Formula 1 - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: rio_Ferdy88
-
Bundesliga
- Kontakt:
Re: Formula 1
Ljigavac Hamilton ponovo uspjeva da napravi od muhe slona. Vozi najbolji bolid u historiji Formule 1 i na silu pokusava stvoriti nekakvu neizvjesnost. Prosjecni vozac kao sto je Bottas gotovo da obara rekorde staza 
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Treba dokazati nelegalnot ako je ima. Samo čisto sumnjam da će do istraga doći.Unofficialpage je napisao/la: ↑01 avg 2020, 16:11Neka govori ko šta hoće ali ovogodišnji Mercedes nije legalan. Razumijem da si brži od ostalih 2, 3, 4 desetinke ali više od jedne sekunde, nerealno.
"We need to suffer. And we need to fight."
Fazon je u tome sto su ove godine Ferrari i Redbull uspjeli napraviti gori bolid nego prosle godine, Mercedes je napredovo sto je normalno, a ove dvije ekipe su prosle godine imale brza vremena nego ove sto je frapantno.Unofficialpage je napisao/la: ↑01 avg 2020, 16:11Neka govori ko šta hoće ali ovogodišnji Mercedes nije legalan. Razumijem da si brži od ostalih 2, 3, 4 desetinke ali više od jedne sekunde, nerealno.
Ferarriju se sere konstantno jer su ove godine katastrofa ali sta tek reci za Red Bull, njima se vise treba srat. Honda je napredovala i napravila brzi motor nego prosle godine a oni su toliko zajebali sa bolidom da su sporiji ove sezone sa brzim motorom
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
10 godina po sekundu brži od svih po krugu.. hebote.. šta su oni, svemirci. I garant ima nelegalnosti samo što je ta nelegalnost aminovana od FIA... pa nelegalnost ti je ovaj sistem sa nagibom točkova.. ako su rekli da ne može, svi prestali raditi na tome, Merc nastavio i kada su uradili FIA rekla može još 2 sezone. Što bi radio na razvoju nečeg što su rekli da ne može.. i pitaj boga šta tu još ima Pa zakon brojeva, vjetovatnoće i statistike bi treba da opovrgne ove rezultate merca.. međutim jok... kako, nanu mu, da toliko godina niko im ne može ni prići a kamo ugroziti
-
Bundesliga
- Kontakt:
Ferrari čak i nije toliko zajebao, jednostavno su varali prošle sezone pa im je motor slabiji. Red Bull je razvijao bolid u pogrešnom smjeru i zeznuli su pravo.
I am not yet born; O hear me.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Hulk ne vozi danas
Jbm ti formulo sve, Hamalu auto otkazalo jednom u skoro 4 sezone
Jbm ti formulo sve, Hamalu auto otkazalo jednom u skoro 4 sezone
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
- BoixosNois1899
- Kontakt:
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
-
GracanicaAA
- Moderator
- Kontakt:
Steta za Hul
Koji debil i picka ovaj Botas hahah
Arsenal FC, FK Željezničar, Damir Džumhur, Nikola "Niko" Kovač, Roger Federer
- BosniaBoston
- Kontakt:
E moj Vettele
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Ovdje ce samo Max ostati unutar jednog kruga,jbt kakvu ljudi dominaciju imaju
- Donnie Darko
- Kontakt:
SC je jedino zanimljivo što se može desiti.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
- BosniaBoston
- Kontakt:
SC samo ucinio stvari dosadnijim. Svi na tvrde gume, gotovo
- akisarajevo92
- Kontakt:
Sad je gotovo svi na tvrde,kontao sam moglo bi bar biti zanimljivo kroz boksove lewis i bottaa ovako do kraja ce samo da kruze
-
GracanicaAA
- Moderator
- Kontakt:
Ma ovo ce sada biti dosadno u pm.

I ovo sa gumama je komedija, neznam sta ce im u opste tri razlicite Komponente
Svi na tvrde i do kraja u krug
Kad se sjetim dolijevanja goriva i kad su gume bile i pravile razliku
Svi na tvrde i do kraja u krug
Kad se sjetim dolijevanja goriva i kad su gume bile i pravile razliku
Dosadna i predvidiva trka za sada. Vjerovatno najzanimljivija trka do sada je prva trka u austriji.
Najinteresantnije je gledati borbu od 4-10 mjesta ali i tu vozici, niko nema hrabrosti za nesto vise.
Najinteresantnije je gledati borbu od 4-10 mjesta ali i tu vozici, niko nema hrabrosti za nesto vise.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.