FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ma ovo smo odigrali kao trening, realno. Bez puno patnje po onoj zegi i umjetnoj. Ljudi su imali 1 sut u okvir gola, i to u 90oj.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Ljepota a jos nismo ni blizu prave forme
- betrezengorbachev
- Kontakt:
Miličević dobar na stoperu očekivano, šteta što je uigravan cijele pripreme na dmf-u. Onako tekma bez stresa, od početka sam znao da uzimamo, rutinski. Dobar posao, ali nadam se boljoj igri u budućnosti, šzo je i za očekivati kad momci dohvate formu. Napadač je "must have" u ovom trenutku, po meni.
Djecak koji raste zavolio te tad! ⭐⭐⭐⭐⭐
Pobjedi se ne gleda u zube. Vazna su 3 boda i 3 boda jos u DK. Dobro je ove 2 prve na strani 6 bodova.
Sredina nam nije bila na nivou iz razloga jer su falili Rahmanovic i Tino. To bi drugacije skroz bilo i da je Ahmetovic bio na startu spreman.
Nek mi ide na dusu, al Handzic je kao panj. Pa pomjeri se majka mu stara.
Idemo po hattrick titula ba, sta vam je.
Sredina nam nije bila na nivou iz razloga jer su falili Rahmanovic i Tino. To bi drugacije skroz bilo i da je Ahmetovic bio na startu spreman.
Nek mi ide na dusu, al Handzic je kao panj. Pa pomjeri se majka mu stara.
Idemo po hattrick titula ba, sta vam je.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
MortemHz je napisao/la: ↑02 avg 2020, 19:34Prekida se nagradna igra nažalostVanja8 je napisao/la: ↑02 avg 2020, 19:32Nije ovo lose, na ovakvom terenu, vrucini, nekako mi je djelovalo kao sa 50% snage...
Tacno se vidi da imamo jak i kvalitetan sastav, imamo tu sirinu, mogucnost kombinovanja raznih varijanti...
Velika je stvar ulazak ovih mladih igraca, jednostavno nastavljamo sa uvodjenjem akademaca u prvi sastav i to treba pozdraviti...
Ono sto sam rekao, necemo ispocetka imati neku leprsavu igu, ali iz kola u kolo vidi se da ce ova ekipa da melje...
Jela opet uradio nevjerovatan posao, momci su puni snage i zaista impresivno djeluje...
E sad pogodio sam rezultat i strijelca tako da od moderatora tražim dres odma'...![]()
Hahahahahahahhahahhhajhahahhhha. HOCU PARE!!!
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
- RajaBa1983
- Kontakt:
surkovic jos 2 pojacanja najavi
"Pritisak? Ako ne možete da ga podnesete, otiđite u neki drugi klub i to je to"M.A
Nemojte stediti lijepe rijeci kad je u pitanju Hodzic, stvarno je fantastican bio, sto nazad, sto naprijed. Ako ovako ostane, Kovacevic nece imati previse posla... zadnja linija je djelovala odlicno. Oremus ne znam da je imao tacan pas u prvom poluvremenu, ali u drugom je popravio igru. Veliki plus za minute mladim igracima, idemo dalje!
Amer Dupovac!
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Hodzic man of the match..kakvu tekmu je odigrao auuu jedna od najboljih u nasem dresu
Realno mozemo proci i bez zadnjeg veznoga jer ocigledno da Marinovic racuna na F. Hodzica
Realno mozemo proci i bez zadnjeg veznoga jer ocigledno da Marinovic racuna na F. Hodzica
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Vidis ti to...Amca007 je napisao/la: ↑02 avg 2020, 19:39MortemHz je napisao/la: ↑02 avg 2020, 19:34Prekida se nagradna igra nažalostVanja8 je napisao/la: ↑02 avg 2020, 19:32Nije ovo lose, na ovakvom terenu, vrucini, nekako mi je djelovalo kao sa 50% snage...
Tacno se vidi da imamo jak i kvalitetan sastav, imamo tu sirinu, mogucnost kombinovanja raznih varijanti...
Velika je stvar ulazak ovih mladih igraca, jednostavno nastavljamo sa uvodjenjem akademaca u prvi sastav i to treba pozdraviti...
Ono sto sam rekao, necemo ispocetka imati neku leprsavu igu, ali iz kola u kolo vidi se da ce ova ekipa da melje...
Jela opet uradio nevjerovatan posao, momci su puni snage i zaista impresivno djeluje...
E sad pogodio sam rezultat i strijelca tako da od moderatora tražim dres odma'...![]()
Hahahahahahahhahahhhajhahahhhha. HOCU PARE!!!
Cim mu tražim smjenu, nema dresa kojeg sam zasluženo osvojio...

Ma gdje je onaj @Paulus vise...
- RajaBa1983
- Kontakt:
"Pritisak? Ako ne možete da ga podnesete, otiđite u neki drugi klub i to je to"M.A
Men se čini da se nakon našeg prenosa Šurković uključio iz Lištice
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
-
- Kontakt:
Savez pise gol za Krste
E kad se sjetim pisanja prije dva dana...
Krupa opasna, nadigrali Zrinjskog, bolje sanse, yebeno ce biti...
Ko da pripremne daju pravu sliku...Momci odigrali sa 50% snage i rutinski razgulili tu "Opasnu Krupu..."
Pitarluk...
Krupa opasna, nadigrali Zrinjskog, bolje sanse, yebeno ce biti...
Ko da pripremne daju pravu sliku...Momci odigrali sa 50% snage i rutinski razgulili tu "Opasnu Krupu..."
Pitarluk...

Bude li stavio Miličevića na zadnjeg veznog, treba ga onom maskom ugušiti. Momak danas odigro perfektno na stoperu. I Hodžića treba pohvaliti, nisam se nadao nikad tome.
Handžić je odradio danas svoj poso, od njega dosta.
Mijenjaj Vinko!
Handžić je odradio danas svoj poso, od njega dosta.
Mijenjaj Vinko!
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
I ja potvrdjujem..prije pocetka najavio jos 2 pojacanja
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Bing [Bot], miguelramos, Velaxsa i 41 gost.