Jusuf Nurkić
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Re: Jusuf Nurkić
lafo lautaro ne zna ko je nena a zna kad ce nurk na parket ccc:-)
- hule_barca
- Kontakt:
Dame Lillard said Nurkic took contact in practice today and it was full speed. Nurkic has been going through on-court work for over a month, and it sounding more likely he could be back next month.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
da sam na njegovom mjestu odigrao bih 4-5 utakmica prije All Stara da osjetis loptu...a onda opet ides na sedmicu odmora tokom AS i prilika da se dodatno presaberes i skontas kako dalje, sta korigovat ako treba....on mora znati cuvat snagu, znati sta je to neefektivno trcanje(npr.trcanje u kontri kad zna da nece dobit loptu)..maksimalna ekonomicnost pokreta u svrhu preventive.....mada ako ti je sudjeno,povrijedeces se dok silazis niz stepenice
ne vjerujem da ce igrati vise od 15-18min po mecu do kraja sezone....eventualno od marta mu dignu na 20-25
ne vjerujem da ce igrati vise od 15-18min po mecu do kraja sezone....eventualno od marta mu dignu na 20-25
Haha daj boze da i izadje do marta, halo ljudi, prvi zajednicki trening nakon povrede 

NBA je specifična jer oni tokom sezone imaju veoma malo zajedničkih treninga. Samo oni pod zajedničkim treninzima računaju kontakt igru, a većina treninga je održavanje forme i akcije 5-0 i šuterski trening.
Sabonis sa nekih 22 g. pao niz stepenice i potrgao ligamente u koljenuAirRamiz je napisao/la: ↑23 jan 2020, 11:07da sam na njegovom mjestu odigrao bih 4-5 utakmica prije All Stara da osjetis loptu...a onda opet ides na sedmicu odmora tokom AS i prilika da se dodatno presaberes i skontas kako dalje, sta korigovat ako treba....on mora znati cuvat snagu, znati sta je to neefektivno trcanje(npr.trcanje u kontri kad zna da nece dobit loptu)..maksimalna ekonomicnost pokreta u svrhu preventive.....mada ako ti je sudjeno,povrijedeces se dok silazis niz stepenice
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
- hule_barca
- Kontakt:
Jedva čekam da se vrati Bosnian Beast, iako ne treba očekivati ništa pretjerano do kraja sezone. Šteta što se nije ranije vratio, Portland može maksimalno do osmog mjesta, osim ako Lillard ne bude svaku noć zabijao 60 poena.
Mes Que Un Club
terry stotts je rekao da su vec od ranije ciljali ovu sedmicu kad ce nurkic pocet s intenzivnijim treninzima, tj kontaktnim treninzima, tako da ga ne treba ocekivat nazad vrlo brzo, tipa za par dana (ako govore istinu da je tek sad poceo s kontaktnim treninzima)
mada, misljenja sam da ce nazad malo prije all-star pauze (17.02.), mozda u prvoj sedmici februara il odmah nakon iste
mada, misljenja sam da ce nazad malo prije all-star pauze (17.02.), mozda u prvoj sedmici februara il odmah nakon iste
Tek posle all stara zvanicno https://www.blazersedge.com/2020/1/22/2 ... star-break
Gdje je Lumani da potvrdi jos jednu svoju dezinformaciju? 
Ja ga nisam ni ocekivao prije AS pauze, sto sam i pisao u nekim ranijim postovima.

Ja ga nisam ni ocekivao prije AS pauze, sto sam i pisao u nekim ranijim postovima.
Jos jednu

Tu Sam ja , ne bjezim ja nigdje