Te tri ekipe ne mogu biti lošije od nas pa taman da im invalidi igraju. Ovo što su nam danas pokazali je da su momci i trener zalutali na stadion. Nije ova igra za njih. Nadao sam se da će Hiroš biti iole bolji od prošle sezone, a on nam pokaza da je u stvari jedan od najgorih igrača na terenu. Za Bukvića mi je nekako bezveze reći golman, bolje bi bilo da smo igrali bez te pozicije, makar se ne uzdaš da nekog imaš na golu. Ako ništa, drago mi je što se Šolba razotkrio ko je i šta je on u stvari. Rad sa djecom, to mu i jeste limit, nisu ozbiljni poslovi za njega.L' Imperator je napisao/la: ↑01 avg 2020, 21:20Dobar trener, dobar golman, štoper, lijevi bek, Pezer i dobar napadač pod hitno. Nema čekanja, neka je prvo kolo tek!
Sreća, u ligi su još tri ekipe koje nisu ništa posebno i ako je imalo ozbiljan Mušija, odmah će reagovati.
FK Mladost DK
- FKMLADOSTDK
- Kontakt:
Re: FK Mladost DK
Mladost prezire posljedice, i u tome je njezina snaga.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.
- FKMLADOSTDK
- Kontakt:
I da, to Mušija i ozbiljnost, ma tipa interesuje samo lova ko da nema šta jest u životu. Prije par mjeseci je izdao FK Mladost, pokušao je preuzeti Čelik ali uz uslov finansijske koristi. Na nesreću po nas, a srećom po njih, ljudi su ga skontali i odbili. Toliko o ozbiljnosti Mušije, njegovim namjerama.i odanosti klubu. Prevara do prevare, laž do laži, niti ponosa niti dostojanstva niti obraza, dno dna.
Mladost prezire posljedice, i u tome je njezina snaga.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.
-
Bonapartashemso
- Kontakt:
Znate li da igračima kasni plata 6 mjeseci?
Zadnju su dobili u januaru, i jučer neku milostinju pred utakmicu u Banja luci. Na utakmicu se krene u 8, vozi na +30 do Banja luke i da im se 400 KM za juli, bez karantina, svakako nespremni, moral 0.
Šta se očekuje onda od onih momaka?
Krivite ih kao nešto a oni su prvo nespremni radi zaraze, što je opravdano, drugo nemaju kvalitet za ovu ligu, treće i da su najbolji na svijetu zar da ih krivite za rezultat i igraju bez plate?
U klubu vam je nikad gora situacija, ova ekipa jednostavno nema kvalitet za premijer ligu.
Sadiku vam je pobjegao iz kluba, trener neće da se bruka, mada nije za voditi ekipu svakako bio, ali ostavka u prvom kolu je slika kakva je situacija u klubu.
Dugovi prema Atajicu, Bajicu I Velicu su ogromni, tužba je na stolu svakako. U takav klub neće niko, ne nadajte se nekim pojačanjima.
Zato, nemate opravdanja da psujete igračima, kriva vam je uprava, odnosno predsjednik i sin koji glumi menadžera i ima lafo neku agenciju a igrači bez plate igraju.
To vam je slika stanja u klubu, kraj jedne epizode sve u svemu. Bili ste mi dragi, lijepa priča, šteta za fudbal i Mladost, ali budite svjesni situacije, igrači su vam najmanje krivi za sve.
Zadnju su dobili u januaru, i jučer neku milostinju pred utakmicu u Banja luci. Na utakmicu se krene u 8, vozi na +30 do Banja luke i da im se 400 KM za juli, bez karantina, svakako nespremni, moral 0.
Krivite ih kao nešto a oni su prvo nespremni radi zaraze, što je opravdano, drugo nemaju kvalitet za ovu ligu, treće i da su najbolji na svijetu zar da ih krivite za rezultat i igraju bez plate?
U klubu vam je nikad gora situacija, ova ekipa jednostavno nema kvalitet za premijer ligu.
Sadiku vam je pobjegao iz kluba, trener neće da se bruka, mada nije za voditi ekipu svakako bio, ali ostavka u prvom kolu je slika kakva je situacija u klubu.
Dugovi prema Atajicu, Bajicu I Velicu su ogromni, tužba je na stolu svakako. U takav klub neće niko, ne nadajte se nekim pojačanjima.
Zato, nemate opravdanja da psujete igračima, kriva vam je uprava, odnosno predsjednik i sin koji glumi menadžera i ima lafo neku agenciju a igrači bez plate igraju.
To vam je slika stanja u klubu, kraj jedne epizode sve u svemu. Bili ste mi dragi, lijepa priča, šteta za fudbal i Mladost, ali budite svjesni situacije, igrači su vam najmanje krivi za sve.
- L' Imperator
- Kontakt:
@Bonapartashemso,
Kad već znaš te neke stvari koje niko drugi ovdje ne zna, je l' možda ovo razlog svega toga?

Za ovo klub, osim pomoći Općine, treba osigurati gotovo milion maraka. Naravno, nije pošteno da igrači i uposlenici ispaštaju zbog toga, ali samo ako će se ovo više napraviti, ne bi mi bilo krivo ni da ispadnu.
Kad već znaš te neke stvari koje niko drugi ovdje ne zna, je l' možda ovo razlog svega toga?

Za ovo klub, osim pomoći Općine, treba osigurati gotovo milion maraka. Naravno, nije pošteno da igrači i uposlenici ispaštaju zbog toga, ali samo ako će se ovo više napraviti, ne bi mi bilo krivo ni da ispadnu.
#samoRudar #zauvijek
Joj moralisanja... jel se igraču dodju boriti za moju platu u firmi. J**+ mi se za igrace sto ne izadju u javnost i kažu duguje nam se toliko i toliki svkako nakon dvije plate može uzeti papire i napustit klub. Zašto niko ne potegne to?Bonapartashemso je napisao/la: ↑02 avg 2020, 12:00Znate li da igračima kasni plata 6 mjeseci?
Jbt kao da smo Koreja sve neke insajderske a ništa u javnost ne izlazi.
Nisam dugo ništa pisao, mada sam tu, pročitam šta se piše.
Realno, ja nisam ni očekivao ništa osim onog što se desilo jučer. Možda nisam 6 očekivao, ali zar je bitno, nakon 10 treninga šta drugo može biti osim onog.
Mislim da treba malo više vjere u Mušiju, ne kažem da je bajno ali obzirom na ulaganja u infrastrukturu jasno je bilo da moramo i jedino možemo imati samo jeftinu ekipu koja će se boriti za opstanak.
Korona I sve ostalo nam je dodatno otežalo stvari.
Jbg, šta je tu je, ali mislim da ove uvrede na račun igrača, trenera i Mušije nemaju smisla. Nemojte zaboraviti zašto i zbog koga smo ovdje gdje smo, pa makar i u borbi za opstanak.
Znam I slažem se da bi se klub trebao organizirati drugačije, da nam fali komunikacije, da nemamo marketinga, da se može više s ovo malo para što imamo.
Iskreno se nadam da će se to promijeniti.
Malo vjere, malo podrške i malo zajedno, ipak je to naš klub. Ne vjerujem da bi se iko tako zayebavao da svojim parama kao što neki ovdje pišu. Kamo sreće da je sve drugačije, ali treba se zapitati može li biti drugačije, imamo li mogućnosti za drugačije.
Kako god, vjerujem da će na kraju sve biti dobro, biće muke još, treba nam igrača, treba nam vremena, treba nam trener, nemamo puno izbora nego čekati da se spremi ekipa. Nije isto kad neko odigra 5-6 prijateljskih i uigra ekipu u mjesec dana i kad izađeš nakon 10 treninga na teren protiv Borca koji će realno biti u borbi za Evropu u najmanju ruku.
Šta je tu je.
Volim te Mladost.
Realno, ja nisam ni očekivao ništa osim onog što se desilo jučer. Možda nisam 6 očekivao, ali zar je bitno, nakon 10 treninga šta drugo može biti osim onog.
Mislim da treba malo više vjere u Mušiju, ne kažem da je bajno ali obzirom na ulaganja u infrastrukturu jasno je bilo da moramo i jedino možemo imati samo jeftinu ekipu koja će se boriti za opstanak.
Korona I sve ostalo nam je dodatno otežalo stvari.
Jbg, šta je tu je, ali mislim da ove uvrede na račun igrača, trenera i Mušije nemaju smisla. Nemojte zaboraviti zašto i zbog koga smo ovdje gdje smo, pa makar i u borbi za opstanak.
Znam I slažem se da bi se klub trebao organizirati drugačije, da nam fali komunikacije, da nemamo marketinga, da se može više s ovo malo para što imamo.
Iskreno se nadam da će se to promijeniti.
Malo vjere, malo podrške i malo zajedno, ipak je to naš klub. Ne vjerujem da bi se iko tako zayebavao da svojim parama kao što neki ovdje pišu. Kamo sreće da je sve drugačije, ali treba se zapitati može li biti drugačije, imamo li mogućnosti za drugačije.
Kako god, vjerujem da će na kraju sve biti dobro, biće muke još, treba nam igrača, treba nam vremena, treba nam trener, nemamo puno izbora nego čekati da se spremi ekipa. Nije isto kad neko odigra 5-6 prijateljskih i uigra ekipu u mjesec dana i kad izađeš nakon 10 treninga na teren protiv Borca koji će realno biti u borbi za Evropu u najmanju ruku.
Šta je tu je.
Volim te Mladost.
Evo intervjua: ..."Beganović je sada tu, ima PROFI licencu"... pomozi Bože
- L' Imperator
- Kontakt:
Draži mi je profa, ali ako ćemo realno i pošteno, Beganović ima puno bolju trenersku karijeru i veći je stručnjak od njega!
#samoRudar #zauvijek
Adnan Zildžović, Nermin Bašić, Nedim Jusufbegović...
Daj nam mladog i modernog trenera da vodi ovu mladu ekipu. Ne vjerujem da će ostati Began. Možda naredno kolo, ali očekujem trenera profila kao ona trojica gore.
Daj nam mladog i modernog trenera da vodi ovu mladu ekipu. Ne vjerujem da će ostati Began. Možda naredno kolo, ali očekujem trenera profila kao ona trojica gore.
- L' Imperator
- Kontakt:
- L' Imperator
- Kontakt:
Znaš li ti, slučajno, kad bi više mogli početi radovi? Proveo si dosta vremena izolovan s ekipom, direktorom, vjerovatno je i predsjednik dolazio. Je l' bilo priče o tome?
#samoRudar #zauvijek
Vjeruj ne znam. Bio sam s njima 14 dana, ali predsjednik nije bio s nama. Jednom nam dovukao hranu, ono preko ograde se vidjeli. Pričali smo mi između sebe ali niko ne zna ništa. Valjda brzo, nadam se što prije.L' Imperator je napisao/la: ↑02 avg 2020, 20:34Znaš li ti, slučajno, kad bi više mogli početi radovi? Proveo si dosta vremena izolovan s ekipom, direktorom, vjerovatno je i predsjednik dolazio. Je l' bilo priče o tome?
Ja bih prvog iz 100 razloga, ali i drugi je top trener.
Bilo ko ovog profila bi bio dobar za nas.
I Mulalic je bez angažmana, možda i on, ali možda jer ima on i nešto što možda i nije dobro za ovu ekipu.
Mlad i moderan, samo to.
-
budimo_realni
- Kontakt:
Iskreno od jucer citam komentare i kontam sta "pametno" napisati. Slozio bih se sa addict-om. Tek je prvo kolo, prva utakmica, jest katastrofa, ali realno nije se moglo puno vise ni ocekivati. Bit ce eto par novih igraca, treba se sve to uleci. Ja iskreno nikad nisam bio nesto zadovoljan ni optimistican sa Hirosem kao kreatorom igre. Nadam se da grijesim, ali s njim nece ici dobro. Treba malo vise vjere u Musiju i igrace, ali mislim da je tu Musija najveci krivac. Treba se klub "otvoriti" prema navijacima. Treba nama puno vise informacija, da se kazu planovi, ciljevi pa da onda svi budemo zajedno u tome. Mislim da bi bilo puno vise povjerenja, a i vjere u klub i igrace. Nece Musija dici ruke od kluba, nije lud nakon toliko ulaganja. Uostalom potpisan je i ugovor sa opcinom, savezom... Trebamo malo vise vjerovati u sve. Ove godine infrastruktura, sljedece borba za gornji dio tabele...
-
budimo_realni
- Kontakt:
Ah da i sto se tice Šolbe, bio sam uvijek za njega zbog discipline, ali vec odavno mi se cini da su ga godine sustigle i da je malo prolupao. Izjave su mu nigdje veze. Treba vratiti Zilđovića ili mozda evo Bašića kako neki pišu (mada sam više za Zilđu) ja nikako ne bih Mulalića dovodio nije on za ovu mladu ekipu...
Ljudi ovo je naš klub, sve što se ovdje napiše čitaju svi. Nekad je kritika dobra, ima tu puno toga što je tačno. Ja sam govorio više puta direktno ljudima u klubu da ima stvari koje se trebaju mijenjati, generalno gledajući mi padamo na sitnim stvarima. Ali stvarno, to su sitne stvari i treba ih ispraviti, nije to tako teško, iskreno se nadam da će ovo moje pročitati, mada sam već rekao to lično, dajte da da unaprijedimo klub. Imamo pameti u ljudima koji vole klub, ne trebaju nam pare, samo pamet, da se klub otvori i da mu pomognu oni koji žele.budimo_realni je napisao/la: ↑02 avg 2020, 21:50Iskreno od jucer citam komentare i kontam sta "pametno" napisati. Slozio bih se sa addict-om. Tek je prvo kolo, prva utakmica, jest katastrofa, ali realno nije se moglo puno vise ni ocekivati. Bit ce eto par novih igraca, treba se sve to uleci. Ja iskreno nikad nisam bio nesto zadovoljan ni optimistican sa Hirosem kao kreatorom igre. Nadam se da grijesim, ali s njim nece ici dobro. Treba malo vise vjere u Musiju i igrace, ali mislim da je tu Musija najveci krivac. Treba se klub "otvoriti" prema navijacima. Treba nama puno vise informacija, da se kazu planovi, ciljevi pa da onda svi budemo zajedno u tome. Mislim da bi bilo puno vise povjerenja, a i vjere u klub i igrace. Nece Musija dici ruke od kluba, nije lud nakon toliko ulaganja. Uostalom potpisan je i ugovor sa opcinom, savezom... Trebamo malo vise vjerovati u sve. Ove godine infrastruktura, sljedece borba za gornji dio tabele...
Ja znam da ljudi koji ovjde komentarišu vole Mladost, nekad padne teška riječ, nekad je to iz emocija, nije to tako kad se slegnu strasti, ali znam da nas ima koji volimo klub.
Moja firma je štampala dresove I ove sezone (kao i pretprošli, ne i prošle). Ove godine ćemo odštampati sve, od predpionira do A tima. Sve, dresove, šorceve, trenerke, jakne, dukserice, trening majice, polo majice, vjetrovke, torbe, vjerujte ima pun kamion te Legea robe, ima posla a i košta. Nebitno, to je moj klub.
Đaba naravno, ne želim pare, od Mladosti neću novac, to je moje.
Prvi put ću potpisati sponzorski ugovor, mislim da će biti 5 cifara, prvi put ikada. Mala smo firma, nama to nije malo, ali sam osjetio da ove godine treba više nego ikada i zato sam to uradio, da osjete ljudi u klubu da nisu sami.
A sami su. Međutim ne moraju biti, ne mora to biti novac, pamet je vrijednija od para, pamet donese pare. Samo treba da se stvari malo slože i da se klub otvori prwma onima koji žele da pomognu.
Valjda se stvari pokrenu, ima nas koji ćemo dati savjet, pomoć, stati uz klub. Ja sam uvijek davao koliko sam god mogao, ima tu još ljudi, nećemo sad imenovati, nema potrebe, ima pameti da pomogne Mladosti.
Samo nemojte teških riječi, hajde da pomogemo znam da volite Mladost, a trebamo svome klubu.
Ako mi dignemo ruke od kluba ko će ostati uz njega?
A nema nas puno, ali ima dovoljno.
- L' Imperator
- Kontakt:
@Addict, Allah te nagradio!
Želim ti da "narasteš" toliko da ti sljedeći sponzorski ugovor bude s minimalno šest cifri. A da ne osjetiš. Naravno, malo i moj Rudar da poguraš.
Dresove si super odradio, kad sam ih vidio, odmah sam znao da je tvoja firma. Niko ti ba nije ni blizu!
Ja mogu pomoći tako što bi kupio minimalno jedan dres, a vjerovatno još poneki artikal ako bi bio. (a navijač sam Rudara) Znači, treba napokon otvoriti fan shop!
Facebook stranica stala s radom, izgleda! Jedna, jedina stvar koja je služila za promociju kluba i ni to ne mogu održavati!
Da sam znao da će do toga doći, ne bih im je ni poklonio! 
Dresove si super odradio, kad sam ih vidio, odmah sam znao da je tvoja firma. Niko ti ba nije ni blizu!
Ja mogu pomoći tako što bi kupio minimalno jedan dres, a vjerovatno još poneki artikal ako bi bio. (a navijač sam Rudara) Znači, treba napokon otvoriti fan shop!
Facebook stranica stala s radom, izgleda! Jedna, jedina stvar koja je služila za promociju kluba i ni to ne mogu održavati!
#samoRudar #zauvijek
Hvala tebi, mada ja na to gledam drugačije, ne dajem nikome nego sebi, to je moje, ne dam ja to nikome.L' Imperator je napisao/la: ↑02 avg 2020, 22:41@Addict, Allah te nagradio!Želim ti da "narasteš" toliko da ti sljedeći sponzorski ugovor bude s minimalno šest cifri. A da ne osjetiš. Naravno, malo i moj Rudar da poguraš.
![]()
Dresove si super odradio, kad sam ih vidio, odmah sam znao da je tvoja firma. Niko ti ba nije ni blizu!![]()
Facebook stranica stala s radom, izgleda! Jedna, jedina stvar koja je služila za promociju kluba i ni to ne mogu održavati!Da sam znao da će do toga doći, ne bih im je ni poklonio!
![]()
A što se tiče 'tvog' Rudara, kojeg ja isto smatram svojim, ne kao Mladost naravno, ali moj je, vjeruj da već jesam. Pitaj u klubu, reći će ti da već jesam. Ono što ne znaš je da sam nudio displej Rudaru pod istim uslovima kao i Mladosti, dakle bez dobiti, da iskoristim svoje veze u Kini i da ga dobiju najjeftinije moguće. Nisu se odazvali pozivu.
Što se tiče stranice, Jasenko je radio strašan posao, samo je došlo do nekih stvari između njega i kluba. Ono što se ne bi smjelo dešavati, nedostatak komunikacije. On voli klub, to su ti ljudi koji trebaju klubu i moramo ih vratiti, ili uključiti ako već nisu tu. Jasenko je dobar momak, dobar i sposoban, treba malo smiriti strasti i sjesti skupa za stol, jedna kafa sve riješi. Previše nas je malo da sebi priuštimo luksuz da se rasipamo.
- L' Imperator
- Kontakt:
Ma ti si kralj!
Nadam se da će se "pomiriti", a vrijeme je i da se malo unaprijede neke stvari. Pokrenuti Mladost TV, web stranicu, za početak bar online fan shop..
Ako si završio svu opremu da bude promocija negdje na lijepom mjestu itd..
Nadam se da će se "pomiriti", a vrijeme je i da se malo unaprijede neke stvari. Pokrenuti Mladost TV, web stranicu, za početak bar online fan shop..
Ako si završio svu opremu da bude promocija negdje na lijepom mjestu itd..
#samoRudar #zauvijek
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.