Jos gore ce im biti sa Maxom, starim milanistom..slijedece sezone ce biti iza Milana..
Gledate ovoga naseg napolitanskoh saha..pusi, pije, drogira se..i opet uze scudetto..
Sarri uzima CL sa stilom..
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Inter coach Antonio Conte has reportedly been speaking to Juventus managers, players and former players for weeks, asking questions about Maurizio Sarri's future at the Allianz Stadium.
Vala su bili losi sa Zengom moj CIni,ne znam jel ti imas taj utisak ali od ekipe koja fino igra postali su ona prava seljacka talijanstina,po meni pametan potez
cagliari je zapoceo sezonu mnogo dobro i bili su na poziciji koja vodi u le, medjutim, dosla je serija losih rezultata i rolando maran je dobio otkaz, pa su doveli waltera zengu koji nije popravio situaciju, no realnost je da cagliari nema ekipu za le i ne znam sta tacno ocekuju od trenera
Sve si objasnioChinaglia je napisao/la: ↑03 avg 2020, 15:14cagliari je zapoceo sezonu mnogo dobro i bili su na poziciji koja vodi u le, medjutim, dosla je serija losih rezultata i rolando maran je dobio otkaz, pa su doveli waltera zengu koji nije popravio situaciju, no realnost je da cagliari nema ekipu za le i ne znam sta tacno ocekuju od trenera
cagliari je ekipa za sredinu tabele, dakle, ne mogu u le, al ne bi se smijeli doci u situaciju da se bore za opstanak... di francesco je imao katastrofalnu epizodu u sampdoriji, no i sampdorija je krs, realno govoreci, tako da je cagliari stabilnija ekipa i trebao bi tamo ostati par sezona
Nemoj zaboraviti SMSa
Sacekaj da vidimo hoce li produziti ugovor. Ako ne produzi, onda spada u gore navedenu kategoriju. Ako produzi ugovor, onda je ocigledno u top 5 golmana u svijetu i broj 1. u Italiji.
UFFICIALE - Serie A, c'è la decisione della Lega: si riparte il 19 settembre
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.