Jusuf Nurkić
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
-
- Kontakt:
Re: Jusuf Nurkić
Pa napisao je to ...
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Znam. Ovo sto kaze za hejtere aka "kriticare" je ziva istina. Danas sute kao pi*ke
Nesto slicno za Dzanana akb.
Nesto slicno za Dzanana akb.
Vratit će se Jusuf na teren ako Bog da, bolji nego ikad 

Sad' je kilazom "jos tanji"
. Can't wait
Cekamo da Blazersi objave: day to day

Cekamo da Blazersi objave: day to day
-
- Kontakt:
Kao što ima izreka da u svakom zlu dobro pronađi, mislim da je Juka tako vidio da sa ovakvom kilažom ne može računati na karijeru bez teških povreda...
Isto tako vidi se koliko je važan Portlandu , i nadam se da će novi ugovor to i pokazati...
Isto tako vidi se koliko je važan Portlandu , i nadam se da će novi ugovor to i pokazati...
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Hajde visa Juka, objavi taj povratak jbt...
Gledam raspored Blazera i iduci protivnici su Toronto, Wolves, Bucks, Rockets, Mavs... Oh boy, sto bi Frenkie rekao, bit ce qaranja, bit ce samaranja

Gledam raspored Blazera i iduci protivnici su Toronto, Wolves, Bucks, Rockets, Mavs... Oh boy, sto bi Frenkie rekao, bit ce qaranja, bit ce samaranja

@igrajlopte 🐦
greska ili ne, nurkic nije na listi povrijedjenih igraca za tekmu protiv toronta
da vidimo jel lumani dao tacnu insajdersku info :mrgreen:
blazersi su bili jako tajnoviti u vezi njegovog oporavka, sve su krili do onog treninga u phoenix-u, kad su isti snimili, pa je zavrsio na drustvenim mrezama i tad je iz kluba receno da oni nisu iznenadjeni, te da nurkic to radi vec neko vrijeme, a sam nurkic je bio zagonetan i nije htio dati konkretne info, vjerovatno da bi njegov povratak bio iznenadjenje
da vidimo jel lumani dao tacnu insajdersku info :mrgreen:
blazersi su bili jako tajnoviti u vezi njegovog oporavka, sve su krili do onog treninga u phoenix-u, kad su isti snimili, pa je zavrsio na drustvenim mrezama i tad je iz kluba receno da oni nisu iznenadjeni, te da nurkic to radi vec neko vrijeme, a sam nurkic je bio zagonetan i nije htio dati konkretne info, vjerovatno da bi njegov povratak bio iznenadjenje
Kakvo cudo, sta vam je?! Najmanje jos mjesec dana ce on pauzirati.
greska je bila
nisam primijetio da su do sad pravili takve greske i sad kad se desi, bude nurkic u pitanju
#Bosnianbeast
#DLOading
#WeGoHard
#DLOading
#WeGoHard
-
- Kontakt:
Baš sam se pitao u kakvim će odnosima biti sa Melom , poslije onih namjernih laktova i čarki ...
Malo seljacki ali ok
Jusuf Nurkić on the court and in uniform at shootaround. He’s out, but still.

Nurkic bio na klupi protiv Milwaukeeja.Greska ili??
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Trenutno korisnika/ca: MostarskaKotlina i 6 gostiju.