Najjaci mi je bio protiv Sirokog u prijateljskoj. Ja gledao opet u prvom ga faulira neko i nije svirao sudija i on onako sjedi i tamo prema Amaru govori: “I kako da se ja sad ne iznerviram?”
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Treba mu kar'nu ispružiti a ne ruku.braco je napisao/la: ↑03 avg 2020, 14:18Hoće li se rukovati naši sa Slavkom?![]()
Potom se osvrnuo na činjenicu da se s njim nisu željeli rukovati u Željezničaru.
"Ne znam je li to neka moda u Željezničaru da se treneru ne pruža ruka? To je prvo odbio da uradi Dino Pekić. Prišao sam kulturno klupi gostiju da poželim sve najljepše, što je i zadatak domaćeg trenera, ali mi je odmah odmahnuo rukom kao da ne prilazim, a onda je i trener odbio da se rukuje. Ja mislim da je to stvar kulture. Ako Željezničar promaši tri puta promaši zacrtani datum isplate jednom treneru, nisam ja kriv. Ja se više nikada u životu od njih neću nikome javljati. To nema veze sa sportom i fudbalom".
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
Evo ga
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Hahahahahha, cuje se na glasu da je svu snagu ulozio 
-
Bajramovic1999
- Kontakt:
Kakve su sanse da u drugom dijelu sezone (poslije nove god) bude publike na stadionima? U tom periodu se "lomi" liga i nama bi bilo najvaznije da mozemo podrzat pulene
Fakat se nadam da ovo sranje prestane...
Fakat se nadam da ovo sranje prestane...
Ne znam je li neko piso vec, ali pioniri pobijedili Velez 5:1 u Mostaru a kadeti remizirali 1:1
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
- lijevapolutka
- Kontakt:
Jel neko zna kako je Miletić? Juče je zamenjen u prvom poluvremenu, imao je nezgodan pad na rame
moSa ljoŽe
-
Newgeneration1921
- Kontakt:
izjava amarova ce ici nema pojacanja jer se ne bi pojacali i jer smo sad pojacani hahahhahaha 
Haj Irfo najavi pojacanje da se ne nadam . 
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
Znaci da nije krilo 100% jer tu nemamo sta dodatno osnaziti
ma kakav irfo da zna sta pogoditi ne bi imao pulena koji odlazi

Trenutno korisnika/ca: LoveFootball1987, nedimmmm1337 i 54 gosta.