FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- invincible1921
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
E cuj u kulturi radiBarbareZeljin je napisao/la: ↑03 avg 2020, 09:39Nema veze nista ni sa cim. Ide utakmica,odvojeno ulaze,odvojeno sjede,odvojeno se pozdravljaju,rade izmjene,a onda radovanja skupa,dueli u kojim pusu za vrat jedno drugom,nidje veze.Admir74 je napisao/la: ↑03 avg 2020, 09:06Nadam se.... Ali ovo oko publike me baš uništava.. Ovi mogu, mi ne...kerimatomic1921 je napisao/la: ↑03 avg 2020, 08:57
Ma cisto sumnjam. Pa mi smo najgledaniji, gdje ce to uskratiti i nama i sebi...
Sa jedne strane ne moze niko vise dozoliti da stane sve kao u martu i aprilu,a sa druge strane otelo se kontorli ovo. Vidjeces opet nakon ovog Bajrama. Mi smo bolan seljacki narod,ako mu pustis bilo kakvu slobodu on ce je iskoristiti kako ne treba.
Ja radim u kulturi,isto ovako naoplju se igralo. Jel ti mislis da ljudi ne spajaju stolice,da to neko kontrolise. Imas milion primjera. A mozes misliti koliko se na stadionu ne bi pridrzavali bilo koje mjere. Svi bi mi voljeli doci u sto vecem broju.
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Nema
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Na onom terenu i na 30 stepeni
Valjda ostvarimo kakvu pobjedu, al bit ce mucenje tesko
EDIT protiv Borca u utorak
- kolezeljovac
- Kontakt:
Zar nije u 17h?
Raspored drugog kola PLBiH: Dvije utakmice u petak, četiri meča dan kasnije
Određen je raspored utakmica drugog kola m:tel Premijer lige BiH.
Dva susreta bit će odigrana u petak, a četiri u subotu.
Od šest mečeva, četiri će biti u direktnom prenosu na kanalu Arena Sport 1 – dueli u Banjoj Luci, Bijeljini, Doboju kod Kaknja, kao i mostarski derbi.
Raspored 2. kola PLBiH:
Petak, 7. avgust:
BANJA LUKA: Borac – Sloboda (17 sati, Arena Sport 1)
BIJELJINA: Radnik – Željezničar (19 sati, Arena Sport 1)
Subota, 8. avgust:
DOBOJ KOD KAKNJA: Mladost – Sarajevo (17 sati, Arena Sport 1)
SARAJEVO: Olimpik – Široki Brijeg (17.30 sati)
MOSTAR: Velež – Zrinjski (19 sati, Arena Sport 1)
TUZLA: Tuzla City – Krupa (20.30 sati)
Ili su zamijenili ili nesto Borac je proslu igro u 18h
Jesmo brate moj, predobro nam biloKANA je napisao/la: ↑03 avg 2020, 10:23Evo mog brata jeste nam za bajram lijepo biloDejan1921 je napisao/la: ↑02 avg 2020, 23:43Na Hajricu se vidi da nije jos sto posto spreman. Onako izgleda nekako tromo ali kroz ovih nekoliko utakmica i ono treninga sto sam pratio tako se lako nadje na pravom mjestu kada treba i redovno sve posprema u mrezu. Ima igraca koji su na samo takav njuh napravili svjetske karijere, tako da ne treba momka nikako podcijeniti.Hajric je naš budući Inzaghi
A kako pomenu Šehu, a i ovo ostalo što pričamo ovih dana, ja samo mogu reći da mi navijači pojma nemamo, i da se mi nešto pitamo, svake godine bi 15 novih idiota nekih dovodili i tako stalno. Ima ko o tome najbolje brine, sjedi na našoj klupi. E jedino što meni smeta što opet čovjek ni iz čega pravi ekipu i što nema pravu podršku iza sebe. Ne mogu ni zamisliti samo da ima tu komociju kao treneri u nekim konkurentnim klubovima, šta bi napravio.
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Il da se bucnem u zenBa pa na terasu
Ovo je sastav Radnika koji je igro protiv Slobode
Ja ocekujem kod nas
Erić - Šehić - Kosorić - Ikić - Stevanović - Alispahić - Sadiković - Štilić - Juričić - Veselinović - Lendrić
Trenutno korisnika/ca: aezakmi, Amidzaa, ANamelessGhoul, Argentina, avalPacidoroP, b00t, Belito, Bing [Bot], bvsic, cacken, Combattente87, delinjo, ELDIABLO20, ExBlueone, Ferroviere1987, GIBRA, Grbavica786, grbavicka1921, Hamagara, HariTz, Hrasno15, JimmyPage, KimJongEsmer, Kockoglavi, Levin, Mahalasi, MrkiMedo, NazorUso, PeppermintSA, perodeformero, Proximic, Redfire16, ristagrad, Riziko, rodjeeni1922, samoposmatram, StarmoCity, Stole, Svire, Taree, TvrtkoPrvi, ubipara, Vanja8, zastitaIdentiteta, zeljovolimte i 486 gostiju.