Ali ce se znati uvijek ko je prvi prosao tj. ko je koga ispratio
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
bitno je da se od drugog kola vraca moj pulen da plodi protivnicke ekipe u ovoj ligi 

Blago vama svima koji ste optimistidelinjo je napisao/la: ↑03 avg 2020, 13:05Ma ocekujem da zavrsimo utakmicu vec u prvom kao protiv Veleza i da onda samo lagano igramo i cuvamo snagu za BoracLjoZee je napisao/la: ↑03 avg 2020, 13:03Ja ne ocekujem laganu utakmicu. Ne samo zbog kvaliteta protivnika vec i zbog uslova od terena, temperature ako bude ko ovih dana itd. Zadovoljan bih bio i sa minimalnom pobjedom. Kvalitet jeste na nasoj strani tu nema sumnji pogotovo jer ce se vratiti skoro svi koji su nedostajali, ali nije lagano bas igrati u uslovima kakvi su gore.![]()
Nije to onaj opasni Radnik,slabi su sad Ljoze,jeste bice los teren istina ali i pored toga ocekujem laganicu![]()
Generalno, liga je takva uvijek postoji šansa za svakoga, mada slažem se da je ovo najslabiji Radnik unazad 5-6 sezona.
Ako pobijedimo u Bijeljini, prvaci smo. Najteza utakmica do kraja polusezone.
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Maa nije to taj Radnik ko nekad,samo naravno ne smijemo olako uci u utakmicu,pa taman se igralo protiv Gorazda,ali sa pravim i ozbiljnim pristupom stvarno ne vidim nacin na koji mozemo kiksati ovu utakmicu.Dejan1921 je napisao/la: ↑03 avg 2020, 13:15Blago vama svima koji ste optimistidelinjo je napisao/la: ↑03 avg 2020, 13:05Ma ocekujem da zavrsimo utakmicu vec u prvom kao protiv Veleza i da onda samo lagano igramo i cuvamo snagu za BoracLjoZee je napisao/la: ↑03 avg 2020, 13:03Ja ne ocekujem laganu utakmicu. Ne samo zbog kvaliteta protivnika vec i zbog uslova od terena, temperature ako bude ko ovih dana itd. Zadovoljan bih bio i sa minimalnom pobjedom. Kvalitet jeste na nasoj strani tu nema sumnji pogotovo jer ce se vratiti skoro svi koji su nedostajali, ali nije lagano bas igrati u uslovima kakvi su gore.![]()
Nije to onaj opasni Radnik,slabi su sad Ljoze,jeste bice los teren istina ali i pored toga ocekujem laganicu![]()
...zadnju utakmicu koju sam miran dočekao je prošlosezonska protiv Zvijezde 09 kući. Tu sam stvarno bio ubijeđen da nema šanse da kiksamo. A prije toga...ne pamtim, možda u onoj sezoni kad smo porušili sve rekorde i osvojili duplu.
Generalno, liga je takva uvijek postoji šansa za svakoga, mada slažem se da je ovo najslabiji Radnik unazad 5-6 sezona.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Ljoze koliko smijem tranfsera napraviti za ovo kolo na fantaziju ?+
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Ma 0 3 lagano uz 2 gola juricica i ocekujem neku stilinu majstoriju za potpun dozivljaj.
Pa nisu nesto puno slabiji nego prosle sezone, i dalje je tu kostur ekipe : Djuric, Mekic, Karic, Subert, Novakovic, Bradonjic.delinjo je napisao/la: ↑03 avg 2020, 13:17Maa nije to taj Radnik ko nekad,samo naravno ne smijemo olako uci u utakmicu,pa taman se igralo protiv Gorazda,ali sa pravim i ozbiljnim pristupom stvarno ne vidim nacin na koji mozemo kiksati ovu utakmicu.Dejan1921 je napisao/la: ↑03 avg 2020, 13:15Blago vama svima koji ste optimisti...zadnju utakmicu koju sam miran dočekao je prošlosezonska protiv Zvijezde 09 kući. Tu sam stvarno bio ubijeđen da nema šanse da kiksamo. A prije toga...ne pamtim, možda u onoj sezoni kad smo porušili sve rekorde i osvojili duplu.
Ovaj novi lijevi bek kazu da je bas dobar, tako da i tu ne bi trebali imati vecih problema.
Kako god, nece nam biti lahko.
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
Ja bi protiv radnika Miletica stavio, zabio je najvise golova nakon prekida u prijateljskim, a moglo bi nam bas to trebati u Bn
Cujemo se u petak nakon lagane pobjede,placas kafuirfo je napisao/la: ↑03 avg 2020, 13:23Pa nisu nesto puno slabiji nego prosle sezone, i dalje je tu kostur ekipe : Djuric, Mekic, Karic, Subert, Novakovic, Bradonjic.delinjo je napisao/la: ↑03 avg 2020, 13:17Maa nije to taj Radnik ko nekad,samo naravno ne smijemo olako uci u utakmicu,pa taman se igralo protiv Gorazda,ali sa pravim i ozbiljnim pristupom stvarno ne vidim nacin na koji mozemo kiksati ovu utakmicu.Dejan1921 je napisao/la: ↑03 avg 2020, 13:15
Blago vama svima koji ste optimisti...zadnju utakmicu koju sam miran dočekao je prošlosezonska protiv Zvijezde 09 kući. Tu sam stvarno bio ubijeđen da nema šanse da kiksamo. A prije toga...ne pamtim, možda u onoj sezoni kad smo porušili sve rekorde i osvojili duplu.
Ovaj novi lijevi bek kazu da je bas dobar, tako da i tu ne bi trebali imati vecih problema.
Kako god, nece nam biti lahko.
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Cim su Dela i Kana optimisti ...
Dela, jedan free imas pravo u ovom kolu. Mislim mozes ti koliko hoces, ali skidaju ti se bodovi.
Dela, jedan free imas pravo u ovom kolu. Mislim mozes ti koliko hoces, ali skidaju ti se bodovi.
Ma niko se ne naigra u Bijeljini, jučer sam postavljao statistiku "velike četvorke" na gostovanjima u Bijeljini sve skupa - 6 pobjeda u posljednjih 20 utakmica.
Meni tri najdraže utakmice u BIjeljini - Stevo Nikolić u nadoknadi za pobjedu, Zeba nekih dvadesetak minuta pred kraj u sezoni 16/17 (ko da je neko od naših crveni imao) i Asim Zec 0:1 kad smo ostali bez licence.
Meni tri najdraže utakmice u BIjeljini - Stevo Nikolić u nadoknadi za pobjedu, Zeba nekih dvadesetak minuta pred kraj u sezoni 16/17 (ko da je neko od naših crveni imao) i Asim Zec 0:1 kad smo ostali bez licence.
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Treba ih pregaziti, mater ****. Ako ce nam deba mekic i starkelja djuric praviti probleme, **** onda nas. Mislim da glat uzimamo. FORCA ZELJOOOOObraco je napisao/la: ↑03 avg 2020, 13:30Ma niko se ne naigra u Bijeljini, jučer sam postavljao statistiku "velike četvorke" na gostovanjima u Bijeljini sve skupa - 6 pobjeda u posljednjih 20 utakmica.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
I za tebe vrijedi isto,javi se da platis pivu nakon lagane pobjede.braco je napisao/la: ↑03 avg 2020, 13:30Ma niko se ne naigra u Bijeljini, jučer sam postavljao statistiku "velike četvorke" na gostovanjima u Bijeljini sve skupa - 6 pobjeda u posljednjih 20 utakmica.
Ljoze pa sta cu sad,imam bar 2,3 polovnjaka.
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Zato sto ne moze od terena jer ti naviknes na nesto i dodjes na nesto duplo losije. Tesko nama oni dupli pasovi i akcije mogu gore proci. Na Grbavici to ide ko halva jer je dobar teren i tu dolazi do izrazaja sva kvaliteta naseg tima, ali gore nema sanse. Moze proci mozda jednom.braco je napisao/la: ↑03 avg 2020, 13:30Ma niko se ne naigra u Bijeljini, jučer sam postavljao statistiku "velike četvorke" na gostovanjima u Bijeljini sve skupa - 6 pobjeda u posljednjih 20 utakmica.
Daj ti meni i 0:1. Sumnjam, bas sumnjam da ce biti nesto lagano gore.
Dela, svako kolo izbaci po jednog i eto.
Poluvrijeme ce biti 2 razlike za nas veliki odnosno najveci prijateljuLjoZee je napisao/la: ↑03 avg 2020, 13:34Zato sto ne moze od terena jer ti naviknes na nesto i dodjes na nesto duplo losije. Tesko nama oni dupli pasovi i akcije mogu gore proci. Na Grbavici to ide ko halva jer je dobar teren i tu dolazi do izrazaja sva kvaliteta naseg tima, ali gore nema sanse. Moze proci mozda jednom.braco je napisao/la: ↑03 avg 2020, 13:30Ma niko se ne naigra u Bijeljini, jučer sam postavljao statistiku "velike četvorke" na gostovanjima u Bijeljini sve skupa - 6 pobjeda u posljednjih 20 utakmica.
Daj ti meni i 0:1. Sumnjam, bas sumnjam da ce biti nesto lagano gore.
Dela, svako kolo izbaci po jednog i eto.
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Na nekoj stranici o PL ima da se glasa za trenera kola tako sto lajkas komentar sa imenom trenera.
Ermin lajkovao komentar sa Osimovim imenom. Znaci investitor nam je zadovoljan trenerom.
Ermin lajkovao komentar sa Osimovim imenom. Znaci investitor nam je zadovoljan trenerom.
Ma i ja vjerujem u pobjedu, eh sad hoće li biti lagana ne znam. Gledaj Slavku omjera protiv nas, samo 2 poraza, a skoro sve utakmice mrtve, zabili 7 golova njegovim ekipama (od čega 4 u jednoj tekmi). Biće mrtva tekma i u petak ko da gledam.delinjo je napisao/la: ↑03 avg 2020, 13:33I za tebe vrijedi isto,javi se da platis pivu nakon lagane pobjede.braco je napisao/la: ↑03 avg 2020, 13:30Ma niko se ne naigra u Bijeljini, jučer sam postavljao statistiku "velike četvorke" na gostovanjima u Bijeljini sve skupa - 6 pobjeda u posljednjih 20 utakmica.

Sve je to uredu ali nikad laganija pobjeda vjeruj mi,vjerovatno ce gurnuti Stilica i Miletica da dobijemo i na skoku prednost,ja se nadam a i vjerujem da ce to do poluvremena biti zavrseno,rece mi ovaj drug da tamo sad non stop prskaju teren pa i nece biti bas oranica kako smo navikli.braco je napisao/la: ↑03 avg 2020, 13:45Ma i ja vjerujem u pobjedu, eh sad hoće li biti lagana ne znam. Gledaj Slavku omjera protiv nas, samo 2 poraza, a skoro sve utakmice mrtve, zabili 7 golova njegovim ekipama (od čega 4 u jednoj tekmi). Biće mrtva tekma i u petak ko da gledam.delinjo je napisao/la: ↑03 avg 2020, 13:33I za tebe vrijedi isto,javi se da platis pivu nakon lagane pobjede.braco je napisao/la: ↑03 avg 2020, 13:30Ma niko se ne naigra u Bijeljini, jučer sam postavljao statistiku "velike četvorke" na gostovanjima u Bijeljini sve skupa - 6 pobjeda u posljednjih 20 utakmica.
![]()
Ljoze moze li link ,kad vec ignroises da sam te nazveo najvecim drugom.
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Kad si me nazvao tako? Prije 100 godina jedino 
I malo manje tih nedozvoljenih supstanci koristi
I malo manje tih nedozvoljenih supstanci koristi
Trenutno korisnika/ca: Levin, LoveFootball1987 i 50 gostiju.