FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Arena nas prenosi u subotu protiv Mladosti, 17 sati
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
POČELO JE! 
Od danas nove dresove i opremu možeš kupiti u BORDO Fan Shopu u ul. Maršala Tita 38/b ili online putem web shopa.
Za sve vlasnike Naša zakletva članske kartice pripremljeni su pokloni i razne pogodnosti - o čemu se radi saznajte na našoj web stranici! 🗣
Tokom sedmice kupovina je moguća SAMO ZA AKTIVNE ČLANOVE
P.S. Količine su limitirane!
Od danas nove dresove i opremu možeš kupiti u BORDO Fan Shopu u ul. Maršala Tita 38/b ili online putem web shopa.
Tokom sedmice kupovina je moguća SAMO ZA AKTIVNE ČLANOVE
P.S. Količine su limitirane!
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
99 KM dresovi,vidim na stranici samo crni i bijeli,polo majica siva 65,ona Nike Sarajevo 55 i ruksak 65,sportska torba velika 85,i komplet trenerka 190.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Prva domaća u srijedu od 17h protiv Tuzle, također na ASBiH.
Kažem ja prošle sedmice da onaj objavljeni raspored prijenosa uopće nije dobar
Kažem ja prošle sedmice da onaj objavljeni raspored prijenosa uopće nije dobar

Ja sam bio jutros oko 9 u fan shopu da uzmem golmanski dres ali nije bilo, rekli tek da ce poslije podne stici. A sto se tice crnog dresa, puno bolje izgleda uzivo nego na slikama
90!
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Ono u 90' nije bila stativa. Lopta pored gola otišla. Odma sam vidio da nije, evo sada i na pregledu gledam. A Priganica navalio stativa pet puta.
Jeste bila stativa bila je kamera iz drugog ugla bas se fino vidjeloOsmanhodzicBuco je napisao/la: ↑03 avg 2020, 10:33Ono u 90' nije bila stativa. Lopta pored gola otišla. Odma sam vidio da nije, evo sada i na pregledu gledam. A Priganica navalio stativa pet puta.

Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Na Moja tv bi bilo pored gola, al na Areni je ipak stativa bila...Pantelija je napisao/la: ↑03 avg 2020, 10:34Jeste bila stativa bila je kamera iz drugog ugla bas se fino vidjeloOsmanhodzicBuco je napisao/la: ↑03 avg 2020, 10:33Ono u 90' nije bila stativa. Lopta pored gola otišla. Odma sam vidio da nije, evo sada i na pregledu gledam. A Priganica navalio stativa pet puta.![]()

- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Jel ostalo šta oni crni ljiljani? Koliko su sad ako ih je ostalo?
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
-
- Kontakt:
Izgledalo je ko stativa al lopta se odbila u teren a sudija vratio Kovacevicu loptu tako da je moguće da je iza udarila.Pantelija je napisao/la: ↑03 avg 2020, 10:34Jeste bila stativa bila je kamera iz drugog ugla bas se fino vidjeloOsmanhodzicBuco je napisao/la: ↑03 avg 2020, 10:33Ono u 90' nije bila stativa. Lopta pored gola otišla. Odma sam vidio da nije, evo sada i na pregledu gledam. A Priganica navalio stativa pet puta.![]()
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Sad ste me zadeverali
-
- Kontakt:
Baš štata sto nema publike, vec lagano ide euforija za Europu, jako puno bi se zaradilo od karata, prodaje dresova, članski itd. U ovom periodu je to cvjetalo al ne mozemo iz ove koze.
DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑03 avg 2020, 10:42Jel ostalo šta oni crni ljiljani? Koliko su sad ako ih je ostalo?

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
80 za clanove novi dres,pa 10 maraka samo razlika u odnosu stari/novi 

- feniksptica
- Kontakt:
O pa sve im jjebem, mogli su vala u nedjelju. Il da objave vise taj raspored do pauze, da ko radi moRe sebi stimat
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Za clanove 20% jeftinije
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
E jbg jos samo da ti se naguze..feniksptica je napisao/la: ↑03 avg 2020, 11:16O pa sve im jjebem, mogli su vala u nedjelju. Il da objave vise taj raspored do pauze, da ko radi moRe sebi stimat
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
Utorak/srijeda je trece kolo, pa da se ima kolko tolko vremena odmoriti...feniksptica je napisao/la: ↑03 avg 2020, 11:16O pa sve im jjebem, mogli su vala u nedjelju. Il da objave vise taj raspored do pauze, da ko radi moRe sebi stimat
Trenutno korisnika/ca: benko21, Bordo10, bvsic, Google Adsense [Bot], Hajdeee, Haksss, istokzeljo, MaroonBjelave, mosarajvosa83, Posejdon, Tarapi, TETRAPAK, UltraNorth, Vanja8, Velaxsa i 74 gosta.