Ma Vinko talijan teskiDamirT je napisao/la: ↑03 avg 2020, 10:30Nije da navijam za Sarajevo,ali i da nije svirao penal,Sarajevo bi dalo jos jedan gol.Sto se kaze igrali su taman onoliko koliko je trebalo...
Sve zakljuco nazad i ganola....
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
Ma Vinko talijan teskiDamirT je napisao/la: ↑03 avg 2020, 10:30Nije da navijam za Sarajevo,ali i da nije svirao penal,Sarajevo bi dalo jos jedan gol.Sto se kaze igrali su taman onoliko koliko je trebalo...
Bio je faul Velkoskog, vidi se da ga je jako odgurnuo...
Bogicevic
Mi njima uzmemo titulu, zato sada prvo kolo slave kad nas pobjede. Razumijem ih u potpunosti, moze li im se dodijeliti titula??
Njima moze samo titula doprvaka...nekoIzMostara je napisao/la: ↑03 avg 2020, 11:44Mi njima uzmemo titulu, zato sada prvo kolo slave kad nas pobjede. Razumijem ih u potpunosti, moze li im se dodijeliti titula??![]()
![]()
![]()
![]()
Ima Zrinjski ogromnu širinu. Skoro kao i mi na svakoj poziciji po dva igrača. Jesu to mahom igrači koji kod nas nisu mogli igrat ali mislim da oni mogu bit opasni.
Ali su totalno neuigrani i van forme
dejavu je napisao/la: ↑03 avg 2020, 08:50Moja Handza, lik ti ko iz matrixa priso sa ispruzenim rukama i ti ga opet u prsa pogodistutankamon1905 je napisao/la: ↑03 avg 2020, 08:49Ruka u prirodnom polozaju, kako ce bit penal![]()
Sta pokazuje ova slika ustvari? Gdje lopta zavrsila poslije ovog, gdje udarila, apsolutno se nista ne vidi
![]()
Ma nema Divovi ste, ali ce vas prvo restartovati prvak Moldavije u LP, onda opet u EL doprvak Malte, a onda redom u ligi Zeljo, Borac, Zrinjski !Denchi je napisao/la: ↑03 avg 2020, 12:37Ali su totalno neuigrani i van forme
Sredina pogotovo
Je li ovo lopta pogodila u precku ili negdje drugo...?let3 je napisao/la: ↑03 avg 2020, 12:48dejavu je napisao/la: ↑03 avg 2020, 08:50Moja Handza, lik ti ko iz matrixa priso sa ispruzenim rukama i ti ga opet u prsa pogodistutankamon1905 je napisao/la: ↑03 avg 2020, 08:49Ruka u prirodnom polozaju, kako ce bit penal![]()
Sta pokazuje ova slika ustvari? Gdje lopta zavrsila poslije ovog, gdje udarila, apsolutno se nista ne vidi
![]()
![]()
za ovo penal i crveni karton za stopera Krupe
![]()
![]()
Ma ne znam sto im komentarises.feniksptica je napisao/la: ↑03 avg 2020, 12:55Ovdje igrac Krupe glup ko noc. Sta ima sirit ruke ovako ko Isus, povecava sansu za penal 70 %
A gledaj sudije i gdje stoji, znaci on na ovoj strani uopste ne treba bit ima pomocnog. On bi trebo bit ovdje gdje je slobodan prostor na desnoj strani snimka i vidio bi sve dobro. Ovako je sam sebi kriv sta god da svira.
AL da posle onog nesviranog penala za TC navijaci Zelje jos imaju obraza pricat nesto. Katastrofa, ljudi bez karaktera ( jos im je opravdanje za to Crnikc je k od covjeka i ne treba mu svirat ).
Kriv je što širi ruke, a to što ga je lopta pogodila u prsa je manje bitnofeniksptica je napisao/la: ↑03 avg 2020, 12:55Ovdje igrac Krupe glup ko noc. Sta ima sirit ruke ovako ko Isus, povecava sansu za penal 70 %
A ko je reko da ga nije pogodila u ruku ? imas li negdje konkretan dokaz bas sliku i video iz bliza da se vidi a ne ovaj video da se nagadja. Zavisi iz kojeg ugla gledas. FInale FA Kupa. Martinez uhvatio loptu na liniji 16m. Slike pokazivale jedno, a video drugo, sve zavisi od persepktive.let3 je napisao/la: ↑03 avg 2020, 13:03Kriv je što širi ruke, a to što ga je lopta pogodila u prsa je manje bitnofeniksptica je napisao/la: ↑03 avg 2020, 12:55Ovdje igrac Krupe glup ko noc. Sta ima sirit ruke ovako ko Isus, povecava sansu za penal 70 %
![]()
treba dosuditi penal , a glupana iskljuciti iz igre. Pa nek glumi nekom drugom Isusa
ima logike.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.