FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Dodao sam na prvi post tamo ukupan broj bodova pa cu update nakon svakog kola raditi i tu ce biti ukupan broj bodova, a npr. kad zavrsi tekma sa Radnikom bodovi iza toga ce biti samo za to kolo.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Jesu li zivi guvo, bosanac, faca sa kuraca...nisu valjda koronu fasovali? Trag im se gubi od sinoc u 22:30 nakon zavrsetaka utakmice. Ako ko sta zna, neka napise, jbg, zdravlje je najbitnije.
Sjede preko puta bbi i razmjenjuju info iz prve ruke sta i kako dalje
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!

31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
-
- Kontakt:
Ima li negdje snimak sinocnje utakmice?
Malo gledam, Radnik u posljednjih godinu dana ima samo 2 poraza na domaćem terenu (od Veleža i Borca, obje 1 razlike). BIće yebeno gostovanje sljedeće sedmice kod njih, tamo se niko ne naigra.
Štila,Meša,Lendra će biti velika prevaga a tu su i Bekrija,Veseli
Teško jeste gostovanje ali mislim da nam neće moći parirati previše ali otom potom od utakmice do utakmice ne treba se zalijetat
mosa lošmi stićko tit-ula!
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Ne bi da se hvalim ali sam najvise uzeo poena 61 u grupi nasoj Forumski puleni tako je to kad mi je Pulen Tuce
sve njegov odabir igraca

Željezničar,Los Angeles Lakers,Mamba 8,24 Arsenal
@Ljoze Petarke nam hladno iskopirase nagradnu igru i to nabacali nagrada, svaka igra svaka dobija.
Plagijajatori 1946
Sad ce reci, oni se prvi sjetili

Plagijajatori 1946
Sad ce reci, oni se prvi sjetili

Naprijed Željo, četo plava
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
Pa i ja se nadam pobjedi ali kažem nije lako tamo igrati. Zanimalo me kako se na gostovanjima u Bijeljine provode tamo druge ekipe poput Širokog, Sarajeva i Zrinjskog. Uzeo sam uzorak od posljednjih 5 gostujućih utakmica u Bijeljini uključujći nas i ove tri ekipe koje sam nabrojao. Dakle Željo u posljednjih 5 utakmica ima tamo 2 pobjede, Zrinjski 3 pobjede, Sarajevo 1 pobjedu i Široki 0 pobjeda. Dakle to je 6 pobjeda u 20 utakmica od "velike četvorke". Iz ovoga vidimo da je to jedno od težih gostovanja u ligi.
Eric me sinoc bas iznenadio. I pored odbrane zicera koji je okrenuo utakmicu, generalno je bio jako siguran. U prosloj sezoni je u samo jednoj utakmici imao odbranu koja je donijela bodove(tekma u Zenici), a evo sad u prvom kolu je odmah to uradio. Nadam se da moze u kontinuitetu ovako braniti.
Kosoric i Ikic odigrali maestralno..
Sinisa i Sehic solidni bili.
Jedina mala zamjerka za odbranu bi bila nepotrebna nervoza i panika u nekim situacijama.
Da mi je neko prije utakmice rekao da ce nasa veza biti Sadikovic-Hajdarevic-Mujezinovic-Bekric i da ce ovakva veza izdominirati ne bih mu vjerovao. Iskreno, nisam vjerovao da nam 4-4-2 formacija moze nesto dobro donijeti, a donijela je puno. Onaj presing u prvom poluvremenu..
Bekric igra kao preporodjen. Mujezinovic mozda i najvece iznenadjenje. Mislim da skoro niko od navijaca nije ocekivao njega u prvoj postavi i onda momak odigra ovako dobro..
U napadu Lendric i Juricic izgledaju odlicno, kao da se poznaju bas dugo. Za Juricica sam odmah nakon sto je dosao i odigrao jedno poluvrijeme rekao da ce biti pojacanje. Samo tako nastavi Luka. Lendric kao da je na nekim drogama, covjek leti po terenu.
Amar Osim
Kako je nadmudrio umisljenog trenercica..
Ono sto me raduje je da imamo i sirinu. I bez par vaznih igraca smo odigrali odlicno. Uz jos 2 brza i prodorna krila bili bi jos jaci, odnosno mogli bi mijenjati formacije i biti nepredvidivi za protivnike. Raduje me isto i atmosfera medju igracima, bas super to izgleda..
Kosoric i Ikic odigrali maestralno..

Sinisa i Sehic solidni bili.
Jedina mala zamjerka za odbranu bi bila nepotrebna nervoza i panika u nekim situacijama.
Da mi je neko prije utakmice rekao da ce nasa veza biti Sadikovic-Hajdarevic-Mujezinovic-Bekric i da ce ovakva veza izdominirati ne bih mu vjerovao. Iskreno, nisam vjerovao da nam 4-4-2 formacija moze nesto dobro donijeti, a donijela je puno. Onaj presing u prvom poluvremenu..

Bekric igra kao preporodjen. Mujezinovic mozda i najvece iznenadjenje. Mislim da skoro niko od navijaca nije ocekivao njega u prvoj postavi i onda momak odigra ovako dobro..
U napadu Lendric i Juricic izgledaju odlicno, kao da se poznaju bas dugo. Za Juricica sam odmah nakon sto je dosao i odigrao jedno poluvrijeme rekao da ce biti pojacanje. Samo tako nastavi Luka. Lendric kao da je na nekim drogama, covjek leti po terenu.

Amar Osim

Kako je nadmudrio umisljenog trenercica..

Ono sto me raduje je da imamo i sirinu. I bez par vaznih igraca smo odigrali odlicno. Uz jos 2 brza i prodorna krila bili bi jos jaci, odnosno mogli bi mijenjati formacije i biti nepredvidivi za protivnike. Raduje me isto i atmosfera medju igracima, bas super to izgleda..
Mislim da sam jedini koji nikad nije sumnjao u Erića :kafa:
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Trenutno korisnika/ca: ajdohordas, Alipasino, ANamelessGhoul, b00t, FrDiHu, Google Adsense [Bot], Hrasno15, Imamkarbarum, Lokomotifa, lumani, mma_hz, MrkiMedo, Napaceni87, NebeskaSila96, nedimmmm1337, PeppermintSA, r3m1, Rauber33, Stole, tiagofaria25, TigerWoods, Vanja8, WeekendOffender i 278 gostiju.