Zavisi od autora, al čitam ih svaki dan i ima se stvarno šta naučiti, za historiju su top, onda analize stanja u nekim državama koje su nama egzotične, npr nedavno je bilo o Maliju, pa onda o Somaliji, pa one rubrike na današnji dan. Npr kad je bio dan D tad su baš imali u dva dijela analizu, ne bi se ni doktorska disertacija postidila toga, ponjave bukvalno, sve u najsitnije detalje obrađeno, analizirali su čak položaje njemačkih rovova na obali
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Re: Chat
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Odavno je to kod njih, i ne odustaju od toga modela, al vidim da po komentarima imaju dosta korisnika, jer se na ove članke uvijek razvije kvalitetna diskusija ispodFinn je napisao/la: ↑03 avg 2020, 15:33Baš hrabar potez, mislim od Advancea.rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑03 avg 2020, 15:30Jesam, jedan od rijetkih portala za koji vrijedi platiti pretplatu
Uz Athletic![]()
Znam da su ovi sa Telesporta razmišljali o tome i nisu se usudili. Kao u fazonu, da stavimo i jednu kunu mjesečno, narod bi se pobunio.
Balkan još nije spreman za to.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Krac ćeš moj pisat o četaljima i ustašama kad daš 40€rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑03 avg 2020, 16:10Odavno je to kod njih, i ne odustaju od toga modela, al vidim da po komentarima imaju dosta korisnika, jer se na ove članke uvijek razvije kvalitetna diskusija ispodFinn je napisao/la: ↑03 avg 2020, 15:33Baš hrabar potez, mislim od Advancea.rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑03 avg 2020, 15:30
Jesam, jedan od rijetkih portala za koji vrijedi platiti pretplatu
Uz Athletic![]()
Znam da su ovi sa Telesporta razmišljali o tome i nisu se usudili. Kao u fazonu, da stavimo i jednu kunu mjesečno, narod bi se pobunio.
Balkan još nije spreman za to.![]()
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
ma nije meni problem što neko ne napravi razmak između navodnika i slične gluposti, nego govorim za ovo što sve više ljudi kad piše, piše ovo ti bih , on bih. danas čitam neke komenatare na ovom sportsportu i lik piše "i sudija BIH zabio gol da je mogao". Il kad neko piše sretan ti roDZendan, ako nemaš slovo đ, stavi roDJendan.Heller je napisao/la: ↑03 avg 2020, 12:54Ma nije nepismenost ništa novo. Samo sa boomom društvenih mreža vidiš koliko su ljudi pismeni. A realno nije ni tebi mahane. Nema razmaka nakon otvaranja navodnika, nakon riječi ide zarez, pa onda tek razmak, isto i za tačka zarez i tačku vrijedi. Na kraj rečenice obavezno tačka ide.
naše malo je mnogo onima koji nemaju nimalo
Ma ista je to količina ljudi, nego tek sad možeš vidketi koliko ih je nepismenih, sa sve više nepoznatih ljudi si u kontaktu.
Nullius in verba
- Marsal
- Kontakt:
Meni je najgore kad gledam neke ljude po fejsu koji su fakultetlije i magistri, a pišu gluposti tipa "neznam". Pa jarane...jest da je sve ovo vid neoficijelne komunikacije al' de malo pismenosti majka mu stara.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Ma nek svako piše kako hoće. Dosta to zapravo i govori o osobi. 
"We need to suffer. And we need to fight."
- PovratakKralja
- Kontakt:
- MaliUziVertikalni
- Kontakt:
Dal je za ovaj bajram bario amidžišne?MaliUziVertikalni je napisao/la: ↑03 avg 2020, 18:10Evo opet ovaj balavac iz Sapne pokusava bit sasav
Nullius in verba
- MaliUziVertikalni
- Kontakt:
Nece ga ni one iako je poridicna tradicijaHeller je napisao/la: ↑03 avg 2020, 18:12Dal je za ovaj bajram bario amidžišne?MaliUziVertikalni je napisao/la: ↑03 avg 2020, 18:10Evo opet ovaj balavac iz Sapne pokusava bit sasav
no homo.
dua lipa.
dua lipa.
- PovratakKralja
- Kontakt:
Ove godine sam bario hanumu iz Tešnja. Ja joj donio kurban a ona htjela sudzuku.
„Bolje je upaliti malo svijetlo nego proklinjati tamu.“
Nisi se hvalio da si Tešnjak s materine strane. Lijepa je to čaršija.PovratakKralja je napisao/la: ↑03 avg 2020, 18:18Ove godine sam bario hanumu iz Tešnja. Ja joj donio kurban a ona htjela sudzuku.
Nullius in verba
- PovratakKralja
- Kontakt:
Mama mi je porjeklom iz cerske za razliku od tvoje kojoj korjeni potjecu sa Šickog Broda.Heller je napisao/la: ↑03 avg 2020, 18:25Nisi se hvalio da si Tešnjak s materine strane. Lijepa je to čaršija.PovratakKralja je napisao/la: ↑03 avg 2020, 18:18Ove godine sam bario hanumu iz Tešnja. Ja joj donio kurban a ona htjela sudzuku.
Stara mi je iz Doboja mrmote.PovratakKralja je napisao/la: ↑03 avg 2020, 18:35Mama mi je porjeklom iz cerske za razliku od tvoje kojoj korjeni potjecu sa Šickog Broda.Heller je napisao/la: ↑03 avg 2020, 18:25Nisi se hvalio da si Tešnjak s materine strane. Lijepa je to čaršija.PovratakKralja je napisao/la: ↑03 avg 2020, 18:18Ove godine sam bario hanumu iz Tešnja. Ja joj donio kurban a ona htjela sudzuku.
Nullius in verba
PovratakKralja je napisao/la: ↑03 avg 2020, 18:18Ove godine sam bario hanumu iz Tešnja. Ja joj donio kurban a ona htjela sudzuku.
Trebao si sjeci vece kurbane pa ne bi trazila drugo
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
- PovratakKralja
- Kontakt:
Ne možeš ti njima ugodit, žensko je to bolan. Prošle godine jednoj iz Doboja dobio kurban od plecke, kaže ona ja volim više od bjelih bubrega. Ni dan danas mi nije jasno šta je htjela da kažeHusika je napisao/la: ↑03 avg 2020, 18:39PovratakKralja je napisao/la: ↑03 avg 2020, 18:18Ove godine sam bario hanumu iz Tešnja. Ja joj donio kurban a ona htjela sudzuku.![]()
Trebao si sjeci vece kurbane pa ne bi trazila drugo![]()
![]()
![]()
![]()
Pitaj je kad bude na ŠickomPovratakKralja je napisao/la: ↑03 avg 2020, 18:50Ne možeš ti njima ugodit, žensko je to bolan. Prošle godine jednoj iz Doboja dobio kurban od plecke, kaže ona ja volim više od bjelih bubrega. Ni dan danas mi nije jasno šta je htjela da kažeHusika je napisao/la: ↑03 avg 2020, 18:39PovratakKralja je napisao/la: ↑03 avg 2020, 18:18Ove godine sam bario hanumu iz Tešnja. Ja joj donio kurban a ona htjela sudzuku.![]()
Trebao si sjeci vece kurbane pa ne bi trazila drugo![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Izvini helleru ali si danas pokazao jedno lice za koje nisam mogao vjerovati da imas...
Zato ovo i pisem, zasluzo si!
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
Helćo dobio si sad lekciju, nemoj slučajno da te ko vidi kako se razbacuješ činjenicama.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, CHR i 3 gosta.