Provuče se nekako .mandraX je napisao/la:Storhamer 4 : 3
Poslije lošeg otvaranja dobro je. 5 golova u drugoj četvrtini, treba očekivati bar još jedan u ovoj.
Ja se nadam da će taj biti u mrežici Stjernena pa da prođe.
Sretno.
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Provuče se nekako .mandraX je napisao/la:Storhamer 4 : 3
izvini jaruga - smijesno mi do daske... pa bi iz zajebancije upito jesi l igro hendikep OlimpijemandraX je napisao/la:ne sjedaj na mukuCitizen-X je napisao/la: Janezi guze Panatenaikos
![]()
imam ih hendikep
4 - 4OTNYS_YNWA je napisao/la:Provuče se nekako .mandraX je napisao/la:Storhamer 4 : 3
Poslije lošeg otvaranja dobro je. 5 golova u drugoj četvrtini, treba očekivati bar još jedan u ovoj.
Ja se nadam da će taj biti u mrežici Stjernena pa da prođe.
Sretno.
nista, odo ja offline dok ne zavrsi utakmicaCitizen-X je napisao/la:
izvini jaruga - smijesno mi do daske... pa bi iz zajebancije upito jesi l igro hendikep Olimpije
pusa, nemoj da mi se ljutis inace cu doc sve cu ti porazbijatmandraX je napisao/la:
nista, odo ja offline dok ne zavrsi utakmicanemoze se izdurat' s vama

Utakmica je namjestena ili na X ili na 2 tako da ko god je igrao keca nema teorije - pa kvota 10 bila na 2 i 15 na X ljudi... + igra slovenacko-grcka bagra...Monolog je napisao/la:Idemo Caja Laboral, red je da uvežem i današnji dan.(da, znam da sam sebičan)
Panatha će teško do pobjede, a o hendikepu je suvislo i pričati. Doduše, nisu ni zaslužili da vode, jer su katastrofalni danas. Olimpija ne igra iznad svojih mogućnosti, koliko Panatha igra ispod svojih.
I gledaj ti grckih hohstaplera mamu im ybem - prva cetvrtina X Malaga Olimpijakos....Citizen-X je napisao/la:Unicaja bi mogla proci Olimpijakos...
Barselona mi mirise na kontrahendikep...KV 3,5
Luton - oba daju go...
mislim da su previse dali na Reala hendikep -17,5 koseva trebalo bi glatko proci H2, nije losa kvota 1,5 (premda ja ne bi igrao nikad) ali ne zbog kvote koliko zbog ubjedjenja da nece biti toliko razlike...

pa ok je to prolazi hendi tu ko s poslom...Snickers5 je napisao/la:haahahahaaaaahahahahahahah koji sam ja kloc igram h1 macabi-partizan![]()
![]()
Citizen-X je napisao/la:Citizen-X je napisao/la:Unicaja bi mogla proci Olimpijakos...trenutno vode
Barselona mi mirise na kontrahendikep...KV 3,5
Luton - oba daju go...![]()
mislim da su previse dali na Reala hendikep -17,5 koseva trebalo bi glatko proci H2, nije losa kvota 1,5 (premda ja ne bi igrao nikad) ali ne zbog kvote koliko zbog ubjedjenja da nece biti toliko razlike...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.