Beganovic 8
Eric 6 i Sadikovic 3
Hajde danas jos Handzic da zabije 1, i da Šerbečić bude na nivou

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Tek zavrsilo polahko nije to automatski moraju ljudi provjere raditi i upisati. Sa cometa uzimaju koliko znamOsmaDolazi je napisao/la: ↑02 avg 2020, 22:15Sta je ovo? Nisam dobio bodove ni za Cipetica ni za Ubiparipa hahahahah
Znam samo da imam priznat gol krste.miky_hz je napisao/la: ↑02 avg 2020, 22:17Tek zavrsilo polahko nije to automatski moraju ljudi provjere raditi i upisati. Sa cometa uzimaju koliko znamOsmaDolazi je napisao/la: ↑02 avg 2020, 22:15Sta je ovo? Nisam dobio bodove ni za Cipetica ni za Ubiparipa hahahahah
Ziljkic se ko napadac vodi ako mislis na njega pod te vezne ili opcenito ? za vezu generalno gledaj ofanzivnog veznog uzeti jel oni vise bodova donose i Danilovic je zadnji vezni pitanje je koliko ce golova i asistencija skupit(nekazem da nece ali manja je sansa opet od nekog ofanzivnijeg) .Ili ako su fulili neko krilo pa ga ubacili u vezni red i to nije lose tipa Filipovic iz Zrinjskog jel je njihova greska da su ga pod vezne stavili a ne u napad ko i ostala krila.
Pa jel te stid imati u ekipi ovu dvojicu igrača
Pitat ćeš me kad na zimu SEAT skuter preuzmem
U rosteru za utakmicu jesu.A za prvih 11 dali su sigurni,to tesko da cemo dobiti odgovor.
ja sam 8 bodova izgubio jbg mora se mijenjati duga je sezona nadoknadice sefeniksptica je napisao/la: ↑07 avg 2020, 10:3416 bodova izgubi na izmjene, al nema veze, to sto budala nisam na vrijeme uvrstio Rahmana i Ahmeta.
Isti sam tifera je napisao/la: ↑07 avg 2020, 10:56ja sam 8 bodova izgubio jbg mora se mijenjati duga je sezona nadoknadice sefeniksptica je napisao/la: ↑07 avg 2020, 10:3416 bodova izgubi na izmjene, al nema veze, to sto budala nisam na vrijeme uvrstio Rahmana i Ahmeta.
jeste kod mene isto sve bio mi kapiten sad gledam na klupi.hordasDoboj je napisao/la: ↑08 avg 2020, 23:51Da li jos nekom u timu Tatar izbacen, kod mene bio kapiten sad kad udjem on na klupi?
Evo imalo je jos par ljudi problem, drug kod mene isto. Pisalo im je par ljudi valjda ce brzo ispravitifera je napisao/la: ↑08 avg 2020, 23:57jeste kod mene isto sve bio mi kapiten sad gledam na klupi.hordasDoboj je napisao/la: ↑08 avg 2020, 23:51Da li jos nekom u timu Tatar izbacen, kod mene bio kapiten sad kad udjem on na klupi?
Meni je nekako i salcin zavrsio na klupi.
Pored gresaka koje sam napravio sam ovo me dokrajcilo![]()