Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: Premijer liga BiH - općenito
Nekako mi loše izgleda gdje god da se stane osjeti se kao i rupa da se napravi
Brko iz druge galaksije!
Ma pjesak leti uvis cim malo jace lopta udari od tlo
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Krupa malo bolja do sada
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Sarajevo kao da igra sa 30 %. U napadu jedna velika nula. Vrlo nonsalantno igraju, da ne kazem neozibljno. Nazad ne trebaju nista ni raditi jer ovi neznaju nista ni napraviti. Imam osjecaj kad krene Sarajevo ofanzivno kako treba da ce im utrpat 1-2 gola odma. Ali vrijeme ide...
Salcin na lijevom beku im je totalni promasaj takodjer. Lijeva strani i ne postoji. Samo Hodzic nesto pokusava uradit po desnoj strani.
Salcin na lijevom beku im je totalni promasaj takodjer. Lijeva strani i ne postoji. Samo Hodzic nesto pokusava uradit po desnoj strani.
@igrajlopte 🐦
Jest los ovaj Jukic u pm. Lik nije nista korisno za svoju ekipu napravio
Cuva Bog Zelju svog!
Tanko 5arajevo, niti jednu ozbiljnu sansu nisu napravili. Ne trude se, Velkoski šeta i sreca da su ovi kriza. Ovakve su utakmice prosle sezone dobijali uz pomoc sudija, vidjecemo danas. Krupa očajna, lijevo krilo amater klasični.
Jel' ovi petari u trening majicama igraju?
Naprijed Željo, četo plava
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
Mislim da se vec moze konstatovat da je od kanidata za titulu u prvom kolu najvise pokazao Velez.
Cuva Bog Zelju svog!
- forza_juve
- Kontakt:
Ne blamiraj sePlavac87 je napisao/la: ↑02 avg 2020, 18:14Tanko 5arajevo, niti jednu ozbiljnu sansu nisu napravili. Ne trude se, Velkoski šeta i sreca da su ovi kriza. Ovakve su utakmice prosle sezone dobijali uz pomoc sudija, vidjecemo danas. Krupa očajna, lijevo krilo amater klasični.
❤️1946❤️
Na tronu može biti samo jedan
- svrakino1921
- Kontakt:
Hajde Marinovicu uvedi Fanima
-
TheIvicnjak
- Kontakt:
188 novozarazenih. treba ovo prekinuti 
-
Bajramovic1999
- Kontakt:
Ovo ce zavrsit 0:0 ili 0:1 nekim kasnim golom. Spora utakmica haos.
Pokušavam biti objektivan, nisam ja kriv što ste loši.forza_juve je napisao/la: ↑02 avg 2020, 18:18Ne blamiraj sePlavac87 je napisao/la: ↑02 avg 2020, 18:14Tanko 5arajevo, niti jednu ozbiljnu sansu nisu napravili. Ne trude se, Velkoski šeta i sreca da su ovi kriza. Ovakve su utakmice prosle sezone dobijali uz pomoc sudija, vidjecemo danas. Krupa očajna, lijevo krilo amater klasični.
Jel' ovi petari u trening majicama igraju?![]()
Umjesto da prave jedan na jedan situacije jer su ovi očaj živi, samo nešto okolo i na silu kroz sredinu. Dva suta po sredini gola, tanko je to. Taktički ste fulili.
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
Ne znam šta ste očekivali od Krupe nego bunker, čekanje kontri i prekida.
Mada su igrlai u nekoliko navrata fino. Ovaj Glišić nal ijevom krilu baš ne zna ništa.
Sarajevo je puno bolje, Krupa igra koliko može.
Mada su igrlai u nekoliko navrata fino. Ovaj Glišić nal ijevom krilu baš ne zna ništa.
Sarajevo je puno bolje, Krupa igra koliko može.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Ovdje ga samo Tatar može dat, u lošim i tvrdim utakmicama sa nevidljivim igračima i nepostojećim šansama, on je najopasniji.
-
Bajramovic1999
- Kontakt:
Nije problem samo u Glisicu. On i kad uspije probit i centrirat, u kaznenom je jedan njihov i trojica odbambenih Sarajeva.
- forza_juve
- Kontakt:
Moj odgovor se odnosi na ovo sa sudijama i dresovima. Sto se igre tice ima jos poluvrijeme, ja ne sumnjam u pobjedu, ako nista moze na fizicku spremu jer smo svakako najspremnija ekipa u PLPlavac87 je napisao/la: ↑02 avg 2020, 18:23Pokušavam biti objektivan, nisam ja kriv što ste loši.forza_juve je napisao/la: ↑02 avg 2020, 18:18Ne blamiraj sePlavac87 je napisao/la: ↑02 avg 2020, 18:14Tanko 5arajevo, niti jednu ozbiljnu sansu nisu napravili. Ne trude se, Velkoski šeta i sreca da su ovi kriza. Ovakve su utakmice prosle sezone dobijali uz pomoc sudija, vidjecemo danas. Krupa očajna, lijevo krilo amater klasični.
Jel' ovi petari u trening majicama igraju?![]()
Umjesto da prave jedan na jedan situacije jer su ovi očaj živi, samo nešto okolo i na silu kroz sredinu. Dva suta po sredini gola, tanko je to. Taktički ste fulili.
❤️1946❤️
-
TheIvicnjak
- Kontakt:
Sa ovakvom igrom mi ni doprvaka zeljescara nebi pobijedili, a kamoli krupu koja je prvak rs.
-
Convicts1988
- Kontakt:
Na Široki s 1.90 na 2.60
Why ?
@juve dobro, vjerujem ali je ovakva Krupa zrela za minimalno tri gola. Ovako sramota da sanse ne mozete napraviti. Doduse, ima drugo poluvrijeme kao što kažeš.
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.