Jusuf Nurkić
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Re: Jusuf Nurkić
Juka veceras sigurno ljepse spava, dodatnih 1.25$ miliona je leglo u novcanik.
Nista specijalno za njega. Isto da meni sad bingo cvaju baci.Ziggs je napisao/la:Juka veceras sigurno ljepse spava, dodatnih 1.25$ miliona je leglo u novcanik.

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Nije bas takoKaunas je napisao/la:Nista specijalno za njega. Isto da meni sad bingo cvaju baci.Ziggs je napisao/la:Juka veceras sigurno ljepse spava, dodatnih 1.25$ miliona je leglo u novcanik.

Ovo mu je malo vise od mjesecne plate.
-
- Kontakt:
Ili naski jedna zgrada mu legla 

- AdidasPredator
- Kontakt:
Zaboravih napomenuti, Juka je sigurno zasluzio svaki cent ovog bonusa cak i vise. Mislim da se GM Portlanda zahvaljuje Bogu svaki dan za ugovor koji je on potpisao proslo ljeto.Kaunas je napisao/la:Nista specijalno za njega. Isto da meni sad bingo cvaju baci.Ziggs je napisao/la:Juka veceras sigurno ljepse spava, dodatnih 1.25$ miliona je leglo u novcanik.
- AdidasPredator
- Kontakt:
Ubit ce ih Nuggetsi. Ali to je i za ocekivati
Kanter ce unistit Jokica.
-
- Kontakt:
Kanter zadnje tri utakmice preko 20 pts, napadački dobro odrađuje posao.
od onog jutra, kad sam u nevjerici buljio u mobitel, nisam ni pomislio da gledam ove strucnjake bez nurkica.
vidim dobijali su tekme ali evo u prvoj jacoj, zijanise.
jutros se probudim, vidim gube 5 razlike, 4 min do kraja, hajd reko da pogledam...2 min bravura harklesa i aminua, dosta, gasi stream.
bice veliki uspjeh, posebno sada bez jusufa, ako oni dobiju nekog u play offu.
vidim dobijali su tekme ali evo u prvoj jacoj, zijanise.
jutros se probudim, vidim gube 5 razlike, 4 min do kraja, hajd reko da pogledam...2 min bravura harklesa i aminua, dosta, gasi stream.
bice veliki uspjeh, posebno sada bez jusufa, ako oni dobiju nekog u play offu.
- AdidasPredator
- Kontakt:
Izgubili utakmicu zbog odbrane.
Ne krivim Stottsa, sta, moze?! Tuzna situacija, kompletno.
Ne krivim Stottsa, sta, moze?! Tuzna situacija, kompletno.
Kako su losi.... Boze
Trpaju ih Lakersi u reketu samo tako.
Trpaju ih Lakersi u reketu samo tako.
sta nam je s kobeom24??
s ove distance....mislim da je klub u dobroj mjeri zasluzan za Nurkicevu povredu....bez velike potrebe su igrali na zivot i smrt,sebi dali za cilj da se mora osigurati home court, iako je dokazano u njihovom slucaju da home court nema znacajnu tezinu...dok vecina timova koja je osigurala playoff igra na 70% i steka energiju,Blazersi su ginuli
vec tokom sezone sam trubio kako Juka ne smije igrat back-to-back utakmice...radije mu daj jednu 35 minuta nego da igra dvije noci uzastopno po 25min
kad se oporavi sbudite sigurni da vise nikad nece igrat back-to back....blazersi moraju izaci i priznat da su zajebali mikro-menadzerisanje njegovih minuta...nije poenta u smanjenoj minutazi tako sto ne igra zadnju cetvrtinu kad god ostvare veliku prednost....vec je poenta da kad se nakupi puno utakmica u kratkom periodu da preskoci jednu kao sto to radi Embiid...a vidjeli ste sta se sve radi da Kawhi ostane svjez za playoff,da se prevenira moguca ozljeda usljed prevelikog opterecenja....mogu sad neki kritikovat takvu odluku Raptorsa ali mislim da je to najbolji put
umjesto maksimalnih 82 uz pretpostvku da je zdrav....i recimo 28 minuta u prosjeku...to je 2296 minuta ukupno
bolje se odluciti za 70 utakmica (maksimum) po 30 minuta...sto daje 2100 min zbirno
druga opcija je garantovano optimalnija i Juka bi uvijek bio na AS nivou da tu i tamo ima predah...a i mogucnost teze ozljede bi bila smanjena...mada nema garancije naravno...doskocis na necije stopalo i ode sve u helac
mnogo cega ce blazersi imat za analizirat glede optimizacije jukine upotrebe
pored ovog pazljivog planiranja na nivou kluba...i on sam ce morati da pazi vezano za trosenje energije, awarness prilikom doskoka i zrtvovanje tijela....
nije bez razloga igrac sa najvise primljenih udaraca u facu u cijeloj NBA...fudbalskim zargonom,ide glavom tamo gdje neko ne bi nogom.
ja mislim da onakva ludjacka kucanja kao protiv Brooklyna mozemo zaboravit....na kraju dana to su ipak samo 2 poena...j.ebo dojam i sto si podigao svoju klupu...Zvijer moze ostati zvijer...slomljena kost mu nece sjebat lateralne kretnje, sto je najvaznije.....ali treba paziti na zdravlje,dugurocno
s ove distance....mislim da je klub u dobroj mjeri zasluzan za Nurkicevu povredu....bez velike potrebe su igrali na zivot i smrt,sebi dali za cilj da se mora osigurati home court, iako je dokazano u njihovom slucaju da home court nema znacajnu tezinu...dok vecina timova koja je osigurala playoff igra na 70% i steka energiju,Blazersi su ginuli
vec tokom sezone sam trubio kako Juka ne smije igrat back-to-back utakmice...radije mu daj jednu 35 minuta nego da igra dvije noci uzastopno po 25min
kad se oporavi sbudite sigurni da vise nikad nece igrat back-to back....blazersi moraju izaci i priznat da su zajebali mikro-menadzerisanje njegovih minuta...nije poenta u smanjenoj minutazi tako sto ne igra zadnju cetvrtinu kad god ostvare veliku prednost....vec je poenta da kad se nakupi puno utakmica u kratkom periodu da preskoci jednu kao sto to radi Embiid...a vidjeli ste sta se sve radi da Kawhi ostane svjez za playoff,da se prevenira moguca ozljeda usljed prevelikog opterecenja....mogu sad neki kritikovat takvu odluku Raptorsa ali mislim da je to najbolji put
umjesto maksimalnih 82 uz pretpostvku da je zdrav....i recimo 28 minuta u prosjeku...to je 2296 minuta ukupno
bolje se odluciti za 70 utakmica (maksimum) po 30 minuta...sto daje 2100 min zbirno
druga opcija je garantovano optimalnija i Juka bi uvijek bio na AS nivou da tu i tamo ima predah...a i mogucnost teze ozljede bi bila smanjena...mada nema garancije naravno...doskocis na necije stopalo i ode sve u helac
mnogo cega ce blazersi imat za analizirat glede optimizacije jukine upotrebe
pored ovog pazljivog planiranja na nivou kluba...i on sam ce morati da pazi vezano za trosenje energije, awarness prilikom doskoka i zrtvovanje tijela....
nije bez razloga igrac sa najvise primljenih udaraca u facu u cijeloj NBA...fudbalskim zargonom,ide glavom tamo gdje neko ne bi nogom.
ja mislim da onakva ludjacka kucanja kao protiv Brooklyna mozemo zaboravit....na kraju dana to su ipak samo 2 poena...j.ebo dojam i sto si podigao svoju klupu...Zvijer moze ostati zvijer...slomljena kost mu nece sjebat lateralne kretnje, sto je najvaznije.....ali treba paziti na zdravlje,dugurocno
Zadnja izmjena: AirRamiz, dana/u 10 apr 2019, 12:44, ukupno mijenjano 1 put.
hoće li portland biti treći ako večeras dobije?
edit: vidim da hoće...
edit: vidim da hoće...
Dobio trajni.AirRamiz je napisao/la:sta nam je s kobeom24??
- legenda reala
- Kontakt:
poselami ga, nedostaje miFederer17 je napisao/la:Dobio trajni.AirRamiz je napisao/la:sta nam je s kobeom24??
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Dame i CJ

-
- Kontakt:
Što? More li se znati?Federer17 je napisao/la:Dobio trajni.AirRamiz je napisao/la:sta nam je s kobeom24??
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
- legenda reala
- Kontakt:
Ma zbog rasprave o vjeri, PDF Kosarke je izgubio mnogobombaysaphire je napisao/la:Što? More li se znati?Federer17 je napisao/la:Dobio trajni.AirRamiz je napisao/la:sta nam je s kobeom24??
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.