to dugogodišnji.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
- AlfredNobel
- Kontakt:
Klub nema ništa s tim natpisima, niti je dužan da šalje demante. Mediji se gađaju s 56 imena svaki prijelazni rok, a glavni izvor im je forum, tako da bi oni samo trebali pratiti i ništa drugo ne raditi već samo pisati i slati demante. To se može ponekad vidjeti u svijetu da klub nešto demantuje na pressicama, pa nisu ludi se s tim zayebavati.amypitar je napisao/la: ↑02 avg 2020, 13:19Pa nervozu su stvorili portali i insajderi, stvarajuci sliku bosanskog Dinama.
I sad umjesto Beciraja mi nemamo napadaca, molimo Boga Hare bude sperman.Umjesto Anela molimo Boga da konacno Oremus proradi.Da Dusko na desnom beku se ne povredi i on je sad zlatan.
I danasnja utakmica nas konacno vraca u stvarnost.A stvarnost je da smo tu negdje u pet deka sa konkurentima,i da ce nijanse odlucivati o prvaku.
Nije njihova to stvar što se narod naloži u sekundi, jer je lako izmanipulirati s njima, a i neznanje je prisutno u velikoj mjeri.
Danas rutinski 
- ThrillerHz
- Kontakt:
-
ajdohordas
- Kontakt:
Te tvoje tvrdnje @feniksptica mogu se vrlo lahko dokazati ako su istinite naravno. Ja kad sam ljut i nezadovoljan radije cu zaobići ovu temu i forum nego da se prijavim ovdje i da pišem svakakve nebuloze kao pojedini.AlfredNobel je napisao/la: ↑02 avg 2020, 13:08Naravno. Bujrum nađi postove nakon dva debakla iz derbija, nakon Atalante, nakon svih ostalih kikseva što manjih što većih. Zadnji put kad sam psovao je bilo nakon Zarije, i to Crnkiću i Pavloviću.feniksptica je napisao/la: ↑02 avg 2020, 13:04Ma meni je ovo smijesno, jer znam da ce ovi koji od odlicne situacije prave med i mlijeko isto psovat i svasta pisat ako ne bude rezultata. Tako da sad ovaj cinizam i ironija nemaju sta trazit ovdje. Pitaju se hocete l govorit lose ako bude kiksa isti ti koji ce govorit lose i koji su i govorili lose do sad posle kiksova.
1:4 Danas Tatar glavni, i za igru i za fantasy da me izvadi
Jedan procenat hoće, drugi će i dalje stajati iza svog mišljenja.
Ljudi kad shvate da je u sportu sve moguće, da nismo bogovi ako se ima love i da ima važnijih stvari, tad će lakše i podnositi sve.
Ako iko daje konstruktivnu kritiku to je @Alfred zajedno sa još par forumaša a to nije nikakvo pljuvanje i psovanje.. A meni je samo dopizdilo vise da idemo iz krajnosti u krajnost i da se za svaku **** sitnicu spominju oni tamo i da se stvara bezvezni pritisak, zato sam se "navio" od sinoc. Tako da to nije nikakva ironija niti cinizam za tvoju informaciju, ali si se ocigledno pronasao u svim nasim postovima pa pokusavas udarit kontru kako bi odbranio svoj stav i imao razloga za nezadovoljstvo danas u slučaju loseg rezultata.
Zizu hoklica
-
ajdohordas
- Kontakt:
Ko da nismo duplu uzeli sa Hodzicem,Hebibom,Bekicem i Sisicemamypitar je napisao/la: ↑02 avg 2020, 13:19Pa nervozu su stvorili portali i insajderi, stvarajuci sliku bosanskog Dinama.
Lagano sampionski...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Samo da krene igrati Sarajevo pa ce sve biti lakse 
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
-
ajdohordas
- Kontakt:
Tačno samo da hoće početi više...GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑02 avg 2020, 13:41Samo da krene igrati Sarajevo pa ce sve biti lakse![]()
Danas igra sampion. Samo je to bitno, bolji smo od Krupe u kakvom god sastavu igrali.
Countdown do pocetka meca.
Countdown do pocetka meca.
Hase je opalio loptu sa tridesetak metara, pa kad je lopta polomila prećku, Hase se okrenuo Željovcima i rekao: ‘Neću vam ja više ni dolazit’ na Grbavicu. Šutaću vam s Vratnika.
Jel danas igramo u bijelim dresovima njih na terenu predstavljamo 
Na 2 se koeficijent popeo.Opasan skok,bit ce trpa neko na Krupu 
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- ThrillerHz
- Kontakt:
I zasto ne mogu navijaci prisustvovat danas utakmici?
Ova uprava sve radi da nas otjera!!!
UPRAVA NAPOLJE!
Ova uprava sve radi da nas otjera!!!
UPRAVA NAPOLJE!
1946~
- AlfredNobel
- Kontakt:
@ajdohordas
Za zaobilaženje teme u trenutku bijesa, big
, isti slučaj.
Naravno da će biti određeni procenat koji će pisati da je sve divno krasno, pa onda oplesti nakon prve neuspješno pređene prepreke. Ja govorim za sebe normalno i koga god zanima može pretražiti postove i vidjeti da nijednom nisam talasao u mišljenjima. Ako kažem da mi i nisu neke prevelike promjene na dresu, čvrsto iza toga stojim. Ako kažem da me do sada Đokanović recimo nije nešto oduševio, to i napišem uprkos tome što znam da nekom to djeluje čudno i da se dosta raje priklanja masi i neće da napiše ono što misli.
Također, ni u jednom postu otkad sam registrovan nećete vidjeti da sam nekog našeg igrača vrijeđao, osim eventualno Crnkića i Pavlovića kao što sam rekao, jer sam planuo nakon Zarije. Bilo je more amatera i loših igrača, ali nikad niko od njih nije dobio uvredu, jedini krivci za njihovo dovođenje mogu biti čelnici.
Nikad Krsteu nisam psovao zbog njegovih famoznih skraćenih kornera i penala. Nikad nisam psovao Vladanu radi zaebavanja i loše ispucane lopte, Oremušu zato što je zna ispeglati, Tataru jer se 70 minuta vuče kao prebijena mačka, Dušanu koji je u svom svijetu itd. Dok ovdje imaš njih koji u prijateljskom i pripremnom meču psuju svojim igračima familije i pomrle.
Dosta od mene, a i ne znam što se pravdam uopšte.
Idemo dobiti danas.
Za zaobilaženje teme u trenutku bijesa, big
Naravno da će biti određeni procenat koji će pisati da je sve divno krasno, pa onda oplesti nakon prve neuspješno pređene prepreke. Ja govorim za sebe normalno i koga god zanima može pretražiti postove i vidjeti da nijednom nisam talasao u mišljenjima. Ako kažem da mi i nisu neke prevelike promjene na dresu, čvrsto iza toga stojim. Ako kažem da me do sada Đokanović recimo nije nešto oduševio, to i napišem uprkos tome što znam da nekom to djeluje čudno i da se dosta raje priklanja masi i neće da napiše ono što misli.
Također, ni u jednom postu otkad sam registrovan nećete vidjeti da sam nekog našeg igrača vrijeđao, osim eventualno Crnkića i Pavlovića kao što sam rekao, jer sam planuo nakon Zarije. Bilo je more amatera i loših igrača, ali nikad niko od njih nije dobio uvredu, jedini krivci za njihovo dovođenje mogu biti čelnici.
Nikad Krsteu nisam psovao zbog njegovih famoznih skraćenih kornera i penala. Nikad nisam psovao Vladanu radi zaebavanja i loše ispucane lopte, Oremušu zato što je zna ispeglati, Tataru jer se 70 minuta vuče kao prebijena mačka, Dušanu koji je u svom svijetu itd. Dok ovdje imaš njih koji u prijateljskom i pripremnom meču psuju svojim igračima familije i pomrle.
Dosta od mene, a i ne znam što se pravdam uopšte.
Idemo dobiti danas.
Umjesto sto serete po forumu, danas ste trebali biti u Krupi na Vrbasu! Dati momcima podrsku, ali jok, lakse Arena i fotelja! 
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Trenutno korisnika/ca: Laganini1986, sarajlija000, WeekendOffender i 19 gostiju.