NK TOŠK Tešanj
Moderator/ica: GracanicaAA
-
- Kontakt:
Re: NK TOŠK Tešanj
Nasa djeca golove dadose 
A nismo gola primili 

- HeliosIzDomzala
- Kontakt:
Nisam danas bio na utakmici. Kako su danas igrali? Kakva je zadnja linija bila?
Zafrkase me obaveze danas, nisam bio jbg, ali hvali mi prijatelj Krsica isto.
- HeliosIzDomzala
- Kontakt:
Nek neko potvrdi da ne ispadne da se zafrkavam hahah.. Hukara danas pravo dobar, ozbiljno. Golman Kršić za mene očekivano, ne bi dijete branilo za reprezentaciju.
U prvom sva ekipa u grču, dodaju se na svojoj polovici, u drugom kad su krenuli prema naprijed, sve je to bolje izgledalo. Hukara solidan, u odnosu na prethodne utakmice. Imao je kriticnih izbijanja, al kakav je bio, ovo danas je napredak.HeliosIzDomzala je napisao/la: ↑02 avg 2020, 20:53Nek neko potvrdi da ne ispadne da se zafrkavam hahah.. Hukara danas pravo dobar, ozbiljno. Golman Kršić za mene očekivano, ne bi dijete branilo za reprezentaciju.
A kakav je Simm-bau??
- HeliosIzDomzala
- Kontakt:
ABd bice to zlatna sredinaHeliosIzDomzala je napisao/la: ↑02 avg 2020, 21:02Oni su kombinovali. Tako da ih ne mogu nesto komentarisati. Al kad i nama dodas dinu, bibica, kapetana. Mislim da ce to biti ok.
- HeliosIzDomzala
- Kontakt:
Dobar dobar. I jučer sto sam gledao Isakovic i Huseinspahic. Ostalo ništa da me odusevilo. Izgleda prvi golman im ne moze igrati prva 2-3 kola. Veliki hendikep.
Nego zna li neko nesto, hoce li se organizovati online prijenosi utakmica, juce mi momak prica da se radi na tome...je li to tacno ili?
- HeliosIzDomzala
- Kontakt:
Sumnjam. Mislim da nije ni dozvoljeno osim kamera saveza (nisam u ovo 100% siguran). Drugo jedino ko Kosova sto radi telefonom ili slicno, za nesto ozbiljnije dabogda.
Da islo bi nesto na fazon ovo kao sto je Zeljo prijenose prijateljskih utakmica pravio, ali kao platio bi 5KM za prijenos da gledas kao ulaznicu da placas, sto bi opet bilo odlicno za klub. Neka nas gleda 300-400 ako na utakmici bude 800...opet se moze sve to platiti i da klubu ostane nesto.
Bas bi volio da se to uradi, ako vec ne mozemo biti na stadionu.
- HeliosIzDomzala
- Kontakt:
Tražili ti sto su zelji radili youtube prenos 500 KM po utakmici. A oprema za snimanje je oko 4000KM. Zato nisam optimista da ce biti nešto od toga. Jedino Smart tv, oni rade live..denimb je napisao/la: ↑02 avg 2020, 21:36Da islo bi nesto na fazon ovo kao sto je Zeljo prijenose prijateljskih utakmica pravio, ali kao platio bi 5KM za prijenos da gledas kao ulaznicu da placas, sto bi opet bilo odlicno za klub. Neka nas gleda 300-400 ako na utakmici bude 800...opet se moze sve to platiti i da klubu ostane nesto.
Hmm a jbg, 500KM nije puno ako bi gledalo 300-400 ljudi koji bi platili tih 5KM, ali koliko je realno to jer bi bas morao se odraditi marketing da i oni stariji, manje strucni oko toga skontaju da ima taj prijenos.HeliosIzDomzala je napisao/la: ↑02 avg 2020, 21:39Tražili ti sto su zelji radili youtube prenos 500 KM po utakmici. A oprema za snimanje je oko 4000KM. Zato nisam optimista da ce biti nešto od toga. Jedino Smart tv, oni rade live..denimb je napisao/la: ↑02 avg 2020, 21:36Da islo bi nesto na fazon ovo kao sto je Zeljo prijenose prijateljskih utakmica pravio, ali kao platio bi 5KM za prijenos da gledas kao ulaznicu da placas, sto bi opet bilo odlicno za klub. Neka nas gleda 300-400 ako na utakmici bude 800...opet se moze sve to platiti i da klubu ostane nesto.
Druga stvar, kad igras sa Zvijezdom, Jedinstvom etc. sigurno bi i kod njih bilo ljudi koji bi platili to da gledaju utakmicu...mislim ideja je dobra, hajde vidjet cemo sta ce od toga biti, ali glupo mi ovo da se igra bez publike, da ne mogu gledati i jbg.
- HeliosIzDomzala
- Kontakt:
Ideja je prava. Ali za nasu carsiju neizvodiva, mislim da se razumijemo. To bi ti uzeo Samir Rubin i napravio organizovano gledanje, Urban isto. Tu bi došao gledat ko hoće, još 50ak mozda sebi uplatili. Nešto sam misljenja da bi tako bilo...valjda ce ovo sr anje proci. Nece se vuci cijelu sezonu.
-
- Kontakt:
Ne mora publika dolaziti na stadion ako je zabranjeno. Ali hajde da pomognemo klubu. Neka svaku domacu utakmicu stampaju ulaznice a istinski navijaci ce sigurno doci kupiti bez obzira sto ne mogu gledati i tako bar malo pomoci... 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.