Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Nemojte tako ljudi, dobar je Polar, samo mislim da se on ispod majica nosi zimi , ono kad opucaju bas mrazevi...

Hajde dostavi odgovor hahahhahaha
Nije niko ni odgovorio
Cuj Siljak bivsi uposlenik
Ahahahahahahahah
Nije niko ni odgovorio
Cuj Siljak bivsi uposlenik
Ahahahahahahahah
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Za naredno kolo lako je pogoditi na sta ce liciti desetak stranica ove teme, posto ce Sarajevo i Borac dobiti a Zeljo nece, za ocekivati je da se Vici, Mtelu, i Areni pripise pobjeda Borca, Musiji i igracima Mladosti da su skinuli gace i nise htjeli igrat te da je moguce da je i to u sklopu deala za Fanima, a svoj vlastiti poraz ili remi u Bijeljini naravno Vico Dzemidzic i Pilav opet caraju baraju...Nara
Kako imaju energije vise?

Kako imaju energije vise?
Zadnja izmjena: Steven11, dana/u 03 avg 2020, 19:18, ukupno mijenjano 1 put.
Hase je opalio loptu sa tridesetak metara, pa kad je lopta polomila prećku, Hase se okrenuo Željovcima i rekao: ‘Neću vam ja više ni dolazit’ na Grbavicu. Šutaću vam s Vratnika.
- feniksptica
- Kontakt:
Nista mi ponovo titulu vi pobjede u derbijima , Borac evropa. Svi sretni i zadovoljni
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- svrakino1921
- Kontakt:
Sto ga brat popisaRobust je napisao/la: ↑03 avg 2020, 17:47Denchi je napisao/la: ↑03 avg 2020, 17:14Posteni dresovi od NIKE tehnickog sponzora broj 1svrakino1921 je napisao/la: ↑03 avg 2020, 16:39
Boze dragi
Ni postenih dresova nemaju
A oni lafu CATAPULT
Jel ovo postavljate nove standarde
samo za clanove / members only
Catapult sistem za pracenje performansi...
Kako imate spremnu sliku da i vi fol imate takav sistem, pokazi jednu sliku igraca da nosi???
Ahahahahahahahhahahaha pacenika
vec dvije godine zeljo na tekmama koristi ga a slike ti je moram slati imas na skoro svakom videu iz turske ove godine snimak igraca sa polarom
- svrakino1921
- Kontakt:
Kako onaj komentator hvali Vicu
Hvali stadion
Kako mu je bilo lijepo prenosit
Tamo vamo
Ja mislim da je on sa Hayata
Pitar naravno
Hvali stadion
Tamo vamo
Pitar naravno
Bas me zanima hoce li se Amar pozdravit sa Slavkom?
Da li je jos ljut na njega sto je trazio covjek svoje pare?
Ali fakat, Amar kaze trazit ce svoje pare na sve nacine, a kad Slavko trazi svoje pare, ovaj se naljuti na njega.
Da li je jos ljut na njega sto je trazio covjek svoje pare?
Ali fakat, Amar kaze trazit ce svoje pare na sve nacine, a kad Slavko trazi svoje pare, ovaj se naljuti na njega.
since 1973
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
-
TheIvicnjak
- Kontakt:
Ljuti se amaw sto slavko nije trazio vecu kamatu pa da on moze reci eto vidite da ja voliz zeljA, nisam ko slavko i ostali
- svrakino1921
- Kontakt:
Nece se pozdravljat
Pandemija je covid-19
TheIvicnjak je napisao/la: ↑03 avg 2020, 20:16Ljuti se amaw sto slavko nije trazio vecu kamatu pa da on moze reci eto vidite da ja voliz zeljA, nisam ko slavko i ostali
Idemo sad jednu pjesmu, znate je valjda svi
BIĆE ŽELJO KURRAC ŠAMPION
BIĆE ŽELJO KURRAC ŠAMPION
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
Pošto meni cesto neke "gluposti" upadaju u prvi plan,
kada sam gledao utakmicu Zeljeznicar-Velez primjetio sam da domaci nisu dali gostima onu zastavicu na pocetku kad kapiteni razmjenjuju,nije ustvari Sadikovic ni imao kod sebe istu.Ovi iz Veleza su ispostovali taj "protokol". Na ostalim utakmicama sam vidio da su svi ispostovali tu vec standardnu proceduru kada kapiteni daju jedan drugom zastavicu svoje ekipe.

Bit ce da su nesto ljuti na Mostarce

Bit ce da su nesto ljuti na Mostarce
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Prije bih rekao da nemaju za zastavicumiky_hz je napisao/la: ↑03 avg 2020, 20:52Pošto meni cesto neke "gluposti" upadaju u prvi plan,
kada sam gledao utakmicu Zeljeznicar-Velez primjetio sam da domaci nisu dali gostima onu zastavicu na pocetku kad kapiteni razmjenjuju,nije ustvari Sadikovic ni imao kod sebe istu.Ovi iz Veleza su ispostovali taj "protokol". Na ostalim utakmicama sam vidio da su svi ispostovali tu vec standardnu proceduru kada kapiteni daju jedan drugom zastavicu svoje ekipe.
Bit ce da su nesto ljuti na Mostarce![]()
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
- Kockoglavi
- Kontakt:
Ono je najveci degen komentator, glavata spodoba Kerim Priganicasvrakino1921 je napisao/la: ↑03 avg 2020, 19:26Kako onaj komentator hvali Vicu
Hvali stadion
Tamo vamo
Pitar naravno![]()
- Kockoglavi
- Kontakt:
Zundo je napisao/la: ↑03 avg 2020, 20:58Prije bih rekao da nemaju za zastavicumiky_hz je napisao/la: ↑03 avg 2020, 20:52Pošto meni cesto neke "gluposti" upadaju u prvi plan,
![]()
![]()
-
killafrommanilla
- Kontakt:
Mozda su je dali na klupi nekom, Sadikovic zaboravio. Bila je ona situacija kad su susjedi bacili nasu u wc solju, i pravdali se da je Stojkic nije dobio i prikazivali snimak gdje je stvarno boba nije dao, a zapravo je zaboravio na klupi i rekao nasem doktoru da im je odnese na klupumiky_hz je napisao/la: ↑03 avg 2020, 20:52Pošto meni cesto neke "gluposti" upadaju u prvi plan,
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
Krivo mu, planirao sebi tu lovu a oni morali dati Slavku.Vanja8 je napisao/la: ↑03 avg 2020, 20:43TheIvicnjak je napisao/la: ↑03 avg 2020, 20:16Ljuti se amaw sto slavko nije trazio vecu kamatu pa da on moze reci eto vidite da ja voliz zeljA, nisam ko slavko i ostali![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.